750

МИЛЕН

преди 3 години

ЗА ГЕРБ И ЗА *** КП НЕ ГЛАСУВАМ ДА НЕ СЪМ ЛУД

749

До Костя Копейкин

преди 3 години

За какъв ххх ви трябваше да включвате корумпираната съдийка Ченалова? Изгубихте моя глас и още мноо други, които бяха повярвали във вас.

748

Костя Копейкин

преди 3 години

А ние с очакваните 6 % защо не сме споменати?

747

Истината

преди 3 години

hmmm ?

746

МУНЧО

преди 3 години

ПРЕДИ ИЗБОРИ МНОГО СЕ ЛЪЖЕ.ЩЕ ВИДИМ СЛЕД ИЗБОРИТЕ КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ РЕЗУЛТАТЪТ.НО ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ГЕРБ ЩЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ И ПАК ЩЕ БЪДАТ НА ВЛАСТ.БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МАФИЯТА ЗАТОВА КАКТО ОБИКНОВЕНО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ.

745

Анонимен

преди 3 години

Толкова минимална разлика , не е за вярване.

744

нямаме избор!

преди 3 години

До Тра-ла-лаВсичко що е партия, обединение,агенция,дружество,организация и т.н. са само комунисти!

743

мижи да те лъже!!!!!

преди 3 години

1 ден Гласуваш4 години ПСУВАШ

742

Слава на Тиквата

преди 3 години

До три месеца ще произвеждаме ваксини...Вярно ли..Ами да, ама-----заводът още се строи, договор за производство няма, ваксините били за животни, иначе всичко друго е вярно....Друго изпълнение---Имаме двойно увеличение на чуждите инвестиции---Същият ден - БАН --имаме 70% намаление на чуждите инвестиции---Друго---В светът се говори за българският опит за справяне с епидемията----Да, на първо място в ЕС и на второ в светът --- по смъртност от Ковид.

741

Тра-ла-ла

преди 3 години

Стига сте лъгали с платени проучвания!Нема шанси гербавите да водят... тия са у канавката на историята вече...символ на грабежи, корупция и погазване на държавността и законността!Никога повече ГЕРБ!

740

28

преди 3 години

Аз ще гласувам за Бойко. Другарите от бсп си мислят, че хората нямат памет за техните управления. Да, ама не.

739

Атанас Велмазов

преди 3 години

Истината е , че ГЕРБ няма алтернатива и ще спечели по категоричен и безапелационен начин най-изразителната си изборна победа в историята . Не виждам как обаче ще сформират кабинет, тъй като ВМРО за патерица не са достатъчни. Единственият реален сценарии е коалиция на Славун, Маяма, Пинокио с патерица БСП ......

738

Край

преди 3 години

ЦИК съобщи че са готови с резултатите но ще изчакат гласуването за да ги обявят.

737

Анонимен

преди 3 години

Аз пък няма да гласувам, за да се пръснете всичките от яд... искам всеки ден да ревете и да ми обяснявате как заради "такива като мен" няма да се "оправи" България. Все едно пък вие дето гласувахте всеки път до сега за 30 години, я оправихте.... нещастници сте всичките.

736

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще си властва докато има желание. Електоратът си заслужава съдбата!

735

Анонимен

преди 3 години

До Бсп изчезва...ББ - обръчи от фирми и Мишо Бирата,как България се управлява от неграмотни и необразовани хора, които на по чашка ракия въртят политиката на България

734

Анонимен

преди 3 години

До БСП е пътникНе отклонявай темата с разни измишльотини и странични теми, не руснаците,а българите са жертва на герберското управление! Сами герберите писахте, че не искате Нинова, защото била краварка,за какви руснаци ми дрънкаш?

733

Анонимен

преди 3 години

До Бсп е в будна кома..От 15 години ни управлява мутра,***,той за Нинова ще ми говори и левите от БСП,които отдавна не са на власт и дори доста техни партийци бяха ограбени,мачкани и избити през управлението на ГРОБ!Последно облъваха Нинова и Ал. Симов,ако не беше протеста и да спре облъчването и те щяха да станат жертва на герберите,както и други хора!

732

Анонимен

преди 3 години

До Въпрос към ***?Бойко Борисов е мутра, основал е СИК:https://youtube/watch?v=f67KLfsDt6sУправлява ни мутра,при това нагла и отмъстителна!

731

Анонимен

преди 3 години

До Червените крадциАбе шефа не герберите ББ е бил крадец и осъден и по затворите в Чехия и Унгария е лежал за престъпления, престъпник ни управлява и мутра!