31

дедо Ташунко

преди 3 години

Спокойно прескачам това четиво. Госпожо ***, много благодаря.

30

Анонимен

преди 3 години

Нищо не разбрах от тази бълвоч.

29

Анонимен

преди 3 години

Горкипчкият избягал от един затвор за да го измамят в другия. Разликата само в методите.

28

пияница мистик

преди 3 години

От прочетеното става ясно, че в Северна Корея е пълно с гейове, ама режима просто ги пише, че не им е добре :))) Явно и с Ковид-19 е същата работа. Пишат ги болни от настинка и хоп! Опала! Няма нито един болен

27

Анонимен

преди 3 години

Ясно и в КНДР имало "лявосектанти.То и аз съм, но на кой му пука?!

26

Джеймс

преди 3 години

- Ананаси милорд...

25

Анонимен

преди 3 години

избегал е като се е скрил в анушчето си. целият. а севернокорейците като видели обърнатото черво и си казали, "бааа, остаете го тоя да бега"

24

Анонимен

преди 3 години

Стига с тези гейове бе!!! Няма такова чудо - като мъж да роди! Точка по въпроса!!! Всичката гей пасмина е с психическо разтройство!!! И въобще не ме интересува какви права си мислят, че имат! Нямат повече права от нас нормалните, които харесваме другия пол и се отвращаваме даже от мисълта да докоснем нашия пол. Каквото искат да правят помежду си. Само да не искат от нас да го приемем за нормално! ЗАЩОТО НЕ Е!

23

Анонимен

преди 3 години

Всяка крайност е лоша.Както крайното неразбиране и отричане от обществото,така и пълното толелиране и борба за правата на "обратните"Единствено трябва да се спазват законите - да не нараняваш и причиняваш зло на другите.Останалото - всеки както разбира нещата за себе си да е свободен в личния си живот.

22

Анонимен

преди 3 години

Леле-лелеее, цял ферман написали и го тропосали на терасата на сайта в ложата. :DКакво ни интересува нас нормалните хора какво са открили Корея? Нали наш Рафи Нинов си намери корейка и живее с нея в Ню Йорк - напишете нещо за корейката снаха на Нинова! Внучетата и няма да са българчета, а корейчета.

21

Анонимен

преди 3 години

Какви са тия гейове в Северна Корея. Ким много е разгащил работата. Трябва незабравно 5-6 български патриоти да отидат да съветват Ким как да се справи с огромната опасност надвиснала на КНДР. Каракачанов има такива големи специалисти по семейните въпроси и може да окаже ценна помощ на единомишлениците си от КНДР.

20

Мальчик-гей

преди 3 години

Аз от отдавна установих, че не харесвам жени. Просто са ми противни като хора. И затова, от 15-на години съм щастливо омъжен. И за щастие - не живея в тая ***, дето я наричате Територията. Живея в нормална, бяла държава, където да си гей е най-нормалното нещо на света.

19

Анонимен

преди 3 години

Мен ме грабна само частта в която пише как семейството му е измряло от глад,защото е избягал. Ама е написано с две изречения като лека подробност. Важното е да се натърти на хомотемата.

18

От 16

преди 3 години

Сега сериозно. След всяка голяма академия идва голямо затягане на нравите. Така доброжелателно го казвам на всички купонджии и купонджийки от всички цветове на дъгата. Историята си има цикли. Идва цикъл затягане на гайките.

17

Анонимен

преди 3 години

13:явно си мъж в женско тяло, как е да целуваш млитор? Сладко да.колко тъябва да си ***???????

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Направи й няколко деца и няма да има време да мисли за другата.

15

Анонимен

преди 3 години

В Северна Корея, ако мъжът каже, че не харесва жена, хората просто си мислят, че не му е добре."Ми не му е добре. Това си е психическо и/или хормонално разстройство. Само дето демокрацията им го позволява. С какво е по-различно хoмото от пeфорума или пиромана? Ами той пиромана искрено си го кара от вътре да пали разни неща. Пeводила си го влекат малки деца... Защо едните да ги героизираме, а другите - не? Защо да ръмбиш мъже отзад да е нормално, а малки деца - не? Психологични отклонения...

14

Анонимен

преди 3 години

Всички ли-з-бийки на клада. Иде новото средновековие. Кеф! Пеерасите ще ги разчленяват между 4 коня

13

Анонимен

преди 3 години

Ожених се за жена , която много обичах. Но тя обичаше друга. И до днес плащам за нейната обич. Аман от лъжи.. щом обичаш своя пол не лъжи. И искате толеранс. Бих казал (***).

12

Менко на 49 вдовец

преди 3 години

Щом не харесваш мъже. Живей със себеподобни.... защо ми трябва да виждам сбърканата ти същност???? И децата ми да мислят че тива е нормално?