114

Селтикс от Люлин 1

преди 3 години

100 години няма да ни стигнат да ремонтираме построеното от комунистите от ГЕРБ.

113

Анонимен

преди 3 години

Перник жадува, София метрото пълни с вода! Може да пуснат лодки и водни колела.

112

azz

преди 3 години

Работа,плуване,работа...

111

Срам

преди 3 години

Много са обилни снеговалежите... Малиии, то направо други години сняг не е имало :D Стига сме се лъгали само, защото почва да омръзва.

110

БСП

преди 3 години

Само стойте и гледайте резултатите от изборите.Много хора ще се окажат с пръс в уста.БСП се възражда.Народа е отвратен от управляващите и демокрацията изпитва носталгия по социализма и масово ще гласува за единствните който ще върнат социализма. А именно БСП!!

109

Само Факти.

преди 3 години

До БСПНе познавам жив човек, който ще гласува за БСП, Атака, ВМРО или Воля.

108

БСП

преди 3 години

Всички тези тунели на диктатора трябва да бъдат унищожени!!На 4 април гласувайте за БСП с бюлетина 4 и ние обещаваме да затворим и заровим Софофийското метро!!И няма да има повече проблеми и ремонти!И един лев няма да отиде към метрито..Българино гласувай за БСП!!Да изгоним мафиотската хунта на диктатора Борисов!!

107

Г-жа Фъндъкова:

преди 3 години

Ще го изчакаме да стане на сталакмид и че го махнеме.Споко па вия бе....

106

Това е теч

преди 3 години

Това е теч от банята централни Хали. Някой ром сигурно е вкопал под земята, за да си вземе джелязо.

105

Последните дни????

преди 3 години

Това там капе от бая време.Слагат табелка "внимание лъзга се", като в Мак Доналдс от поне 3 месеца. Но тук не се "лъзга" защото са чистили, само да ви кажа...

104

Прозрение

преди 3 години

"Вероятна причина за протичането са обилните снеговалежи от последните дни."+++++++++++++++++++++Аз помислих, че е от обилните снеговалежи лани, мерси че ми отворихте очите!

103

Анонимен

преди 3 години

може да завъдим рибки в метрото

102

ГОГО

преди 3 години

но пък си е напълнил джоба, като не е забравил и митичното шкафче

101

Васко да Гама

преди 3 години

Тече, всичко течее...

100

Анонимен

преди 3 години

"В Лондонското метро също има течове.".......................................................................По всичко изглежда, че само в Русия, в Московското и в Ленинградското метро няма течове. Особено в Санкт Петербург, където тунелите между островите минават под дъното на река Нева. Поне аз никога не съм виждал там да има течове.

99

Анонимен

преди 3 години

"Вероятна причина за протичането са обилните снеговалежи".......................................................................Какво граничесщо с гениалността обяснение на тиквените професори?Ние се заблуждавахме, че ще да е поради глобалната засуха.

98

РазединителНАнацията

преди 3 години

Въпросният тунел е на дълбочина поне 15 метра под нивото на улицата, да не кажа и повече.Страх ме хваща, какви виелици бушуват горе и преспи над 2 четра, съчетани с пролетно топене и /може би/плаващи пясъци,протече чак този тунел!??Природните стихии- най-коварният враг на ГЕРБ...

97

Анонимен

преди 3 години

"Вероятна причина за протичането са обилните снеговалежи от последните дни."Kaкви обилни снеговалежи бе, то нямаше даже и 10 см сняг.А на Сердика са го отъпкали отдавна. Просто който е правил метрото си е оставил ръцете.

96

Анонимен

преди 3 години

Строежа на метро в Софийската котловина е таралеж в гащите, но тези неща не се учат в началното училище в Банкя, нито в ЦК на ДКМС, нито в Партията-закрилница.

95

Клоунски Свят

преди 3 години

До Мирослав -Тайсей Корпорейшън строиха мисля до Мутагеница (СУ- Мутагеница) Тяхното присъствие тук приключи около 2007-*** година.Познавах се със хора от IT отдела им (имаха отстъпка и доста пазаруваха при нас компютърна тенекия) - толкова много сме ги окрали че след като са приключили строежа на договореното са си били камшика с 200 и са казали че ПОВЕЧЕ няма да стъпят тук - а това е корпорацията която построи сградата в Тайпей- една от най-високите сгради (по това време -2006-2007) в света.