68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80И как така "великата" Русия иска да ваксинира целия свят със Спутник а нейното население е на 1.5%??? Нещо не се връзва, ***!

67

Калеко Алеко

преди 3 години

Абе той Ковита и ваксините са едно на ръка, но аз се чудя къде е Румбата - нито се чува нито се вижда, да не би след шпионският скандал да се е покрил превантивно в руското посолство ... ?!

66

Анонимен

преди 3 години

А Ролинг Джо не се ли търкалял скоро по стълбите?

65

Анонимен

преди 3 години

90% от проститутките в Германия са българки.Що така?

64

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗащо да се ваксинират руснаците, след като се справиха с вируса и без ваксина. Ваксините са само за старите хора с крехко здраве и хора с други критични заболявания за които един грип може да бъде фатален.

63

Анонимен

преди 3 години

В четвъртък Путин обяви края на пандемията на препълнен статдион със 100хил души."Путин поздравил россиян с годовщиной возвращения Крыма"Носете си намордниците и не се занимавайте с Русия, защото полицията на запад ще ви бие.

62

Анонимен

преди 3 години

До ФактУкраинки, не рускини. В Украйна е демокрацията, джендъризма и евроатлантическите ценности.

61

Анонимен

преди 3 години

"В русия НИКОЙ не иска да се ваксинира със Спутник! Никой!! За това и никакви данни няма!"В Русия са ваксинирани около 1.5% от населението. В Русия икономиката работи, няма локдаун и хората не губят работата си. В западна Европа са ваксинирани от 15 до 30%, а в Англия над 50%, и броят на заразените не намалява, всичко е затворено, фирмите фалират и хорат губят работата си, на улицата само с намордници а полицията пребива с палки тези които не искат да носят маски.

60

Анонимен

преди 3 години

Коце колкото и да се напъвате ще гласуваме, свиквайте.

59

Анонимен

преди 3 години

Аз мога да ви кажа какво ще е след 10 дни- вас няма да ви има. Такова безлично управление България не е имала, дано в бъдеще и да няма. На всички въпроси се отговаряше, че зависи от ЕС, а вие светците винаги нямате вина за нищо, виновен е ЕС. Ами да попитам, защо след като ЕС греши, защо позволявахте всичко в България да зависи от него. Щом не искате да управлявате защо изобщо се явявате на избори.

58

Анонимен

преди 3 години

В русия НИКОЙ не иска да се ваксинира със Спутник! Никой!! За това и никакви данни няма!

57

Гербераст

преди 3 години

До Анонимен - за самоубитватаТази информация е от централата на ГЕРБ, нали?

56

Койчо

преди 3 години

Слугинаж...Някой местен "туземец" на тази територия дали е направил поне малко усилия да видим този знаменит простудифилис..., но използвайки старите, доказали се от 200 години... абе за постулатите на Кох ви питам бре докторчета. Нещо като вирус визиолизация, типизация и последваща вирус идентификация.... С КВО аджеба си имате работа някой от вас знае ли???Юруш на масл/ваксините... Май срочно трябва да се отвори Белене... и за ВАС. Вие в случая сте съучаст в медицински геноцид...

55

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирах се с Астра Зенека и от една седмица съм с температура 38 градуса и постоянно ме втриса.До кога ще е това, че не знам какво да правя?

54

Анонимен

преди 3 години

Чорбанов е с грип, а не ковид, ЦИРКАДЖИИ

53

Анонимен

преди 3 години

Русия от няколко години има положителен прираст и населението се увеличава, България е първа по смъртност в света и най-бързо изчезваща нация.

52

Анонимен

преди 3 години

Аз се надявам Ангелов да го няма след изборите. Ако станбе така, и изнасиления ковид веднага ще намалее.

51

Факт

преди 3 години

90% от проститутките в Германия идват от България.

50

Анонимен

преди 3 години

Ами като не знаеш какво ще бъде след 10 дни, защо ни налагаш точно тези мерки точно 10 дни, бе, мистър Ботосков? Като не знаеш какъв ще бъде резултатът след 10 дни по ВАШИТЕ мерки - слагай ружа на бузките, гланца на устните, мини с една пинсетка веждите и - дим да те няма при твойте приятелчета.Той не знае какво прави, ама иска ние да му изпълняваме заповедите. Ай сиктир!

49

ИСТИНАТА

преди 3 години

В България не въвеждат вечерен час, само и единствено защото знаят, че недоволството ще скочи до небесата и това ще е краят им.