33

Занзибар

преди 3 години

Какъв Занзибарски вариант!?Там ковид няма, даже и грип и настинки няма...Цял месец(февруари) бях там и... няма!На връщане - ПСР-и, антигенни тестове, доброволна карантина бях в къщи и ... няма!Не разбирам, защо злобеят хората, вече е ясно - проблема не е във вирусите! Нещо друго се случва...Но ще разберем след време...

32

Анонимен

преди 3 години

Локдаун до дупка.

31

Болярин

преди 3 години

Това затваряне няма да донеса по- малко болни. Просто дано е за последно с този вирус, тази пролет

30

Bili

преди 3 години

Математика обясни ли къде се дена грипа?Едни математици изчислиха петрола щял да свърши до 2005та...

29

бай хой

преди 3 години

Поредния *** с кафяв пуловер на ромбчета и мазна вратовръзка, самонарекъл се математик, който "прогнозира" с уърлдометър и е купен за две шкембе чорби с бира сутринта пред даскалото. Още от Петък идеята е да ни облъчат хубаво, че тия 10 дни са само началото на това, да продължават да безчинстват под предлог вирус, пълни отделения и изнемогваща система.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Ами като знаят предварително какво трябва да кажат познават. Така познаваха и ортаците на ония в играта тука има тука нЕма навремето, винаги познаваха къде е топчето щото знаеха къде е. И балъците кълвяха яко.

27

Анонимен

преди 3 години

до зомбито 7 като не ти се иска фа ти се качват на гърба какво правиш там ве зомби? стой си у вас слагай намордника слагай и по един найлон на главата и не излизай никъде !

26

Анонимен

преди 3 години

Тези "математици" преди пандемията какво работеха?

25

Анонимен

преди 3 години

Какъв занзибарски вариант пък го гони този оxлюв?

24

някой си

преди 3 години

До АнонименВъв въпроса ти се съдържа и отговора - у нас всичко е наужким

23

Анонимен

преди 3 години

До майнатаНе знам майна,но нещо взеха много да познават тези математици...И аз им се смеех,ама...познават.

22

Анонимен

преди 3 години

До 20Сега направих справка.На грубо около 50000 легла договорени по касата.25000 заети,25000 свободни.За други болести.8000 с ковид.От тези 25000 свободни защо не отпуснат за ковид...

21

майната

преди 3 години

Пазители на фактите станаха много !!! Лошото е, че не знаят нито един ! Аз чакам учените, *** тях май не ги допускат до овчелюдието ???Защо ли???Ами има пазители на Фактите/необходимите/ нали

20

майната

преди 3 години

До сега в света никой не е изолирал КОРОНА19. Те, вече Битански щам? На какво бре, е щам, това дето е в болните мозъци на МЕНГЕЛЕ наследниците ? Кой , кой е фюрера ? Защо да подписваме информирано съгласие, за нещо никому неизвестно.Ползите били повече от вредите ??? За кого ползите ? Къде ще се дянат милиардите ? Те от ползите ли ще бъдат, или от вредите ???Математик- един морков, плюс една целина, плюс картофче ,плюс .......супичка, полезна за математика и тоя дето го е накарал да смята???

19

Анонимен

преди 3 години

До 20Не вярвам да го правят.Не казвам всичко да е ковид отделения,но да не може да се приемат поне 10-15 хиляди болни...Смешно е,и жалко.

18

Анонимен

преди 3 години

,,когато фактите говорят и Боговете мълчат,,Но... чугуненитеглави дрънчат ли дрънчат из форумите

17

До 4

преди 3 години

,,Частните болници...ли?,,Задължени ка и го правят. И там се приемат болни, но не само covid е болест Как така всички отделения ще стават инфекциозни и то за цяла година,че и втора?

16

Анонимен

преди 3 години

Моля ге, кажи числата от тотото. Щом можеш да изчислиш бройките, значи и числата ще познаеш.

15

Видими резултати

преди 3 години

Математици се занимават и разбират от вируси, резултата е налице. А тоя математик да вземе да информира всички учени по света за ЗАНЗИБАРСКИЯ вариант на вируса щото никой освен него не знае за такъв.

14

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Намеква за ново двумесечно затваряне г-н кунчев явноНе намеква, ами директно ви го натвърди и ви го затътри :)