148

Анонимен

преди 3 години

Нямаме против локдауна и мерките. И в другите държави се вземат подобни мерки.Имаме против това, че го направихте политически. Умишлено отворихте всичко преди месец, да скочат случаите, да се наплашат хората, за да ни затворите за изборите.Ако може възможно по малко хора да гласуват на 4ти.Вие циг..анските гласове ще си ги купите.Та...не е до мерките, а до вас.

147

ИСТИНАТА 2021

преди 3 години

ТРОМБ !== ТРОМБА

146

Тромба

преди 3 години

Тромбата е клаксон. Тромб е друга бира.Някой да им разясни, pls.

145

ИСТИНАТА

преди 3 години

Хора,дата за свободата на България е 04.04.2021г.!

144

БРАВО!

преди 3 години

В ЕС МОЖЕ ДА ПЪТУВАМЕ САМО С ОТРИЦАТЕЛЕН ТЕСТ ЗА кови.БРАВО НА ЕС! СТОПЛИХТЕ МИ СЪРЦЕТО! ЧЕСТНО!

143

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

ГЕРБ е спасението на Булгаригерб.

142

Анонимен

преди 3 години

"Хората са уплашени. Не знам откъде се поражда този страх. Няма никакви данни за неблагоприятни събития, свързани с ваксината на AstraZeneca. Това е заключението на Европейската агенция по лекарствата", заяви Ангелов."Ето това е да си безмозъчно мекотело следващо сляпо всякакви директиви. И това предвид факта че преди дни беше открита причината ваксината да причинява тромбоза.Изобщо не го е грижа колко народ ще измре, важното е "отгоре" да го потупат по рамото.

141

Анонимен

преди 3 години

До Гражданин 168 предполагам разбираш ,че данните от един човек не са представителна извадка

140

Благодаря!

преди 3 години

Благодаря за това, че сме член на ЕС.Оня ден приеха правила, според които може да пътуваш като гражданин на ЕС при следните условия:- да си ваксиниран- да имаш анти-тела- да имаш отрицателен тест за Кови-ДивитнайсиЕВАЛА ЕС! ПОКЛОН! Не нарушиха правата ни за пътуване. ЕС е най-доброто място за живот! (поне за сега)

139

Анонимен

преди 3 години

"Хората са уплашени. Не знам откъде се поражда този страх. Няма никакви данни за неблагоприятни събития, свързани с ваксината на AstraZeneca. Това е заключението на Европейската агенция по лекарствата", заяви Ангелов."-----------"Гeрмaнcки учeни oбявихa, чe ca oткрили причинaтa зa трoмбoзитe при вaкcинaтa нa AcтрaЗeнeкa. Ocвeн тoвa имa cрeдcтвo, кoeтo нaпълнo прeдoтврaтявa пocлeдицитe oт пoдoбни нeжeлaни рeaкции"Подавай си оставаката и изчезвай.

138

Надявал се бил

преди 3 години

То и народа се надяваше да случи на министър..... ама случи на суетен човек прекарващ голяма част от времето си пред огледалцето си

137

Анонимен

преди 3 години

"Министърът заяви, че са осигурени ваксини за "две Българии""Да е сигурно че ще избият максимално много хора с тях.

136

___

преди 3 години

Професор Чорбанов не е с коронавирус - не разпространявайте лъжи. Благодаря.

135

Гражданин

преди 3 години

Сега ще ви кажа един притеснителен факт от моето обкръжение:- за 1 година Ковид, не съм видял да има някой тежко-болен от Ковид- за 1 месец ваксинации с Астра зенека, чух за 2 случая на тежко-прекарали ваксинациятаТова е най-обективно. Не вярвам на "новините" вече

134

ПИШИ ГО КОВИД

преди 3 години

Министърът заяви, че са осигурени ваксини за "две Българии"ТВА ДА НЕ Е БОТОКС *** КОЦКЕ?

133

Анонимен

преди 3 години

"Министърът заяви, че са осигурени ваксини за "две Българии""---т.е. недуразумението сложено за министър, казва че има е НАЛИЧНОСТ 24 милиона ваксини ( (6милиона българи * 2 ваксинации)*2 ). Сеиозно ли? Защо ли ми се струва, че в целия Евогейски съюз нама толкова налични....Ама от назначеници - толкова! До вчера ни убеждаваше, как целокупния ЕС се учел от нас, а сега сме били на последно място по ваксинации и на първо по смъртностс!

132

Анонимен

преди 3 години

Хората са уплашени. Не знам откъде се поражда този страх. Няма никакви данни за неблагоприятни събития, свързани с ваксината на AstraZeneca.Как да няма данни, като дори у нас всеки ден се съобщава за починал ваксиниран... нямало данни, пълен туллуп.

131

Абе?

преди 3 години

Защо всички ваксъри сте неестествено червени след ваксините?

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 168 И кого ще стреснеш ?Както виждаме за елита си има болници , лечение . За видните протестъри - същоА какво прави обикновеният човек . Товари болния в колата и започва голямото обикаляне - тук не може , там не може , на третото място не може и накрая - "*** той умрял "Така че , още утре може да се махнат всякакви мерки А хората ще се трепят пред лечебните заведения , всеки ще иска да има някакво лечение , ама няма да има за всички

129

Анонимен

преди 3 години

Никакво разбиране и никакво изпълнение на *** ви мерки.