9

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 14РАБОТЕЩИТЕ в казина и игрални зали! И защо да нямат? Те са втора категория хора ли? Или просто не те кефят казината и затова искаш да накажеш тези, които РАБОТЯТ в тях?

8

Анонимен

преди 3 години

Право на финансова подкрепа ще имат казина, игрални зали?

7

ББ

преди 3 години

ама алчна и бедна духом...аз съм безработен...кои ще ме ваксинира...нямам пари за хляб,плащам косвени данъци...които раздавате на преяждащи олигарси с яхти къщи в чужбините...та кога и за нас справедливо...малко но да ни "видите"...слепи...стотици хиляди сме,животите ни ваша собственост ли са???гавря се разбира се...но има такива човешки съдби...престъпления вършите и скоро ще ви съдим...децата ви...внуците ви...справка Историята...империи сме погубвали...вие с офшорни ли!!!

6

ГосТ

преди 3 години

Хахахаха само вижте периода за който важи тая заповед ! Хахахаха тия се подиграват ! Откровено ! Отварят/затварят. Никакъв контрол на границите. Заразата се разпространява, болниците не издържат, а потърпевшите със смешни обещетения. Къде са парите по програмите за подпомагане от ЕС бе ?!?

5

доц. д-р Чоко Боков

преди 3 години

2loop Pictures Presents сериала "Силата на простия, мъдростта на неграмотния". Коментарите са излишни.

4

Анонимен

преди 3 години

Казина и игрални зали има през 100 метра, понеже държавата абдикира и хазартното лоби е силно. Кризата се надявам да ги изчисти и да умрат гладни! Тези 75% от осигурителния доход дано да им стигнат за попара.

3

Дедо Пенс

преди 3 години

По 120 лева за сиромасите ще има ли или забрави ???!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Лъжи!

1

Анонимен

преди 3 години

Казината са минанали на онлайн те да си плащат компенсации на роботниците, комарджиите продължават да играят, но даже и безплатно питие не им се полага тъй като е онлайн.