175

Един от Германия

преди 3 години

Бойко слуша какво ще му наредят Ангела и Урзула. Вчера имаше маратонно заседание на Меркел с министър-председателите на 16-те германски провинции. Доста се скараха, тук не може да отидеш на индивидуална почивка дори и с кола на Балтийско или Северно море, а пуснаха самолетите да летят до Майорка, което е по-опасно. Абсурдистан, не само в България. Но в Касел в събота над 20 000 души излязоха на протест. Идва пролет !

174

прах в очите ни!

преди 3 години

За да си стоим по домовете и да не излизаме на протести по улиците!По-лесно да ни управляват с Интернет и Гугала. Великата лъжа!

173

Анонимен

преди 3 години

преустановява се груповият,само индивидуален и то само по необходимост

172

Ко става

преди 3 години

ве СДС ликвидаторите и Гроб довършват ликвидациите. Хамерикански политик пише България е купена .Егати наглите.

171

СМЯХ

преди 3 години

Всъщност само заведенията са в локдаун, а не България.МУХАХАХАХАХАХХА

170

Точно и ясно!

преди 3 години

Никакви! Време е за неподчинение и дори гражданска война! Щом не разбират от добро, ще разберат от дърво онези оядени шопари на всласт!

169

Анонимен

преди 3 години

когато вън е студено ще има локдаун, когато е слънчево и топло няма да има, помеже тогава всички биха излели на протест. докато не се ваксинират всички и да се срине сегашната икономика това ще продължава. Целта е да се въведе китайската система и всички да са ппд тотален контрол.П.С. това химическо чистене да си перат костюмите ли са го оставили

168

Анонимен

преди 3 години

а, тъпотии - пак го отнася образованието и дребния бизнес с кафенцата и ресторантчетата. ковиди отите - бълха ги ухапала. Те са на държавна хранилка и си бачкат онлайн. Ако бачкат въобще де. Та нищо чудно, че реват това положение да продължава до безкрай.

167

митко

преди 3 години

От другата седмица почва локдауна за Боко тиквата.Мутрата ще бъде карантиниран директно при бай Ставри.

166

Анонимен

преди 3 години

Някой от управляващите да се е возил в метрото към 7:30 и към 17:30??

165

Ива

преди 3 години

Стига с тази дума, знаете ли значението й, никога не е имало локдаун у нас.

164

Бай Пешо

преди 3 години

Всичко това в момента е, защото народа 3 месеца от Коледа до сега не се спря. То не бяха хотели, ски, почивки, спа....Казано иначе пир по време на чума. И защо това, за да може нашите хора с хотелите да си вземат парите. Ски сезона вече е към края си, и могат спокойно да затворят. А ние нека седим затворени, с деца на главите. А хотелиерите сега ще седят затворени с питие в ръката.

163

Щерю

преди 3 години

На снимката: - Мечо нарушава локдауна - яде и пука в ресторант. Глоба...

162

Случаен минувач

преди 3 години

https://vbox7/play:5496c4a60eВижте и това.

161

Анонимен

преди 3 години

Докато тия надписи стоят на всеки един магазин и имат по 10 удивителни, значи никой не се е подчинил

160

Браво !

преди 3 години

До Анонимен 165Точно така !!!

159

Анонимен

преди 3 години

Никоя мярка няма да спазя !

158

ДА

преди 3 години

До Един от ГерманияНищо не следва Боко,напротив!Когато другите държави се готвеха да затварят,той отвори от 01,03, заведения и обеща от 01,04, да отвори барове и дискотеки,а от 01,05,да стартира туристическият сезон!Добре го чух!Но това отваряне му беше планирно,да скочи броя на заразените и да блокират болниците,та спокойно да затвори после!Играе го "доброто" ченге!Популист!Няма да ти се получи!Не спете,а отивайте да гласувате!!

157

Ива

преди 3 години

Вече има магазини над 300 кв.метра, които си позволяват да работят , като са преградили с паравани и плоскости , за да достигнат позволеното от здрвният министър 300 кв.метра. Хитруват , но ще бъдат затворени и глобени! В София в Младост 4 един голям спортен магазин Депо прави тази измама!

156

Анонимен

преди 3 години

Имаше масови протести в цяла Европа! Единствения изход е хората масово да не се подчиняват на тази тирания с фалшив претекст, другия вариант е безкрайни локдауни, ваксинационни паспорти и пълен медицински фашизъм, от нас зависи!