53

ББ

преди 3 години

тръмп е "бизнесмен",лудо *** заради егото си продаде САЩ на путин,опита да продаде САЩ..Народа на САЩ..Ценностите за които умираха децата на САЩ по Света които обитаваме..нямат аргументи и прикриват престъпленията си като плющят минуси на такива като мен споделящи какво мислят..бедните ..имат само пари...Аз съм Свободно Човешко Същество,няма да ви позволя да превръщате живота ми в АД за да акате в златни ***..да се изживявате като богове ..престъпници и крадци..тръмповци!Бог да пази САЩ!

52

ББ

преди 3 години

До Нафърфорийто и гьобелс си е мислел,че с лъжи и манипулации ще излъже хората,човешките същества сме деца на Бога...ценностите ни са заложени генетично...вървите против природата...против Човешките същества..против Бог вървите...Справедлив и Свободен Свят...или Мъртъв!!!Бог да пази САЩ!!!ченгетата на КГБ и БГ ДС плющете минуси бедни духом..Живота ни е даден от Господ..отнемате ни го насилствено за пари,злато,къщи,любовници,почивки..не признавам властта ви отнета насилствено...Справедлив Свят!

51

Нафърфорий

преди 3 години

Стига с това Бог да пази сащ. Бог да пази Путин, Русия и нейната необятна шир. В Русия е спасението на християните.

50

ББ

преди 3 години

До ПроСоТоклоуна назначен от путин,никога не е бил президент на САЩ,манипулация...световните мрежи са Свободни/руски и китайски *** не знаят какво е Свобода...разбираемо/...клоуна насърчи анархисти,расисти,мафиоти и чужди агенти да извършат атентат срещу Конгреса на САЩ...нечувано и невиждано в човешката История...посегнаха на основен стълб на Свободата на Човечеството...ще ги съдим справедливо и строго ...въпрос на време...Бог да пази САЩ!!!

49

ПроСоТо

преди 3 години

УСПЕХ!..Тръмпича някаси здраво бръкна в..на световните МАНИПУЛАТОРИ.Историята познава безброй случаи,в които "Величията" ЗАТРИВАТ свободните изявления на простолюдието,но за пръв път ПРЕЗИДЕНТ на една Световна сила е "ЗАБРАНЕН" по най-бруталния начин...Аз лично му пожелавам успех!Не ме интересува политиката му,но съм впечатлен от факта,че е единствения президент на Щатите,който НЕ разпали нова война някъде по света...Впрочем,би трябвало да се замислите кой всъщност дирижира света?

48

Свободата на словото

преди 3 години

Явно вече в Америка свободата на словото произтича от собствената ти медия.И не е право по конституция.

47

Анонимен

преди 3 години

Ами крайно време беше. Сега ли се сети, след като изгуби изборите?

46

Анонимен

преди 3 години

В контакте лучше чем во Фейсбуке

45

Скука

преди 3 години

Джо Байдън днес не се ли е търкалял по някои стълби да се посмеем малко?

44

Наблюдател

преди 3 години

Колкото повече врещят срещу Тръмп руските ***,толкова повече се вдигат цените на горивата и съответно копейките за постове!

43

Ха-ха

преди 3 години

До Путинска правдаГлавата празен?Миления....

42

Анонимен

преди 3 години

до 48: Щомти и даваш 3 месеца тъй ша е :)

41

Анонимен

преди 3 години

Джо,покажи ни пак-как се мяташ,как го правиш...

40

Германец

преди 3 години

Давам й три месеца на тази "платформа" преди да фалира.От какво ще печели? От реднеците и пyтинопитeците ли? Че те нямат един долар/рубла в джоба.Е, ако Владимир Владимирович и тук протегне ръка, като на изборите, може и да добута на апаратно дишане до 6 месеца.

39

Анонимен

преди 3 години

Коя страна се кани да спре Инстаграм и Фейсбук и Гугъл?-------------Между другото доста тихичко отправиха сериозни предупреждения срещу Фейсбук и Твитер!Последната беше Австралия!!!! Провери сам!!!!А, преди нея Турция!Та и трите социални мрежи блокират масово изказвания и мнения на всеки чийто мнение не съвпада с "партийното" !Русия е номер едно като цел!Блокират я и я цензурират яко!Някои от Офисите на изброените соц мрежи са в... Украина!Нали се досещаш какъв ще е резултата?

38

Анонимен

преди 3 години

TRUMP 2024 Най неликия президент и един от най великите хора въобще

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Даже и за платформите не искате да се преместите изцяло в руските, а предпочитате американските.Смяяятай

36

Анонимен

преди 3 години

Ще се местим в тази платформа на Тръмп като стане готова

35

Да не забравяме

преди 3 години

Обама и Байдън подариха Крим на Путин!

34

Само питам

преди 3 години

До Анонимен.... Демокрацията по "краварски" звучи така:....какво стана с Линкедин в любимата ти Русия? Коя страна се кани да спре Инстаграм и Фейсбук и Гугъл?