525

Korektor

преди 3 години

А бе вие май сте нещо мръднали! Ако тоя катаджия го беше бил за да го задържи, в момента на задържането това е друго нещо. Още повече тук има отявлен престъпник и всичко трябва да е позволено. Но да го гони, когато той вече е арестуван за да го бие, това означава че го бие от яд, че не му се е подчинил или му е развалил рахатлъка. Бил си изтървал нервите! Ами по същия параграф, той може и да застреля някой, щото лесно си изтърва нервите. Не оправдавам престъпника, който трябва гние в затвора.

524

До Korektor

преди 3 години

Аз пък, като чета коментарите ти, почвам да си мисля че умът ти има нужда от много яки корекции !

523

До 538

преди 3 години

Не се е подчинил на сигнал за спиране бе груйо, ти четеш ли статията, или само заглавието ! А че е дрогиран, е установено след взети проби ! Следващия път искаш ли да оставят някой като него да ти се забие челно със 100км ?!?

522

Korektor

преди 3 години

М..да! Пак гледах клиповете и започвам да си мисля, че тоя т.н. баща на три деца въобще не е мислил за децата си когато бягаше за бие задържания престъпник. Същия тоз юнак въобще не е мисли за колегите си, защото ги вкара в ситуация в която те сега ще трябва да бъдат свидетели срещу него, колкото и да не са виновни и да не им ще да ги разкарват по съдилищата. Същия тоз юнак въобще не е мислил как побоя ще стигне до европейските институции, като по този начин компрометира МВР и БГ.

521

Korektor

преди 3 години

Много голяма простотия се иска да хукнеш да гониш един вързан човек и да го биеш яко. Даже в съдружие с още един юнак с униформа. А бе ние затова ли им плащаме огромните заплати на тия пазители на реда? Хванали престъпника по някакъв начин и това е добре. Но въпросния народен хрантутник се пенсионира при първа категория, заплата около 2000лв. с разните там надбавки, не плаща пенсионни и здравни осигуровки, вероятно работи и на втора работа незаконно, а при пенсиониране получава 20 заплати накуп.

520

Або дрОгарю софиянец

преди 3 години

Тоя ако те засече ще те изпрати на раздумка при Мирчо ти Спасов, а ценностире афропейски няма да можеш да си ги бутнеш и в задния двор. ПОНЯЛ ТОВАРИЩ?

519

До 540

преди 3 години

Интересно словосъчетание. Дрогиран човек...колко ли качества на човек са му останали...

518

софиянец

преди 3 години

До Ммм да"ОБЩЕСТВОТО ИЗБИРА ПРЕСТЪПНИЦИ ПРЕД БЕЗОПАСНОСТА НА ДЕЦАТА СИ " Подобна теза е проповядвал Мирчо Спасов в лагера "Белене" в една отминала България , носталгия по миналото. Ревете за Европейски заплати , ама искате ценностите от Тато. Ревете за безопаснастност,но бой по вързан човек не ви прави впечатление!За да има Европейски заплати ПЪРВО трябва да започнем всеки по-малко да спазва Законите включително и тия селски беци заптиета от казънлък.

517

емигрант

преди 3 години

малко им е боя на такива дрогирани ,б.о.к.лу.ци!

516

Анонимен

преди 3 години

Абе що за простотия е дрогирания с белезници и го бият като куче. Ще ви хапели.И най важното. Полицаите защо са се опитали да го спрат. От въздуха ли им е меришел на дрога. Какъв е мотива да го спират ??? Скороста ли енадвишил, на знак стоп ли не е спрел ? Или просто са го рекетирали защото знаят и той им е отказал.Какв е мотива

515

Анонимен

преди 3 години

В САЩ за неизпълнение на полицейско разпореждане щяха да го отстрелят на момента ,и нямаше да съсипват хубавата кола с куршумите си!

514

Анонимен

преди 3 години

Полицаите да вземат да се кандидатират за депутати uзбирането им е на 100% сигурно,както и избягването на присъда.

513

Анонимен

преди 3 години

Ясно се вижда,че задържания е с белезници.И тогава го бият.

512

Бой,

преди 3 години

бой и пак бой за такива...

511

Пак ривем

преди 3 години

За някое дрогирано мамино синче. Само да не ни нацели, както стана с Милен Цветков.

510

Ммм да

преди 3 години

Очевадно, обществото избира престъпниците пред безопасността на децата си. Всъщност, младите вече смятат животозастрашаващото поведение за модерно и едва ли не задължирелно. А на тоз хубостник едва ли ще му стане нещо от два шамара, по интересно щеше да е ,ако беше убил някого на пътя.

509

Анонимен

преди 3 години

Колко демократични и праведни хора, аз пък се радвам, че ги биха, дано и още да са го били. Те такива убиват нормалните хора на пътя, а нашите скапани закани нищо не им правят, този поне 10 г трябва да получи

508

нормално общество

преди 3 години

Би мислило какви щети би му причинил дрогиран на пътя. Останалото е бля , бля....

507

!

преди 3 години

За кой ли път???? Дрогирани шофьори...

506

стадото

преди 3 години

Какви симпатии към престъприците. Друго си е да заблееш.