41

Патриот

преди 3 години

Какъв диалог ще водиш с Русия бе, Борисов?Ще ги питаш защо се опитаха да отровят Гебрев с "Новичок"?Или ще обсъждате от къде им е дошла азбуката?Крепостните разбират само от сила!Искай им над един милиард долара, които "Газпром" беше осъден да ни плати и толкова!

40

Помнещ

преди 3 години

Ти ли държиш за " диалог" с Русия бре Лицемерино?Как ме те е срам,да се показваш изобщо??? Дърт комунист и лицемер си ти и нищо друго! Човек страдащ от мания за величие! Той И Тато не беше такъв какъвто си ти бре мутро! Време ти е да си ходиш!!

39

Анонимен

преди 3 години

Но мотивацията на българските власти за оповестяването на този скандал е по-голяма от риска. Правителството на Бойко Борисов и избраният му главен прокурор Иван Гешев трябва да се представи като прозападна и то във време, в което спекулациите около връзката на управлението му с Москва растат. Причината - газопроводът, за който България похарчи цяло състояние, и който е изцяло в полза на Путин и никой друг.

38

Анонимен

преди 3 години

Euractiv: Шпионирай трудно.Защо България направи този шпионски скандал публичен? В повечето случаи е по-добре всеки да държи мръсните си дрехи скрити. Не е много мъдро да кажеш на целия свят, че висши служители на собствената ти държава толкова копнеят да работят с руския президент Владимир Путин, че са склонни да го направят за жълти стотинки. И това доста руши имиджа на България на надежден партньор в НАТО.

37

Анонимен

преди 3 години

Борисов защо се мазни на тая дърта рускиня ? Трябва да и скръцне с зъби и да се държи достойно а не да се мазни. Те ни шпионират.

36

Анонимен

преди 3 години

До гатанкаИ двамата са жендъри с лева резба,двамата са социалисти,и двамата трепят пенсионери болни и инакомислещи с ваксини.......с една дума нео фашисти.

35

гатанка

преди 3 години

Каква е разликата между Борисов и Байдън?

34

Тикволандия

преди 3 години

До Айде стига: Айде стига г'лупости. Русия не се интересувала от никого? Руски медици с цялото си оборудване и полеви болници ходиха да помагат в Бергамо, Италия за да се справят с първият пик на Ковид епидемията. Защо? Защото се интересуват самоот себе си?Писането по русофобски опорни точки води до тотално о'глупяване,писал съм го и друг път.

33

селянин

преди 3 години

що имам чувството че некой ке се опари яко от тва натеганевизирам Варненска Росийская Республик и Бургаская и ке има скоро референдум с 99%за присъединение към матушка

32

Анонимен

преди 3 години

На Боко пак му се карат

31

Анонимен

преди 3 години

На дебелака от Банкя му го нибиват с 200 сега мърка като котенце искам да чуя мнението на онаниста Калеко Алеко ?

30

Анонимен

преди 3 години

Отакато се доказахме кави сме фурнаджийски лопати на нас гледат като 'лош материял'.От времето на Заю Зелев през коня Стоянов - чак до Чехлю - все плашило ни е Русия.И тя загуби интерес към нас - щом не искаме да имаме нищо общо...

29

Анонимен

преди 3 години

ББ побърза да се оправдае, че не той гони руските дипломати, а американците са го накарали! Обаче ... "Москва слезам не верить!"

28

хммм

преди 3 години

Путин бавно си го премести у другия крачол и се замисли.Тези кога станаха калайжии и кога им почерня гъзо.С Турците войни вводихме и нямаме проблеми!Тези РОМИ от БГ да се чудиш къв го дирят?!

27

Анонимен

преди 3 години

"Избирате или Бойко Борисов, или Корнелия Нинова"==========================================================Не. Избираме "Възраждане"

26

ГРОТЕСКА!

преди 3 години

Съвсем по йезуитски!Всичко се плаща...от всички!

25

SS

преди 3 години

ББ (Буда Барселонски) има голям късмет. Ако такава провокация бе преди 70 години, щеше да си 'поговори' лично с Берия

24

ИЗВРАТЕН

преди 3 години

БЛАГОДАРНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД СЪБРА ПОМОЩИЗА ДА ИЗГРАДИ ПАМЕТНИЦИ ПРИЖИВЕ НА ВЕЛИКИТЕ ПАТРИОТИ,ПИЖЕ, ДОГАН, ДАНЧО МЕНТАТА, ПЕЕВСКИ, РАМАДАН АТАЛАЙ,РАСИМ МУСА, И НЕГРАМОТНИТЕ ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТАВЕЧНО ЩЕ ОСТАНЕТЕ В НАШИТЕ СЪРЦАДА ЖИВЕЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛАААААААААААААААААА

23

Анонимен

преди 3 години

Авиационните сили на Южния военен окръг на РФ съвместно с морската авиация на Черноморския флот на РФ ще проведат мащабни учения над акваторията на цялото Черно море. Тези учения красноречив знак ли са будиста и неговите началници?

22

Анонимен

преди 3 години

А посланичката предала ли му е нещо от Путин? Защото така, както сте го написали, той е провел монолог...