5

Анонимен

преди 3 години

А бе да ви кажа не ме притеснява толкова снега, то дори е малко тази година. По ме притеснява изригването на вулкана в Исландия. Образувал се е огромен процеп. Между 350 и 750 метра... Освен ако няма грешка по новините. Щото като се замисля - процеп от 350 метра си е доста сериозно нещо. За 750 метра да не говорим...

4

Анонимен

преди 3 години

Баба Марта всяка година има по една-две такива изцепки!Но снегът ще се стопи за ден-два!Буря в чаша вода!

3

Анонимен

преди 3 години

Глобалното затопляне е в пълен ход.

2

о, да ..!

преди 3 години

При нас в района на Дунава, Оряховска околия, сняг вали и то с такава сила и на такива големи парцали, че през зимата не е имало.Натрупа над 30 cm.Температурата е около 2оС.В събота при нас времето беше идеално, топло, бях по риза на брега на Дунава.Колко бързо всичко се променя!

1

от Плевен

преди 3 години

При нас в Плевен тази нощ е паднал сняг с дебелина около четири пръста.Сняг вали, а в същото време джанките и кайсиите пък са в пълна фаза на цъфтеж.Видно е, че и тази година плодове няма да има родно производство!covid-19, а от безумието на съвремието - блъснали се млади хора с колата през нощта в крайпътни орехи, яли, пили и са веселили, но после са се понабили до смърт!Плевен си умира като град, живот вече няма в града, всичко е мъртвило.