9

Братинята

преди 3 години

До ДомакинкаТака е обаче трябва лично оръжие и охрана, за да си опазиш домашните сейфове.

8

Домакинка

преди 3 години

Депозитите в бг банки са високо рискова инвестиция, финтех компаниите предлагат много по-добри условия и по ниски такси, а и домашните сейфове и каси не са особено скъпи.

7

Анонимен

преди 3 години

Домакинства и НТООД включва:Политически партииСиндикатиЧиталищаСпортни клубовеКултурни клубовеФондацииСдруженияЦърквиРелигиозни общностиЕднолични търговции ... домакинства

6

хаха

преди 3 години

нормално е да се качат депозитите, хората с пари не виждат в какво печелившо могат да инвестират. Тези които имат някакви пари си ги кътат и не купуват, че не знаят утре какво ги чака. тези дето вземат кредити просто нямат достатъчно да си покрият текущите разходи и затова има скок на потребителските кредити.А тия ми представят ситуацията все едно българина е забогатял, ахахахаха.

5

Анонимен

преди 3 години

Депозитите на домакинствата скочиха с 11% за година, след като спряха да търкат лотарийни билетчета. И аз се видях с някой лев в пандемията. Като няма къде да си харча парите за нови дрехи си карам по пижама и си бачкам от вкъщи. Така не харча нито за гориво на колата, нито за дрехи, нито за паркинг. Говоря си вече с фикуса. След дни дена ще видя като ми се разсърди хладилника, че е празен-може да отскоча за малко храна.

4

Муахаха

преди 3 години

при гениални Мерки и затворени бизнеси, депозитите на работниците скачат - Вервам ви! у България наистина парите растат по дърветата!!

3

Анонимен

преди 3 години

Където и да пробва да вложи човек парите си, ще ги загуби 100%!Гарантирано от режима на Тиквата!

2

Анонимен

преди 3 години

Домакинствата на калинките на държавна заплатка, бюрократите и чиновниците на ГЕРБ, безполезните Ушеви и тарикати, които печелят обществените поръчки, след което се отчитат в чекмеджето.Останалите скачат през балконите.

1

Анонимен

преди 3 години

Това показва абсолютната несигурност на хората!И изобщо не е добре.