8

Анонимен

преди 3 години

На тея мантрата "мирни протести" не им минава. Този номер действа само сред чивтокопитните

7

Анонимен

преди 3 години

Така е като даваш пари на търтеи да лежат цял живот и събираш утайката на света, това е резултата. Лежат без работа, взимат си чека и после правителството им виновно че не стават за нищо. Аз учих там и една група от тия с *** коси дето са обидени от всичко се бяха барикадирали в университета и искаха да се дадат стипендии на 5 студенти от Палестина. И голяма врява беше и май дадоха стипендии. Всички бяха с айфони и макбуци и то с пари от грантове и такива подаяния и всеки голям революционер

6

пецата

преди 3 години

Власт се взема с кръв и се дава с кръв

5

Анонимен

преди 3 години

До 4Тези "зверилници" знаят как се протестира реално и как да си устояват правата докато понеже ние сме "цивилизовани" правим манифестацийки да викам "оставка" и така 30 години.

4

Анонимен

преди 3 години

Доста по добре сме като общество от тези диваци там. Може да сме по бедни но такива постапокалиптични зверилници няма тука. В сравнение с тях сме си супер висша цивилизация.

3

Косача

преди 3 години

И тези са големи гaньoвци и не вярват У вируса.

2

Анонимен

преди 3 години

Тез и те не се научиха как се протестира. Гледайте са инглези... взимате един микрофон и една уредба излизате през парламента там и почвате да пускате патриотична музика и да говорите колко са лоши управниците и една тумба хора трябва да викат "уууу" "оставка" и да пляскат с ръце колко сте прави. След като минат 100 дена, спирате "протеста" и правите партия с която да влезете в парламента и да "промените системата от вътре". Ако има нещо неясно питайте.

1

Анонимен

преди 3 години

Поредното доказателство, че правителствата по света са обявили война на избирателите си.