17

Анонимен

преди 3 години

Господ ни прати Ковид за да ни прочисти от псевдо ресторантчета и мутрески хотели. Дано и лятото не дойде никой за летния туризъм. Дано!

16

SS

преди 3 години

перат ли пари, не е необходимо да се хабят да работят за някого...

15

Анонимен

преди 3 години

И аз какво да направя? Да се засиля на хотел без причина?

14

Анонимен

преди 3 години

Да бе да ! Ей сега тъкмо тръгваме към едно от заведенията които работят И ДНЕС !!!

13

Човек

преди 3 години

е редно да има приоритети - дали за него личните му права по Конституция и принципите са по-важни или евентуално съвсем реалната смърт на някой непознат, вероятно баща или майка или любим на други непознати за него хора.

12

Анонимен

преди 3 години

Най-лошото е че без да е обявено истинско извънредно положение тези мерки са противоконституционни.Въпросът е принципен, защото както на послушни слуги на властта, на повечето хора не им идва на ум че управниците също са задължени да спазват законите и конституцията.Натренирали са ни се отказваме от личните си права и достоинство, щом някой реши че "е за общото благо" и масата овце седват стадото."Какъв си ти че се равиш на интересен, и ти се надупи като останалите".

11

Анонимен

преди 3 години

Тиквунееееее, къде дати мерките е този "частен" случай?

10

Гуантанамера...

преди 3 години

цялата далавера,на бг хотелиера,е пари да изпере.

9

Анонимен

преди 3 години

Точно в Сапарева баня всичко е презастроено и ако не си на басейн няма и къде да се разходиш. Тротоарите мръсни и малки-с деца няма как да минеш без да слезеш на самата улица. Никакви други забавления. Паркът от времето на соца, не е барнат. Бях там и вече няма да стъпя и без ограничителни мерки!

8

Активист на БСП

преди 3 години

Измислил го е Тиквата-десет дни за да не плаща,ще отвори за 5 дни и пак ще затвори....И така колкото си иска..

7

Проблема

преди 3 години

на хотелите е, че целия им продукт е ориентиран към натъпкване на хора в стаи и стайчЕта и всичко , СПА, ресторанти, барове вътре в огромни грозни сгради. Където има море има само море - никакви алтернативи, където има минерален басейн - само басейн, нищо че е в подножието на красива планина с богата история - няма туристически пътеки, няма велоалеи...нищо където човек самостоятелно да се забавлява - той трябва да бъде организиран и натъпкан в някаква група - ето това е разбирането на БГ туризма

6

Анонимен

преди 3 години

Десетилетия предлагаха нискокачествена услуга, мръсни стаи, кофти условия, нулево обслужване и развалена храна, докато яко укриваха приходи, данъци и осигуровки и плащаха МРЗ на персонала си плюс няколкостотин лева под масата. Но дойде пандемията и върна мутрите на земята. Не може цял живот само да лежиш, да дебелееш и да даваш приноса си за развитието на сивата икономика.

5

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 години

*** тва е бар Кристал на снимката, какви хотели?

4

бай Бочко

преди 3 години

Ояли са се достатъчно. Като отвъртя един дебел на жената и не ми трябва СПА.

3

Боко

преди 3 години

Важното е аз да съм добре . Внучетата ми имат нужда от нови пуловерчета. По 900 лева бройката . А за вас по 24 лева на ден! И то само ако покриете десетки критерий и имате нерви за административното им изпълнение. Тоест за мен всичко. За вас останалото...Гласувайте ...

2

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Н ми дреме !

1

Анонимен

преди 3 години

Ще работят за еврог.ейското членство на България. А как е туризма в Занзибар ?