17

Анонимен

преди 3 години

"Присъда посмъртно"? Още в началното училището децата се учат да си проверяват написаното след диктовка. Камелия не ми изглежда като дете в 4-ти клас. Поради това, изводът може да е само един: днешните журналисти са функционално неграмотни.Неслучайно цялата ни държава е на това дередже - ситуацията повсеместно е "куче влачи рейс".

16

Щерю

преди 3 години

Татяна Лолова е записала много хубава песен-послание в дует с Орлин Горанов - преди около месец...

15

Спеца

преди 3 години

Не Ви ли е срам господин Мутафчиев!Вместо да доставите радост преживе , ще кичите ковчега и с Вашите съмнителни награди!

14

Анонимен

преди 3 години

Наградата ще бъде присъда посмъртно--------------------------------------------------Камелия, ясно ми е че в бързината всеки може да сгреши, но после не си ли преглеждаш статиите за грешки, или нямате ли редактор?

13

Камелия

преди 3 години

Не критикувам никой, напротив, просто разсъждавам ,че на Татяна Лолова и трябваха 87 г. ЗА ДА ПОЛУЧИ ИКАР ЗА ЦЯЛОСТНО ТВОРЧЕСТВО....НЯКАК ЖУРИТО ТРЯБВА ДА ПРЕОСМИСЛИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ КАТО ЦЯЛО И МИНИМУМ НЯКОЙ ДА СИ ТРЪГНЕ ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ, НО ЗНАМ,ЧЕ ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ,защото всичкооооо от до в държавата е на такова ниво и многооо по-ниско!

12

Анонимен

преди 3 години

А в горната централна част на каменната стена да пише - "Български дейци на изкуството" и герба на България и снимка на театър "Иван Вазов" или друг красив театър!

11

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да се изписват имената на починалите актьори,режисьори,сценаристи на една(или повече) паметна стена, издялани имената им в камък със позлатени букви ,до всяко име,година на раждане и смърт,да има и снимка от актьорската им дейност или просто снимка!

10

Анонимен

преди 3 години

И аз да се присъединя към останалите - защо не връчвате наградите приживе?!Кому са необходими сега?Да си заврът наградата в затръстелите зад-----ници.Такива актьори и актриси се раждат един път на сто години. за съжаление си отиде цяла плеяда от актьори, чийто имена следва да се изписват с главни букви.ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ! ЩЕ СЕ СРЕЩНАТ В ЕДИН НАДЯВАМ СЕ ПО-ДОБЪР СВЯТ И ЩЕ ДАДАТ СТАХОТНО ЗВЕЗДНО ПРЕДСТАВЛЕНИИЕ. АПЛОДИСМЕНТИ

9

Анонимен

преди 3 години

Награди,награди награди.И после нищо!

8

До 5-Лев

преди 3 години

Тя има Аскеер,има Кирил и Методий и най високият орден Стара планина,награди за филмови и театрални роли ,звание ,,Народен артист"така че винаги е била уважавана ,обичана и награждавана! Лев ли си десен ли си или си просто левчо ! Помниш ли как и защо дадоха предишният ИКАР? Явно това не е твоята сила пубере ,голобрад!

7

Анонимен

преди 3 години

ВЕЧНА ПАМЕТ НА ТАЗИ ЕЛИКА ЖЕНА И АКТРИСА!СВЕТЪЛ ПЪТ ГОСПОЖО ЛОЛОВА!ПОКЛОН!СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИ И РОДНИНИ!

6

Анонимен

преди 3 години

Толкова слънчева жена!И такъв талант! А наградите ги получават разни домурасли връзкарчета,изиграли криво-ляво няколко роли.

5

Анонимен

преди 3 години

След дъжд качулка.

4

Лев

преди 3 години

А докато беше жива, що не и го връчихте бе.?В ухото ли си бъркахте... Да ви имам и организацията, да ви имам...

3

Анонимен

преди 3 години

Сдед дъжд - качулка!

2

Магдебург

преди 3 години

Тея награди, особено след смъртта на човек, са най, най-*** нещо, което може да измисли човешкото същество.

1

вичи

преди 3 години

И ЗАЩО НЕ И Я ДАДОХТЕ ПРИЖИВЕ А ПОСМЪРТНО? ЦЯЛАТА НИ РАБОТА Е ТАКАВА - *** !