12

Анонимен

преди 3 години

Станаха ясни причините за катастрофата, по - данни на пътник - лек автомобил е изпреварвал камиона, при което е заслепил водача на автобуса, следствие на което автобуса удря камиона.

11

ДДРОнег

преди 3 години

Принципно шрз нощта трявба да се кара с 80 км/ч. А щом е бил и мокър шътя - със 70 км/ч . Иначе стават ей такива катастрофи ... През нощта видимостта е намалена и не знаеш какво може да ти изскочи ... А и когато асфалтът е мокър опасността се увеличава !!!*** тия работи ги рзбираш от горчив опит ...

10

Анонимен

преди 3 години

До АПИ+***.бгТази магистрала е планирана още при Тошо. Може и да крадат сегашните, но и оставят нещо дето може да се ремонтира. А тези преди тях, дето сага са "нови"лица "не крадяха" и нищо не правеха. Но и парите изчезваха.

9

Анонимен

преди 3 години

София-Варна е път -морга !!!Спешно трябва да се ускори темпото на строежа Хемус !!!

8

Анонимен

преди 3 години

Светла им памет.Толкова жестоко, толкова нелепо.....

7

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 3 години

Като цяло всички момичета са в добро състояние и със ( запазено съзнание", ) уточни д-р Венцислава Димитрова от МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" във Велико Търново. А ТИР-а с турска регистрация ли е бил.

6

Анонимен

преди 3 години

Ако има заклещени в автобуса, първо ги ваксинирайте, докато няма къде да бягат.

5

Анонимен

преди 3 години

Не е изненада че не са ги спасили, коефициентът на полезно действие е нулев на спешните медици. Много моо приятели загинаха там с безвъзвратно забавено лечение. Но за органите им са питали ...

4

ВТ

преди 3 години

Ехее, в търновската болница са умрели от яд заради изтърваните органи

3

Анонимен

преди 3 години

Нещо крият автобуса и фирмата. Вероятно е фирма-касичка на банкянския кофпомпиер. Сигурно е същата дето избиха хората на Тракия, но се оказа разбираш ли, че жената с реното обърнала автобуса.

2

АПИ+ТРОЛ.бг

преди 3 години

Резултат от дългогодишната гробарска политика за схеми за кражби от пътно строителство и липсата на поддръжка.

1

да знаете

преди 3 години

Т.нар. ТИР-ове нямат място по пътищата, особено в комбинация с мустакат турчин за шофьор.