20

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще спаднат ражданията. Кой иска да прави деца роби?

19

Анонимен

преди 3 години

до 3А ти знаеш ли какво показват данните?Данните показват, че младото население се изнесе от страната 1990-2007г.И че за периода 1990 - 2020г. има родени над 300 000 българчета извън границите на България.Данните показват, че от 2010г. насам, хората които напускат България са значително по-малко от тези напускащи до 2007г.Показват, че има и повече завръщащи се.Сега преценете сами, като голяма част от тези, които могат да раждат са се изнесли от БГ до 2007г., кой ще ражда тук след това.

18

да

преди 3 години

До гтрОсвен това не са толкова плодовити.Родените през 2000 та са още по-зле.Да не говорим, колко от тях са лгбо.

17

Ф.С.В.

преди 3 години

Умираща Нация сме ние!! След 150г българският език ще съществува само в програмите в нета--Насово след като напуснете някой град - в селата се говори на чужди езици-дори не знаят какво ги питате ако говорите български,,Нация която няма никакво Бъдеще и масово всеки се "бори' да стане депутат кмет -за да стане милионер за един месец-такава нация няма Бъдеще!!

16

виж ти

преди 3 години

Това е целта на тъмните сили.Правителствата по света за пръв път от как сват светува са срещу народите си.Наистина е неразбираемо.

15

До 13

преди 3 години

К'ъв бум бе; кой нормален се размножава в условия на пандемия и несигурност?!?

14

Анонимен

преди 3 години

"Тенденцията валидна в целия свят"Развития свят и т.нар. бели държави не са точно "Целия свят". Нямат и една трета от него.Интересно ми е какви са данните за Индия, Египет, Сирия и др. подобни.

13

Анонимен

преди 3 години

Спадът на ражданията идва от спада при малцинствата- масово се изнесоха да берат малини (добри новини). При младите добре платени и образовани българи има огромен бум.

12

Анонимен

преди 3 години

Планът за редуциране на световното население се преизпълнява до момента.

11

гтр

преди 3 години

Ами сега в родилна възраст са основно хора родени след 90-та, които по принцип са много по-малко от предни випуски. Т.е всичко ще се мултиплицира за съжаление. Политиците трябва да разберат, че ако не се действа сега, след 30-40 години няма да има български народ.

10

до ХВАЛИПРЪ

преди 3 години

а вие с какво се хвалите, че то и преди ви се случваше да си намерите приятелка за секс веднъж в годината, останалото време се само.задово.лявате пред клавиаТУРАта

9

Мутафчийски

преди 3 години

Всичко върви по план! Колкото по-малко граждани на страната, толкова повече свободни места в Ковид отделенията! Препоръка на института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха!

8

Гладни тролове

преди 3 години

Пуснете статийка за Радев, моля ви. От седмица нищо не сме яли. Бъдете християни! Подайте ни!

7

Бойко Българоубиец

преди 3 години

При моя електорат има скок на раждаемостта с 38% ! Затова никога няма да изгубя изборите! Това е поредна победа за ГЕРБ! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!

6

Елемаг

преди 3 години

То щото при Тиквун, сигурно се е било юрнало да ражда, по принцип!!!

5

ББ

преди 3 години

Видими резултати. Изберете ни пак!

4

Анонимен

преди 3 години

Ърца-пърца, ърца- пърца, еми и то омръзва. Искаме си кръчмите и чалгата!

3

Анонимен

преди 3 години

Каква изненада! В очаквана криза ражданията намалявали.....че те хората да не са на нивото на умнокрасивитета? В началото на локдауните беше пълно с умно-красиви, които очакваха повишаване не раждаемостта, понеже хората вече нямало какво друго да правят, освен деца.А знаете ли от коя година намаляват ражданията? От 2010 все надолу. а знаете ли кой дойде на власт 2010г? После народа бил простоват? Хич не е показват данните.

2

Анонимен

преди 3 години

Сега е момента професионалните родилки да ги ваксинират срещу яйцеснасяне.

1

тъй де

преди 3 години

На никой не му се мандръса в тази криза.Само апетита на Началника не намалява!