17

Анонимен

преди 3 години

До ЗнаещГосподи прибери си вересиите. Ако си в населено място дето се припокриват две и повече клетки веднаха ще те локализират по разстоянието от всяка. Но там е една и се знае само в радиус на какво разстояние е от нея. Дълбок сняг. Пресечена местност с растителност. Лавинна опасност. "Игла в купа сено". А на този с ценоразписа на ПСС бих му препоръчал първо да види цените на "туристическите"застраховки. После да ръси мозък. Часове километри под лавините да търсиш някои е за безпари ли?

16

Анонимен

преди 3 години

До 17Щото бау-бау ще те намери, докато за джаджите няма гаранция. Особено при по-насечен терен и екстремни условия.Дано да има късмет изчезналия и всичко да приключи успешно! А ако е здрав и читав, не са една и две доброназорните научителни мерки по трудния начин, с образователен характер...

15

Анонимен

преди 3 години

Предлагат екскурзии до Марс ,ракети , ускорители на частици и тн а не могат да намерят човек в планината - нещо дронове,спътници,уреди за засичане на топлина, има апарати ,които от Космоса виждат какво има Под земята , засичане на телефона .Пак опряхме до Бау Бау

14

ГосТ

преди 3 години

Викам, че хората които отиват в планината трябва да са наясно, че ПСС не са спасители, а гробари. И викам на простолюдието да видят ценоразписа на ПСС и тогава да плюят жертвите. *** му с ***. Мръсни.

13

Анонимен

преди 3 години

До ЗнаещМногознайко - за каква клетка "на телефона" говорите? Предполагам, за клетката с която се е свързал телефонът? И твърдите, че по тази клетка машинката може да се локализира с точност до 20 м? Хе, хе - при идеални условия, в равнинна местност и без отражения в сгради и прегради, стойността на локализация по една клетка е между 50 и 100 метра. А в планината? Хайде по-кротко, а?

12

Знаещ

преди 3 години

По клетката на телефона могат да го открият в радиус 20 метра. Иначе, като е за подслушване са първа писта, но като се наложи никакви ги няма. Кучета, мучета, recco. И сигурно ще го откарат с новия хеликоптер, дето ще го купим (ама друг път). Жалка работа направо ... ! То че тоя си е правил т...к със смъртта е ясно, ама все пак човещината изисква поне тялото да приберат...

11

Анонимен

преди 3 години

До ГосТвикаш ППС са виновни, че някой си е без екипировка и са паднали лавини?

10

Анонимен

преди 3 години

Ако беше написал у фейсо, че тиквата е ***, веднага щяха да го открият. Затова си настройте телефоните, в случай на опасност не да звънят на жените и бабите ви, а да постват попръжня по адрес на банкянския полиглот. До половин час са ви издирили, барабар с родата до трето коляно по съребрена линия.

9

Анонимен

преди 3 години

Нема проблеми. #хораумиратвсекиден.

8

Шопо

преди 3 години

Ербап....

7

До ГосТ

преди 3 години

Чуваш ли гласове пак?

6

Ivan albena x.f. x s

преди 3 години

Xotel rab tam mina sil bokaqta ve zemtr qpo kit zag tyr gqr potop b vangi nov xarar 4er pip.,,

5

ГосТ

преди 3 години

У бг'то най лесно се умира. Независимо къде- в планината, в болницата, на пътя. И на всичкото отгоре, както пише Камю, смъртта в такива кочини предизвиква и известно неудобство,което тормози умиращия в последните му минути. *** започват да правят сметки за пари.

4

ГосТ

преди 3 години

тия спасители само трупове вадят. Не бързат за никъде, чакат да отворят лифта.....надявали се да е в лавината. Ама иначе като стане въпрос за паричките, бързат ли бързат. Но бг,псс' то не може да се разчита. Това трябва да е ясно на всеки тръгнал в планината.

3

Не се научиха

преди 3 години

Сноубордист означава повишен риск от произшествие! Пореден случай.

2

Анонимен

преди 3 години

Кога хората ще разберат, че е абсурдно да практикуваш екстремен спорт без екипировка? Дано все пак да го намерят жив и да му е урок за следващия път.

1

Анонимен

преди 3 години

Дpyrape, няма ли да обвините Борисов и Гешев???