27

Анонимен

преди 3 години

Европа с колективен имунитет до средата на юли?Ама без България!

26

???

преди 3 години

В останалата част на Европа може и да стигнат до колективен имунитет, но в България едва ли. Ккато върви през щли ще имаме 600 хиляди преболедували вируса, от които примерно половината ще имат имунитет и още около 100 хиляди ваксинирани с две дози, т.е. общо около 10% от населението.

25

Анонимен

преди 3 години

Хубаво казват юли, ама коя година не уточняват. Все повече взе да им харесва ситуацията на всякакви комисари, председатели и подобни ненужни вещи.

24

Анонимен

преди 3 години

"Имало само едно решение - да се ваксинираме"Ахахахах пак сметки без кръчмаря.

23

Анонимен

преди 3 години

До ПЛАНдемияда се дигнем всички и да сложим край на измаматаКакто в Занзибар ли? Там първо повярваха, после решиха, че не ги устройва и тръгнаха да си заразяват папайята. Измамата обаче се оказа истина и си понесоха последиците.

22

Анонимен

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъ"Аз например изкарах хремата."Чорбанов също е бил изкарал. Тъй че това алтернативно решение си го запази за себе си.

21

ПЛАНдемия

преди 3 години

Има и друго решение, да се дигнем всички и да сложим край на измамата

20

До №16

преди 3 години

До до 6Да кажеш, че доходите ни са се повишили през последните години само заради ГЕРБ е все едно да твърдиш, че ако не бяха комунистите все още по селата нямаше да има прекарани ток и вода.Не, миличък. Това е естественият ход на събитията. В съседна Румъния например доходите им се качиха много повече през последните 10-12 г, може би точно затова, че там си нямаха ГЕРБ.Айде бегай сега в курника! Баце ще храни мисирките.

19

Анонимен

преди 3 години

моля четете статията преди да пишете коментари - говори се за стаден имунитет след ваксинация - никой не говори да се прави такъв имунитет по туземския начин с тумбака и кухата глава напред въоръжени с чай и супа.

18

Анонимен

преди 3 години

За три месеца 70000 ваксинирани в България,ами това е около един процент от населението,много ми е интересно с тоя темп кога ще достигнем 70 %

17

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

"Имало само едно решение - да се ваксинираме"Винаги има повече от едно решение, освен ако не си щабна мисирка.

16

Анонимен

преди 3 години

До Т.ШакТова няма как да го,, изчислят" защото тия резултати няма кой да им ги спусне отгоре.

15

до 6

преди 3 години

А вие щото имате сто тона мозък вярвате, че ГЕРБ ви е виновен за това, че нямате благоденствие. Само *** от фабриката на западналите политици може да направи тези категорични изявления. Хората повишиха доходите си през последните години и това е видимо. На Калотина и не само хората пътуваха преди пандемията и опашките бяха километрични. Сега пътуват по над 1000 човека на седмица с чартъри до Занзибар. При комунистите гледахме границата през крив макарон. Вижте в магазините има всичко-няма глад.

14

Т.Шак

преди 3 години

Задачка за "математиците" от щаба на НОЩта:За три месеца Костадин ваксинирал 300 000 души. За колко години ще ваксинира пет милиона?

13

Анонимен

преди 3 години

Не се бутайте, ваксини няма за всички!

12

Анонимен

преди 3 години

Да се ваксинират никой не ги е спрял ама аз ще пропусна.

11

Анонимен

преди 3 години

Аха, с толкова много желаещи боцкането може да приключи и до края на Май ама то пък няма ваксини. Доставките са на фаза,, очакваме, би трябвало, ако еди кой си изпълни договора.. " И те така.

10

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Винаги има алтернативно решение.Аз например изкарах хремата.

9

Анонимен

преди 3 години

До РодолюбецАми прави бяха миналата година. Докато създадеш колективен имунитет от преболедуване, първите преболедували ще са загубили своя. А сега се разчита на ваксините, затова е различно. Миналата година изходът беше затваряне, тази - ваксиниране.

8

Анонимен

преди 3 години

За три месеца откакто започна ваксинирането,към 20.03.2021г. едва 3.48% на ЕС е получило две дози от ваксините,с тоя темп на ваксинация и доставки просто не виждам как за оставащите три половина месеца или до средата на месец Юли Европа ще може да достигне стойности над 70% ваксинирани?