93

Анонимен

преди 3 години

Този се дискредитира напълно.

92

Този

преди 3 години

Този професор и професор Ангелов.са срам за истинските професори.Тяхното ниво а познание е далеч от необходимото.Те са на ниво студенти.Моите заключения са на база тяхни зказвания свързани с медицината в единия случай и вирусология в другия. Нивото е много ниско и много пъти лъжат много.Което може да не е лъжа,а абсолютна некомпетентност.В БАН не знам какви хора работят,някой ми каза,че там се назначават хора само политически.Пожелавам му да оздравее бързо,въпреки всичко.

91

Проф

преди 3 години

И аз пожелавам на проф.Чобанпва да оздравее бързо,но след това да не се показва по телевизията,че е некомпетентен или е лъжец.Доста е далече от науката. Ако е съгласен да си върне титлите обратно. Аз от началото следя неговите изказвания и те са абсолютно смешни и некомпетентни.Само не медицинско лице може да му се върже.Не знам какви хора работят в БАНно проф.Чобанов е далече от науката,бърка основни неща или просто лъже срещу изгода.

90

Анонимен

преди 3 години

Тьпигьози, не разбрахте ли най-после, че вирус НЯМА бре, тьпигьози ?

89

ББ

преди 3 години

Скорошно оздравяване г-н Професоре...милиони българи ви го желаят от сърце!не ви познавам...но се гордея с образованите деца на изстрадалата ми Родина!!чакаме ви...имаме нужда от хора като вас...

88

Анонимен

преди 3 години

Дано сега да му стане ясно на Чорбанов,че вирус няма, и че с тези тестове могат да открият "вирус" когато си поискат. Всяко кихане е ковид, иначе няма как да докарат бройката.

87

Гражданин

преди 3 години

Видяхте ли какво представляват на Трифчо хората. Същите *** като него. Тези ли ще ни донасят промяната? Айде, мерси.

86

Анонимен

преди 3 години

Чорбанов не може да има Ковид, защото го е прекарал преди и неговият ЕСТЕСТВЕН имунитет е много ДЪЛЪГ и ДЕБЕЛ

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"...защото това засилва мутациите..." Бихте ли ни обяснили механизъма, по който това става?

84

Анонимен

преди 3 години

То на нашиянхал самото влизане в болница се води ВИП, хората си гният по къщите с двойна пневмония докато им обясняват по телевозията как всичко е под контрол. Предния здравен министър освен алцхаймера хал хабер си нямаше от медицина, но сегашният от действащ лекар се обърна на секретарка, която пише заповеди по нареждане на щуката

83

Анти

преди 3 години

Антигенен тест означава ,че си заразен с корона вирус.Това не означава ,че имаш антитела.Теста за антитела не винаги означава ,че си заразен с коронавирус,може да означава или че си заразен в момента или си боледуват от коронавирус в миналото,зависи от кои антитела имаш.Затова Ви съветвам не коментирайте,като нямате медицинско образование.Антиген в превод чуждо тяло,може да бъде вирус,бактерия,гъбички и още много неща.Професора си е болен според статията от Ковид и е некомпетентен и лъже много.

82

Това

преди 3 години

Това твърдение с ваксината и мутациите е абсолютна глупост.

81

Анонимен

преди 3 години

Човекът ви го каза, но явно не го разбрахте. По време на епидемия не се прави масова ваксинация защото това засилва мутациите на вируса. Естествено при такова неконтролируемо изменение, вирусът може да атакува по няколко пъти имунитета на организма.

80

Лъжат

преди 3 години

Ако ПСР тестът му е бил отрицателен, нищо не пречи на ковид зомбита да увеличат итерациите и тогава резултатът ще е винаги положителен.Аз на ковид информация отдавна не вярвам.

79

Анонимен

преди 3 години

До MikeМи оказа се същото. Антигенен тест - положителен. Т.е. има много антитела. Няма как да е с ковид тогава.Днес беше в тежко състояние (уж де, така писаха), след 4-5 дена ще е по телевизиите и ще говори колко е страшно и как да се ваксинират всички.В тежко състояние, разбирам в реанимация, интубиран. Ако е така - няма как след седмица да е навън и по телевизиите.Само гледай ко ша стане. Викаше никви ваксини, сега ще е обратното. Ще ни бълва по телевизиите, как е хубаво да се ваксинираме.

78

Анонимен

преди 3 години

"Проф. Андрей Чорбанов е диагностициран на 19 март с COVID-19 при извършен в УМБАЛ "Свети Иван Рилски" бърз антигенен тест с положителен резултат."Четете ли добре или само си драскате небивалици ей така?Приет с ковид, при извършен бърз антигенен тест с ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ. Айде сега се замислете. Антигенен тест, не доказва че си заразен с ковид. Антигенен тест, положителен, значи че имате антитела. Ако нямате антитела, ще е отрицателен.Тоя има антитела, значи няма ковид.Напрао цирк Дружба.

77

Анонимен

преди 3 години

при ОПГ ГЕРБ е така, като говориш много, ако трябва и 10 пъти ще преболедуваш и ще стоиш под карантина, хората си го казаха простуда при каране на ски, после го бутнали в ковид отделението преди да му направят тестовете, е това е истината, циркаджии всички са за затвора

76

нагляр

преди 3 години

да му бъде отнета професорската титла

75

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Чорбанов нито сега, нито преди е имал Ковид, Въпросът е дали има придружаващи заболявания

74

Анонимен

преди 3 години

Какво ни интересува?