34

ДртПрч

преди 3 години

Мътна вода, пълно с шарани.

33

vervame vi vervame

преди 3 години

ot USA kato ti kajat dobyr den pyrvo vij kyde e slynceto zadyljitelno

32

Rrr

преди 3 години

Эта эффективность у тех кто выживет после вакцинации

31

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха

30

Анонимен

преди 3 години

<div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Току що пуснаха информация от мексиканската ваксинационна кампания. Пфайзер дава 7 ПЪТИ повече тежки странични ефекти свързани с ваксинацията и 3 пъти повече сериозни в сравнение с АстраЗенека. Спутник и Синовак са отличници. Разбирате ли сега защо това което видяхме като очерняне на АстраЗенека е политическа търговска война? Защо Путин разправя, че не ЕК защитават европейските интереси?Защото не ги защитават. За

29

к.25

преди 3 години

Хем лъжеш, хем не си вярваш! Американците си чакат ваксината Джонсън&Джонсън и никой не го е еня за Астра Зенека. Обади се на някой познат в САЩ бе, лъжец! Нали и Боце онзи ден ни уведоми с ликуващ глас, че ние ще произвеждаме в Разград в завод на Киро Гела 16 млн. бр. БГ ваксини и ще продаваме на целия свят! Вярвай му, какво се пелтечиш с англо-шведския серум? Лъжепатриот!

28

(-_-)

преди 3 години

Даже към 150% отива..

27

Кире

преди 3 години

Не разбирам защо всякакви *** са решили да се правят на здравни експерти. Като ги разбираш тия неща, бъди отворен докрай, отиваш доброволец в Ковид отделението и ще ги успокояваш там че това не е ковид. Зад екрана намерил да се упражнява, голем мъж.

26

До 21 Пепе

преди 3 години

Вярваш ама си се подписала/подписал, че само ти и само ти си носиш отговорност за странични ефекти или смърт впоследствие на ваксината... Как може да вярваш в нещо, за което самия производител не вярва и не дава гаранции?

25

За по-добър свят

преди 3 години

Щастлив съм,че миски,PR-ки и чалгаджийки се "уредиха" с връзки да ги инжектират.

24

Анонимен

преди 3 години

Тук вече трият който не иска Астра .Плащат пауновите от герб дето я внасят.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Както казах преди седмица, АстраЗенека ще започнат да си плащат където трябва"Астрата е платила на САЩ да им одобрят ваксините? Мармотът със станиола ряпа да яде ...

22

Анонимен

преди 3 години

Демек не се умира чак толкова много, така ли???

21

Пепе

преди 3 години

Днес си бих втора игла, преди 40 дни първата. След първата ваксинация имах неприятни странични ефекти (темп., главоболие, мускулни болки), но всичко приключи за едно денонощие. Вярвам в медицината и експертизата на хората, които са я измислили. Така трябва да е, човек трябва да вярва в ЕКСПЕРТИ, а не в бг мама....но въпрос на избор! Всеки има глава на раменете си!!!

20

Тези доктори

преди 3 години

в САЩ сигурно не разбират. Тек във форува казаха, че образува съсиреци.

19

Анонимен

преди 3 години

А бре тия сякаш рекламират и предлагат мед като за нея цена човек ще си купи 4 буркана,които ще му стигнат за минимум 6 месеца да си подобрява имунитета докат му предложат още някоя друга за следващ вирус по книга.

18

Анонимен

преди 3 години

Де го прочете това с цените от 1000 долара за ваксина? Още май нямат чипове интел вътре:)

17

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам на есен да си платя за ваксина създадена за щамовете които ще са тогава от колкото да съм бета тестер на набързо сготвени ваксини.

16

Анонимен

преди 3 години

А защо ваксините на нашите нови лидери от сащ са с цени от над 1000 долара ?Да не би да има разлика между техните ваксини и тези за простолюдието ? Не вярвам , при демокрацията те мислят за хората , или .... ?

15

Казанджиев

преди 3 години

Ще изчакам. Слаба работа.Сливовата двойна преварка е с ефективност над 95%. Лошото е, че преди вземах еднократна доза, но откак дойде таз невиждана гад удрям по две. То и това не е лошо, а че взе да намалява запаса, а края на пландемията се не види.