12

Анонимен

преди 3 години

Докато има хора отгоре като Киро Гела, БФС и с Бербатов няма да процъфти. Много ми се надявам да греша.

11

от северозапада

преди 3 години

Бе, цялата шайка барабар с БатВенци, онова сливенското, Касабовци и тем подобните, това да му се забрани да стъпва в управлението!!! То тия се не наядоа!!

10

Щерю

преди 3 години

Сигурно ще основат първото в света първенство за футболисти с два леви крака...

9

минувач

преди 3 години

"Величков потвърди че работи в екип с Димитър Бербатов и е възможно да поемат...А Бербатката знае ли, че тоЗ работи...или има намерение да работи с него ?!?Или тоЗ иска да ползва "катапулт" за някъде !?

8

vlady

преди 3 години

Не съм убеден, че Бербатов има качества за ръководител въпреки постиженията му като футболист. Все пак надали ще е по-зле от Голямата Перука и определено е по-читав от Чичовото и Дражев, които начело на БФС биха могли само да натрупат дългове и да се наложи държавата да плаща.

7

Анонимен

преди 3 години

Аз предпочитам какъвто и да е вариант и да се изринат тези, които в момента управляват БФС отколкото да остане по старо му. Сегашните ръководители се доказаха като абсолютни некадърници. Бербатов поне е видял футбол на най-високо ниво за разлика от ръководителите ни, които от футбол на високо ниво ни приравниха до Малта и Кипър.

6

Киро

преди 3 години

Дано осъзнава в какво се забърква.От такова има за управление се нуждае българския футбол, въпреки че Михайлов,Лечков, Костадинов и компания също бяха имена

5

Анонимен

преди 3 години

Стреснаха се от Бербатов, че ще им развали спокойствието на далаверите и затова реабилитираха морално деградиралия и компрометиран Борислав Перукайлов.

4

До 3

преди 3 години

Нали точно заради пълната порнография наречена Бг футбол той се отказа от шуробаджанашкия "национал".

3

САФ

преди 3 години

Бърбуков не става, всички помним как се отказа от националния отбор за да се надупи на англичаните, които после го надупиха него. Отделно мързела го владее още от времето когато риташе топка, вместо да бяга само ръкомахаше.

2

Анонимен

преди 3 години

"Футболът ни се нуждае от тежка реформа"Тука няма две мнения по въпроса.

1

Анонимен

преди 3 години

Няма футбол в България. Всички знаем, какво е нивото на този спорт. Срам.