108

Анонимен

преди 3 години

До АнонименУнгарският министър на външните работи вчера се ваксинира пред телевизионните камери с руската ваксина Спутник-V.

107

Харабейшио

преди 3 години

Ботокска се е зачервил, да не е прозиводство на АстраЗенека?

106

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, харесвам те, но моля те не се излагай да говориш такива приказки за Астрата! Знам, че така трябва да говорите, но по-добре бъди честен с хората. Спокойно можеше да кажеш, че според европейската агенция е безопасна, но препоръчвате на хората със здравословни проблеми първо да се прегледат и консултират с лекаря си и че малко повече внимание никога не е излишно. Щеше само да спечелиш ако беше казал така.

105

Калеко Алеко

преди 3 години

Румбаа ... не се плаши, покажи се ... знаем че Резидента не си ти, Иван Илиев е ... ти си си просто преЦедент, а имаш и имунитет ... !!!

104

Демократ

преди 3 години

Ами ще е сьщото и карантината ще бьде удалжена с още -10 дни и без да сме математици е ясно

103

Ванчо Мирковски

преди 3 години

Я смятам да си удрим от всеки вид по една , сите де що дека са биле некогиш македонци -инвенторите!

102

Доналд Тръмп

преди 3 години

Похвали Джонсън енд Джонсън!

101

Анонимен

преди 3 години

Ваксинационни паспорти- при пътуване а после и за всичко останало,вграждане на чип при техническият преглед на колите,документ технически за сгради..всичко е в сферата на конспирацията разбира се- в кавички

100

Шоу

преди 3 години

Защо като виждат че народа не иска АстраЗенека не внесът други ваксини и хората дасе успокоят и да започнат дасе ваксинират?!

99

Гей Билтс

преди 3 години

Чипирането е процес през ,който ще преминат всинца ви третокласни жители- добре дошли в нормалността!

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133 по студено е , климатът е доста суров ,не е за всеки

97

Bili

преди 3 години

Не знае, какво ще е щото не са му пуснали заповедта отгоре още.Чиновник...заради образи като тоя 500 години робство...Ако не е чел история - "просто следвах заповеди" в съда няма да мине.Жокер - юни ше олабим, ама бавно...

96

Анонимен

преди 3 години

До 133 Вече никой не заминава никъде

95

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПървата руска термоядрена електроцентрала в град Саров ще бъде няколко ХИЛЯДИ пъти по-мощна от атомните. Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли - около 340 лева. След като един руски пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли, към 260 лева, за храна.

94

Анонимен

преди 3 години

какво ще е след 10 дни, нищо по-различно от сега Ако успеем за месец да се поправи , пак ще е добре

93

Анонимен

преди 3 години

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

92

Анонимен

преди 3 години

Бащата, който уби сина си: Пуснах го от моста... бях в безизходица. За секунди малкото телце се разбило в сухата камениста част от коритото на река Янтра. Смъртта е настъпила мигновено. След като хвърлил Дариел, бащата слязъл с колата под моста, за да се увери, че детето е мъртво. Мотивът - бил в безизходица, изоставен и без средства, не можел да се грижи за него.

91

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ти можеш да заминеш за САЩ да миеш американски тоалетни да изкарваш долари ако имаш виза. Впрочем, какво става с визите за САЩ, след 30 години навежане и целуване на американски *** българите могат ли да пътуват без визи за САЩ както останалите членове на ЕС от западна Европа, или българите са втора категория членове на ЕС, полyчовеци които служат само като депо за евтини черноработници и пpocтитутки за запада?

90

Размисли без страсти

преди 3 години

Русия няма нищо общо с комунизма и СССР преди '90г. Сега там цари авторитарен режим корупция,олигархия ,най-голямата страна в света срещу ,която има създаден алианс- НАТО няма как да поддържа европейските ценности!В същност това не е страна а федерация ,която без сериозен контрол надали ще се задържи такава!

89

Джендър Джендеров

преди 3 години

Ние Джендърите, не харесване Русия