289

Нищо ново

преди 3 години

До Наблюдател: Първо ще си получим обратно нашите двама изгонени реципрочно от Русия, пък после може и да продължим по същия начин.А Бойко ще продължи да се кълне в братска дружба пред руският посланик. Дали си мисли наистина,че някой му вярва?

288

Наблюдател

преди 3 години

Щом глутницата червени вълци истеричновие тук, значи Гешев е на прав път.Очакваме следващата групичка за експулсирани по най бързия начин.

287

Анонимен

преди 3 години

Нищо работа- само двама дипломати. Има къде по-интересни случаи. Например в САЩ започва първият в историята процес срещу севернокорейски бизнесмен, обвинен в пране на пари и незаконни сделки за избягване на санкциите и внасяне на луксозни стоки в СК за сумата от $1.5млн. Арестуван в Малайзия и екстрадиран в САЩ. В отговор Ким прекъсва дипломатическите отношения с Малайзия и изтегля дипломатите до 48ч.

286

Анонимен

преди 3 години

На жалките русофобчета скоро ще им дойде края!!!

285

Анонимен

преди 3 години

Чакайте отговора на Путин и после се смейте!

284

Анонимен

преди 3 години

Усещате ли как наближава война ? Режисирана от американскитеЦионисти и нейните наведени слуги . Европа няма да бъде унищожена цялата, ще бъдат ударени с ядрени ракети София, Букурещ, Варшава . Другите страни ше останат незасегнати защото не са се навели така ниско като посочените държави. От САщ няма да остане нищо защото ше се намесят Китай, Иран , Северна Корея, ... Ще се кефя да стане

283

До290

преди 3 години

Р..Овч.и Беллата златка,защо не са разследвани за извършване действия(предателство,и в ущърб на Родината )в полза на чужда държава?Г-нГешев КОГА ще ги подпука и тези?

282

Анонимен

преди 3 години

Ами съответно 2 *** наши такива ще си тръгнат и от Москва! Нещата се повтарят! Някакъв цирк е това само! Разлайваме кучетата в Европа и това си е! Полза за никого няма от това!

281

Ханонимен

преди 3 години

Наш фигурант защо мълчи интересно. Хей путиноаморкини, Турция,Англия, сащ,,, защо да ни шпионират след като сме в един отбор. Да ви имам аз *** опорки

280

Анонимен

преди 3 години

До 290 Ти от продажни рублояди какво да очакваш.

279

До Пенсионер

преди 3 години

Дядка...........гледай си пенсията, политиката не е лъжица за твоята уста!!!Но..........спокойно , разбирам те, не може да го вдигаш вече, няма секс.........гледай си бабата, ако е жива........нямаш акъл за политика, то е ясно това!!!

278

Анонимен

преди 3 години

60 000 руски шпиони трябва да бъдат неутрализирани и изгонени от България. Толкова са известните агенти на убиеца у нас.

277

Киро Х

преди 3 години

Р. Овч., Румен Петков, Бялата Златка и Велизар Енчев казаха, че изгонените са невинни!

276

Додо

преди 3 години

Марш!

275

Анонимен

преди 3 години

ПИСАЛИТЕ ПО ДОЛУ НЕ СА РУСОФОБИ- ПИСАЛИТЕ ПО ДОЛУ СА БЪЛГАРОФОБИ- ТОВА ДА МРАЗИШ РОДИНАТА СИ НЕ ГО РАЗБИРАМ.

274

До Гонете идиотите о

преди 3 години

Хаха............много си зле..............зомбираните русофоби сте едни големи ***, освен това .........прочетете малко българска история............тогава може да ви светне в тъпите тикви кои са най-големите врагове на България.................а те са следните:1.Турция2.Гърция3.Великобритания4.Франция..........естествено Турция е най-опасна..........какво става с турската агентура???

273

България над всичко

преди 3 години

Някой прокурор ще посмее ли да разследва турската агентура в България????Или турците са ни приятели???Турция и Гърция са врагове на България................четете историята!!!Или вече не сте българи, а сте съгласни България да стане турски вилает???

272

????

преди 3 години

С турските шпиони какво правим , я кажете??Ако трябва да хващаме турските шпиони.......да вкараме цялото ДПС в съда, после в затвора!!Но не ви стиска, нали???Ердоган ще ви вдигне телефона и ще ви се накара!!!Ей колко сте зависими от Турция, Ердоган и ДПС!!!!Дали пък не искате да ни направите турски вилает, това се питам!!!

271

????

преди 3 години

Аз помня един политик от ДПС се беше скрил в турското посолство.............същия тоя, който уби дете на пътя...........Места-ага...........той шпионин ли е или не?Него кога ще видим в затвора??Или БГ-съд и прокуратура ги е страх от Ердоган-султана??Докога с двойните стандарти, докога???

270

Някой

преди 3 години

Няма значение дали в България има нещо за шпиониране. И в нас няма нищо, което застрашава съседа, ама не искам той да има камери и микрофони вкъщи.