158

Демократ

преди 3 години

Тои говорител на вьншно ли станаЕи как се издига човек до власт имащите

157

Читател

преди 3 години

Жесток,открит шпионаж е ограбването на държавата ни по сред бял ден,от днешната грабителска клика.ГЕРБ води със 7% пред БСП. Докато има овце които вървят след Борисов като слънчасали,дереджето ни ще става все по тъжно.Два милиона и половина българи,живеят на ръба на физическото оцеляване. В същото време,банките в Катар,всеки ден приемат нови и нови банкови сметки на олигарси,които имат спокойствието и удобството да живеят като арабски шейхове.Бог да пази най бедните и изстрадали мои сънародници!

156

ПроСоТо

преди 3 години

е какво?..Стават грешки.-Захариева,ЗАХАРОВА,...много шекер,много баклава...човяк понякога са обърква..Важното е да си признае!

155

ПроСоТо

преди 3 години

Каскетя НЯМА НИКАКЪВ "статут" в РФ,за да "информира",или ..не дай Боже,да "нарежда" там!!!За ония той е НИКОЙ!!!!!У нас може и да е "фактор", но за страна ИЗВЪН ЕС,при това НАРОЧЕНА за наш "Враг 1",той е просто НИКОЙ!..бх ти и излагацията на тоя милиционер!..но вероятно Хунтата се е уплашила да "вади кестените" със собствените си ръце и за това е избутала тоя на "фронтовата линия"....абе РЕЗИЛ,резил и излагация..

154

Обективен

преди 3 години

Не знам колко шпионстването срещу България и е навредило,но със сигурност каскетната мижитурка я злепоставя и носи само вреди на страната ни.

153

РАЗБИРАМ ВИ ...ХА,ХА

преди 3 години

ОТ ПРОДАЖЕН РУСОФИЛ И КРЕПОСТНИК , НЕ МОЖЕ ДА ИСКАШ НАЦИОНАЛНО ЧУВСТВО И ПАТРИОТИЗЪМ!ТЕ , ВИНАГИ СА ПРОДАВАЛИ БЪЛГАРИЯ ЗА ПАРИ ....НО, ДОРИ НЕ ЗА РУБЛИ , А ЗА ДОЛАРИ И ЕВРО!НЕЩАСТНИ РУСКИ ЧЕРВЕИ!ГНУС НИ Е ОТ ВАС!

152

ПроСоТо

преди 3 години

Каскетя пак се изживява като "Пътят,и истината,и живота"!!..Уведомлението на ЧУЖДИ страни в случаи като тоя, Е ПРАВО И ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЕДИНСТВЕНО на Външното ни министерство!!!!!!ТОВА Е РАБОТА на Външното министерство,НЕ на някакъв си "прокурор",па бил той и нарочен за "главен"!!!..ама що ли са коса?!..ВСИЧКО ,произлизащо от Гербохунтата и нейните СЛУГИ-САТЕЛИТИ, е точно ОБРАТНОТО на това,което е прието ....но май свикнахме с това,"факторите" да ни ИЗЛАГАТ пред света..

151

Словянин

преди 3 години

Бях 40 г учител и зам.-директор преди и след демокрацията. С Русия бяхме 2 пъти по-добре. Нямаше 1 /една/ руска военна база. Сега има 4 ФАЩ-бази и не ни плащат стотинка, докато в Гръцко си плащат като политически маймуни.

150

Анонимен

преди 3 години

До 152Ти от коя джунгла дотича? Каква България? Не виждаш ли страната ни на какво е заприличала.С удоволствие ще ти сложа минус че и ще спя спокойно

149

Анонимен

преди 3 години

Какъв човек трябва да си ,за да сложиш минуси на думите "България над всичко..?Много ясно - РУСОФИЛ - НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!ДА живее БЪЛГАРИЯ!ДОЛУ КРЕМЪЛСКАТА ХУНТА!А...сега слагайте минуси вашта мама русофилска!

148

Анонимен

преди 3 години

В БНТ Поли Златарева, както винаги, показва само едната гледна точка - на Тодор Тагарев от клуб "Атлантик" на офицери от резерва. БНТ е пропагандна машина на "Америка за България", НАТО и държавния департамент на САЩ, с плурализъм на гледните точки, клонящ към нула.

147

Гост

преди 3 години

А Захариева уведоми ли го, че се опитва да присвои с мъжа си имоти на българската държава в Берлин за милиарди?

146

Факт

преди 3 години

Вече е повече от ясно защо Фигурантът направи опит за държавен прфеврат миналото лято и защо толкова искаше да махне Борисов и Гешев !!! Ами, гов.едото е разбрал , че е разкрит и много руски пари се хвърлиха за преврата ! Добре, че имаме държавник като Борисов !

145

Америка е враг

преди 3 години

това е истината колкото по бързо приключим с тези американски агенти фешевци и данцаджии,толкова по добре за нас!нато и ес вън В ЧУВАЛИ ВЕДНО С БЕЗРОДНИЦИТЕ ИМ!

144

Още новини

преди 3 години

Гешев също така информирал рускинята Захариева, че е приготвил белезниците за Фигуранта и да знаят В Москва, че няма да могат да си го приберат наесен ! Оказва се , че Фигуранта е главния резидент на руския шпионаж в България !

143

Анонимен

преди 3 години

То повече шпиони станаха отколкото в сериала Ало Ало..

142

Мфакар

преди 3 години

Захариева не е ли антиваксър, която се разболя от корона и сега лечението и с американския ремдесевир струва 2400 долара, без всички останали разходи по пътека?

141

Анонимен

преди 3 години

До 138Забрави да добавиш "УРААААА".

140

Анонимен

преди 3 години

Не съм много на ти с политиката, но главният прокурор ли трябва да контактува с руското министерство на външните работи? Нямаме ли и ние такова?

139

сминдух енд чесън

преди 3 години

Проблема е ,че у нас в очите на повечето хора подобна дейност не е шпионство,както се изказа вожда.В моите очи акцията на прокуратурата е нещо като опит за пиар уж ,че в армията нещо се модернизира ,а лошите руснаци пречат независимо ,че изделията на съветската военна промишленост са преобладаващи.