40

да

преди 3 години

https://facebook/chapkana Този гнусен войник от Стара Загора е замесен в звуковите, сателитни атаки по света. На Стара Загора е мизерен селянин. Спал е с проста *** Смилена Татарска от Враца и следят нейна съученичка по света от злоба.

39

Анонимен

преди 3 години

До НикогаВечеСДС-Чумаdo 33Po golem otpadak ot tebe niama

38

Анонимен

преди 3 години

До полза има само хунтаTi kavo predlahash be MunchoBulgaria da e chlen na EU i NATO no komunistite v razuznavaneto da shpionirat sreshtu NATO i EU. Ti totalno se izperkal

37

Анонимен

преди 3 години

Пачему толйка 3 тъсяч лева палучали? Ета желтъйе капейки, сказал Каскету. Каскет прадавайет родину за милионъй доларов.

36

Анонимен

преди 3 години

Прадали родину. ***.

35

нищо не

преди 3 години

а спомняте ли соломон паси и не беше арестуван как го заловиха преди години до секретна военна база , преди да бъде министър

34

полза има само хунта

преди 3 години

да не стане като печатницата за долари ато за кръщенета били . Сега сериозно за година вече са разкрити 12 руски шпиони?????с обвинения с всичко как ви се струва . това са активни мероприятия на борисовата хунта , даже джамбаски още на 28.02 внася предложение в ЕК да се разширят санкциите спрямо Русия заради шпони хванати в България /санкции спрява Северната тръба / И се питаме каква е ползата на малка България да се намесва в ритници които си раздават големите , нулева , никаква , само вреди

33

Анонимен

преди 3 години

не виждам смисъла от тия разследвания и глупости не е ли по добре да ги обесят за да е урок на путин?

32

Анонимен

преди 3 години

Че те руснаците си шпионират безконтролно виче 75 години из България каго у дома си. Сега най-накрая да им поразвалят рахатлъка. ЗАКРИВАНЕ НА КОНСУЛСТВАТА ВЪВ ВАРНА, БУРГАС, ПЛОВДИВ. СЪКРАЩАВАНЕ РУСКОТО ПАСОЛЬСТВА С 3/4...БАЯ ГАДИНИ СА СЕ НАВЪДИЛИ И СЛУЖАТ НА ЧОВЕКА БЕЗ ДУША, УБИЕЦА, ЛИЛИПУТИН БЕ.....

31

Анонимен

преди 3 години

Гумен Гадев....защо мълчиш бе???

30

Само питам

преди 3 години

А лицето Румен Георгиев Радев, изпълняващ ролята на Главнокомандуващ защо все още мълчи по въпроса, все пак сред шпионите има действащи офицери от щаба? Сигурно Борисов и Гешев не са го уведомили своевревенно по официалния ред.

29

GG

преди 3 години

До СтавриРадефф се е поакъл, защото той е следващия

28

Анонимен

преди 3 години

Само да питам, сега преди изборите Радан Кънев ще чете ли книжка в метрото пак? Че иначе не можем да го видим нито да чете, нито в метрото.

27

Ставри

преди 3 години

Някой да е виждал Радев, Румен Радев? Кога ще вземе отношение по шпионски скандал? Да не би да чака инструкции от Москва? Или Деса му пише обръщението към народа, а той още не го е наизустил?

26

Анонимен

преди 3 години

То даже не са бивши комунисти, ами са пребоядисани просто. Като Кунева, която смени 4 цвята партии. И разните там фашистки партии. Колко смешно нали... Фашистки партии в България лизкaт кафяватa точка на руснаците.

25

До 7

преди 3 години

А-ааа за Волен нема говориш така.Човека е богослов.

24

Анонимен

преди 3 години

"БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕЗБОЖНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА В ЕС!!ВОЛЕНОВЦИ , РАДЕВЦИ , НИНОВЦИ ПЪЛНО Е СЪС СЛУГИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!"---Съгласен съм! Само обаче си забравил Герб и Иван Костов. И те са бивши комунисти. Баце какъв е бил? Ще кажеш, че Костов не е бил? :) Костов решава да бъде контра, когато иска да бъде фактор в червените, но му казват, че местата за такива вече са раздадени.

23

Анонимен

преди 3 години

Шпионаж е имало винаги и ще продължава да има - и за Русия, и за САЩ, и за Турция и т.н. И тази групичка не е известна от вчера, знаело се е. Просто предизборно всяко едно такова зрелище е добре дошло. Жалка ни е държавицата и жалките ни политици не са тия, дето откриват топлата вода - подобни ходове в предизборни кампании са отдавна познати.

22

Анонимен

преди 3 години

Чебурашка здравата ще захлеби през този сезон!

21

Анонимен

преди 3 години

Само в България може хора които дори не крият, че са били на обучение в ГРУ и които са женени за чужди граждани, да заемат високи позиции в българските служби за сигурност и разузнаване. А в същото време истински българи, неопетнени и любящи родината, кадърни, честни, морални, да бъдат оставени да умират от глад, само защото се казват Мустафа.