110

Годжи

преди 3 години

А ве май ще ви гърмим на там ми намирисва

109

Обективен

преди 3 години

Днес Унгария е одобрила втора китайска ваксина. А Боко чака ЕК да му разреши. Ще го съди историята за геноцид над българския народ.

108

Анонимен

преди 3 години

До Българин,к.111Професорите-лекари "забравят" няколко неща: Немската преса публикува обяснение на немските медици, което беше публикувано в нашите медии: проява на голяма активност у някои хора спрямо ваксината на АЗ, водеща до смърт след имунизация. Според руски учени: недълбоко пречистване на някои партиди, като остатъкът от утайката води до коагулати, запушващи кръвоносните съдове. В САЩ чакат серум Джонсън&Джонсън за масова имунизация. В БГ серумът Пфайзер&Бионтек определено не достига.

107

Българин

преди 3 години

Бочко, нека първо господарите се ваксинират. Такива като теб ни превърнаха в поробена държава. Ваксини за нас ще има накрая.

106

Щерю

преди 3 години

Ваксините осигуряват минимално предимство. Лекарство, което да лекува трябва...

105

Додо

преди 3 години

Бойко защо не се е ваксинирал на камера, щом е толко убаво! Нека да даде пример!

104

Анонимен

преди 3 години

Тука във Испания е същото положение но април казаха че ще дойдат 400 мил.

103

Анонимен

преди 3 години

Отчаян опит на алчната буца лой да излъже хората и да се задържи във властта!За буцата лой вече е въпрос на физическо оцеляване.Падне ли от власт, охраната му ще бъде свалена, а тогава ще бъде пребит от хората със сопи.

102

Анонимен

преди 3 години

Свобода от хунта... това не го е имало никога.

101

Анонимен

преди 3 години

Туй нещо на снимката що гледа тъй уплашено?

100

Селянин

преди 3 години

Сега вече всички знаем че България е най-зле снабдена с ваксини против вируса. "И от никъде взорът надежда не вижда ..."! И Бойко прави жалки и безполезни опити да покаже на нацията че той въпреки всичко е спасителя.

99

Ханко от Осеня село

преди 3 години

робството се завръща,у съвременен вид

98

Анонимен

преди 3 години

св.кон спира,цион

97

Бедняк

преди 3 години

Утре ще прочетем , че Бойко при посещението на Н-грандиозен обект в град У, е разказал че е разговарял по телефона (убил е ценното му време с неадекватните си брътвежи) със създателя на ваксината БионТех. Уговорил допълнителни доставки от ваксината и информирал за създадените отлични условия в Разград ( бившия завод за пеницилин) за производство на тази ваксина. Проф Шахин е благодарил за поканата да посети България и е обещал да предаде всички технологии и патенти в ръцете на Бойко. А Анисия?

96

Der alte Spinner

преди 3 години

Камуфлаж! Излишно, тънко замислено но предварително обречено на неуспех действие, предизвикващо по-скоро само пушилка и пясък в очите на трети (избирателите). И срам! Срам, болка и гняв! И Все повече се убеждавам в неблагодарната роля, която играе тази медия в българското пространство. А авторката на материала, Анистя Иванова е една от усърдните ***. Може ли някой да обясни какво е постигнал Бойко с този брътвеж и дали някой, вярва че професора ще дойде до София заради черните му очи!

95

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен"99",който каже:-"Тъжна картина сте комунистите от опозицията"..Добро уточнение!..Защото ако не беше УТОЧНИЛ "от опозицията",всички щяха да се сетят за КОМУНИСТИТЕ от "Управляващата Хунта"!..

94

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е човек да знае някой чужд език, за да прочете инфо от източника.Та, фактите са(според производителите) :Така наречените ваксини НЕ предпазва "ваксинираният" от заразяване."Ваксините" НЕ спират разпространението, "ваксинираният" може да заразява другите.Според американската CDС(данни за Астра Зенека) :В 79% от случаите предпазва от симптомно протичане на заболяването.В 90% от случаите предотвратява нуждата от хоспитализация.В 100% от случаите предпазва от смърт.

93

Анонимен

преди 3 години

Защо за избраниците имаа Пф айзер, а за продстосмъртните има само АстраЗенека?

92

Анонимен

преди 3 години

Пфайзер е най-добрата ваксина в света.

91

Анонимен

преди 3 години

98 Доставянето на ваксини е доста трудна задача за много по-мощтни лидери в света, скъпи дърдорко. Дори Китай, Русия и Индия, които държави, произвеждат ваксини, имат забавяне във ваксинирането. Тъжна картинка сте комунистите от опозицията, които критикуват всичко в управляващите, дори и успешните им решения.