83

Фродо

преди 3 години

Голум не трябваше ли да се ваксинира още като бързаха да се похвалят на света, че са първите, а не сега когато я изпробваха върху няколко милиона руснаци и сърби?

82

4epa

преди 3 години

KОМУНИСТА КГБ- МИЛИАРДЕР !!!!!!!!!!!!! КЪДЕ ОТИДЕ МАРКС КЪДЕ ЕНГЕЛС !!!!!!!!!!

81

Анонимен

преди 3 години

един от отговорните служители на Европейската комисия е заявил: "Не ни трябва "Спутник V". Странно изявление, ние не натрапваме нищо на никого", каза президентътами погрижил се е да остане ваксина и за теб бе малкия!

80

Анонимен

преди 3 години

Путин обеща да ваксинира един от двойниците си с водка. Все пак двойниците са му скъпи.....

79

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо си мислите че Пфайзер е по добра от Астра просто не изнесоха информация колко са починали след приложението на Пфайзер потърсете в нета

78

Анонимен

преди 3 години

Убиеца обеща да се ваксинира срещу Ковид-19. Защо точно сега Путин се реши на такава крачка? По наблюдателните забелязаха че Путин навръх пролетното равноденствие заедо с еленовъда и наследсвен шаман Шойгу извършиха таен шамански ритуал който да даде свръхестествени сили на немощния Путин чийто късмет от 9.8.2020 го напусна и от тогава го преследват само неудачи. Путин е принесъл в жертва черно пале точно на 6месеца и е изпил кръвта от сърцето му с това той се надява късметът му да се върне.

77

Щирлиц

преди 3 години

Путин гледа европейски сеир,и се усмихва иронично.

76

Анонимен

преди 3 години

С Модерна или с Пфайзер!!!

75

Анонимен

преди 3 години

Него Ерди си го... "ваксинира" с кожената спринцовка....

74

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е, че Русия постоянно я убиват, девети, десети 15ти пакет санкции и какво ли не, но руснаците са прости и не могат да разберат, че са убити и не сменат политиката си, и продължават да създават проблем на САЩ, и САЩ просто не рабират какво да правят с Русия и затова само да подкскачат от злоба и принуждават жалките си васали като България да лаят срещу Русия.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Това от руското пАсолство ли ти го снесоха.Гнида русофилска!Марш в Мацква!

72

Анонимен

преди 3 години

В Русия може да се ваксинираш насвсякъде с само с паспорт, дори в мола, и при това са ваксинирани само 2% от населението - всеки се ваксинира по желание, няма натиск и ковид сертификати, всичко е отворено и работи, няма локдаун, икономиката работи.Докато в Англия са ваксинирани над 50% от населението, и мерките стават все по жестоки, дори вчера полицията биеше с палки несъгласните с меркити и локдауна, но нашите медии нищо не съобщавата. За какво се ваксинирата тогава - да ги бие полицията!

71

Анонимен

преди 3 години

Кампанията за демонизиране на Русия никога не спира. Преди им пречеше социализмът и Съветският съюз.Сега няма социализъм, нито Съветски съюз, но на американците все нещо им пречи и все в Русия.Това е мpъcнaтa игра на американците, която те продължават вече повече от 70 години, На тях не им пречи обществения строй, а самата Русия, докато за пред света играят театър за демокрация. американците са лъжци, лицемери и измамници, а не борци за демокрация.

70

Анонимен

преди 3 години

А и като прави така на кило ракия даси носи последствията не сме длъжни да търпим пияници значи тиси виновен за това за което не знаеш пълен ъпсурд затова народа бяга по чужбина заради тем подобни назначаващи на работа е за тях сме никои

69

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~"Путин смени старата с млада жена ."Шойгу е млад?

68

Анонимен

преди 3 години

Путин даси научи руснаците на морал.Не сме слуги на никои дошли са като работят и трябва да се държат като нас.Не сме длъжни да търпим натяквания кои кога нее в кев и какво правил.За негово сведение сбъркал е адреса

67

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Путин смени старата с млада жена,*** ще каже:И аз мога така !Панелни мишоци и къщни мухи,експерти по всичко и Путин дори,на Вова злато и всички пари,да преброихте не бихте могли.

66

стар пожарникар

преди 3 години

Най-после му осигуриха Файзер ваксина

65

Емо

преди 3 години

РУСНАЦИТЕ СА УБЕДЕНИ,ЧЕ С ВОДКА,РУСКА БАНЯ И СЕКС ЩЕ ИЗЛЪЖАТ КОРОНАТА...

64

Анонимен

преди 3 години

Яко е че руснаците си имат ваксини бензоколонката се справя добре нищо че са много изостанали и са страна от третия свят но веднага идва въпроса щом една бензоколонка се справя така то ние и другите подобни на нас какво сме жалко че не сме бензоколонка