31

Рашо

преди 3 години

Очаквах поне Анджелина да има малко достойнство но и тя започна с ку.венските номера.

30

Анонимен

преди 3 години

Аман от извращения!

29

ДДРОнег

преди 3 години

Закон, непоклатим като скала:Всяка жена при развод търси начин да унижи и нарани съпруга си по колкото се може по-гаден начин!!! И най-лесният начин в момента е домашно насилие, всички се връзват на женските измислици !!!

28

пияница мистик

преди 3 години

До Български ХитовеХахахахахахах :))) Дай още някой такъв български хит

27

реалнафантазия

преди 3 години

И двамата имат филми, които съм ги гледал по няколко пъти, но изглежда нещата в реалният живот седят по друг начин. Дали заради слава или нещо друго става така при много звезди... но явно и те са хора. :)

26

Анонимен

преди 3 години

Сложили са му ваксината и го е избило на агресия..

25

Анонимен

преди 3 години

Брате Пите, стига си се огорчавал, така са всички жени. Продължавай нататък и да не пука.

24

РЕПТИЛ

преди 3 години

Аз едно нещо мога да кажа от моите лични преживявания и от житейските ми наблюдения над много хора:Каквото става във вашето семейство, каквото става между вас двамата, каквото става между вас и вашите деца трябва да се реши САМО между вас.Никой друг НЯМА да реши вашите проблеми, а само ще ги ЗАДЪЛБОЧИ.Нито майка, баща, приятели и други.Вероятно може да се консултирате с лекар, психолог, но трябва да се подбере внимателно.Ако решите да свършите, просто слагате край и продължавате живота си.

23

отровна

преди 3 години

Само като видиш колко деца е осиновила и как са от всеки край на света, пък едното и биологично момче е транс и ти става ясно каква лудница е в къщата и. Тази жена е наркоманка от младини, няма как да се очакват нормални неща от нея.

22

Адолф Хитлер

преди 3 години

До АнонименКакви проблеми имаш пък ти, за които трябва да чуеш от медиите, че ми е много интересно? Колкото за самите "жълти" новини... За огромно съжаление, доживяхме времена, в които се радваме, да прочетем някоя тъпотия, граничеща със скандалното, от колкото поредната covid статистика или изявление...

21

XuTbP5bP

преди 3 години

Тази с недиагностицираното гранично личностно разстройство все по-зле ще става с годините. Във всяка книга по темата го има описано.

20

Косача

преди 3 години

Понякога след инсталация/програмация "звездите" не могат да си върнат истинското персоналити. Брад Пит играе военен в последните си няколко филма, защото новото му персоналити е на военен, той се мисли и е военен в истинския смисъл на думата. Нормално е да е агресивен.Една от най- опасните инсталации на персоналити в Холивуд беше личноста на Жокера. Джак Никълсън (един от малкото оцелели) предупреждаваше Хийт Леджър, че няма да го контролира и ще си остане злодей и след филма. Нататък знаете.

19

неандерталец

преди 3 години

Жалко за Брад, изглежда свястно момче. Що му трябваше да се хване с онаа?

18

Евала

преди 3 години

Таа хич не я слуша главата. Чак си изряза циците, да не я хванел рак на гърдата. А що не си отряза кухата манерка, да не хване тумор в мозъка?

17

Анонимен

преди 3 години

Има ли бивш алкохолик, че и тоя сега се прави на светия ангел?

16

Анонимен

преди 3 години

Що ни занимавате с глупостите и проблемите на тия ***? Ние с глупости не се занимаваме. Но за съжаление си имаме проблеми, които други са ни създали! И сме принудени , повтарям - принудени да ги решаваме, въпреки, че нямаме никаква вина за тях. Така че вместо да ми дадете съвет как да си реша проблемите, не ме занимавайте с проблемите на тия льольовци!

15

АнонимеН

преди 3 години

БРАД ПИТ ДАДЕ ИНТЕРВЮ И КАЗА, ЧЕ СА СЕ РАЗДЕЛИЛИ С ДЖЕНИДЪР АНИСТЪН , ЗАЩОТО ТЯ НЕ ИСКАЛА ДА ИМА ДЕЦА, А ТОЙ ПЪК ИСКАЛ!!!ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН СИГУРНО ЗАРАДИ КАРИЕРАТА НЕ Е ИСКАЛА ДА ИМАТ ДЕЦА ДА НЕ СИ РАЗВАЛИ ФИГУРАТА СИГУРНО----------------------И ОТ ТОЛКОВА МНОГО ЖЕНИ КОИТО БИХА ИСКАЛИ ДЕЦА , ТОЙ ИЗТЕГЛИ КЪСАТА ИЛИ ПО-ТОЧНО ОКАСТРЕНАТА КЛЕЧКА

14

Анонимен

преди 3 години

Браво Брат. Трябва да се строяват, че гледай какви пастърми станаха. Боцна е, натупа е ....давай напред. Вереци много. Те децата скоро сами ще дойдат при тебе. Ти си легенда.

13

Бай Петко

преди 3 години

Голям балък излезна този Брат Пит, анорексичката му взе децата, а сега ще му вземе и парите и ще направи така, че никой да не ми даде роля в киното повече. Да си беше взел Анистън, нямаше да има такива проблеми, но тази Джоли определено не я слуша главата. Колко деца събра от кол и въже, дори едното и дете е ***, май ще си сменя пола. А бе голяма греда удари Брат Пит, кой каквото сам си направи никой не може да му го направи! Да си търси нова нормална жена и да си направи още 1-2 деца!!!!

12

Анонимен

преди 3 години

На този му се пада. Да си беше стоял мирно при Джен Анистън. Тази змия сега ще го направи на луд.