128

Анонимен

преди 3 години

Никой не знае защо се спряха на 10 дни затварянеМоже би да не дразнят хората преди изборите Както виждаме в Западна и Централна Европа , някои страни месеци не успяват да се справят Ако не извадим късмет , като нищо ще ги последваме

127

Анонимен

преди 3 години

Още не са почнали мерките, а ни подготвят,че ще ги ужължават...

126

Червендалест ГЕРБЕР

преди 3 години

ЯСНО РАЗПОЗНАВАЕМИ са лицата, които са се ваксинирали.Разпознават се по следните отличителни черти:- Неестествено зачервяване.Разпознавам ги по улиците и в метрото. Личат си - червендалести и гледат гузно-объркано в земята.Това са ваксърите. Чудят се дали не са избързали.

125

Анонимен

преди 3 години

някои хора се изказват против мерките , ама никой не предлага решение на проблема В някои градове цели болници са превърнати в Ковид клиники . В други - и да искат да увеличават броя на леглата , не могат . Нямат достатъчно персонал Софийските изкапват , а какво остава за останалите градове

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Каквото му спуснат ,това ще е. МОКЕТА кво се прави ,че нещо зависи от него или тях ?

123

Логика

преди 3 години

Не знаят какво ще е след десет дни, но пък знаят колко ще умрат през юни, колко през септември, кога ще свърши пандемията ако сме ваксинирани, и кога , ако не сме ваксинирани.

122

Анонимен

преди 3 години

Става въпрос само за едни пари. Никой не му дреме за здравето на индианците.

121

Анонимен

преди 3 години

Неприятни хора от ГЕРБ са това.

120

Анонимен

преди 3 години

"Ангелов се надява на разбиране за мерките: Не знам какво ще е след 10 дни"!Разбира се, че не знеш и не може да знаеш. Това което се знае е, че цялата световна икономика ще бъде занулена и ща започна от нулата по новите правила на световните елити. Само Русия, Китай и Индия няма да участват.

119

Анонимен

преди 3 години

Путин поздрави в четвъртък руснаците с връщането на Крим в Руската федерация. Стадион 100 хил души, препълнен, хората един до друг, почти никой не носи маска.Видео: "Путин поздравил россиян с годовщиной возвращения Крыма"Не усещате ли, че ви правят на maймyни!

118

Бау

преди 3 години

май забравихте как затвориха и паднаха новите случаи ? Локдауна са прави , за да се намали натоварването на болниците. Това е.

117

Анонимен

преди 3 години

До 154 Да си кажа

116

Minsk

преди 3 години

В Беларус вчера и днес мачовете се играха с публика. Мерки и маски почти няма, имат около 1000 случая на ден средно и 8-9 жертви на ден.В Бангладеш има 600 000 заразени и 8 000 жертви, в България при 300 000 заразени - 11 000 жертви???Аз ли не съм в ред или...?Колко плащат на болниците, за да раздуват пандемията, да тестват многократно и да обявяват починали от ковид, а не заради тяхната некадърност?НУЛЕВО ДОВЕРИЕ!!!

115

сулю

преди 3 години

Т.е. вчера банкянския пол пот излъга, че в България ще се произвеждат ваксини...

114

Анонимен

преди 3 години

В Русия след пролетта миналата година локдаун не е имало и няма, а мерките са символични и ти много преди да се появи ваксината. Дори и с ваксината само 1.5 от руснаците са се ваксинирали, въпреки че Русия може без проблем да ваксинира цяловто население и всичко работи, хората се движат свободно и не губят работни места. Докато в западна Европа ваксинирането е стигнало над 50% в някои страни, и мерките не падат ами стават по сурови, и броят на заразените не намалява.

113

Хе Хе

преди 3 години

Умреха Комисионите на ЩАБА за бълвоча със статус ШИТ. Единствен Каскета се чуди каква миза СУДЖУК да сложи за бялата МАФИЯ. Във всяка нормална държава Ботокса отдавна да е в затвора.

112

Анонимен

преди 3 години

А ти, господинчо, разбираш ли хората без доходи? То е лесно така - вземаме си парите всеки месец. Работим "от къщи" и пищим някой друг, не ние, да се затваря!То ако затварянето решаваше нещо, досега да сме минали и да сме забравили за проблема. Само простотии от вас и кракьорите ви.

111

Анонимен

преди 3 години

Страните от Г-20 са похарчили над $13 трил. за подкрепа на своите икономики. В САЩ бюджетните разходи за борба с вирусната криза достигат $5 трил. В света миналата година реалната икономика падаше, но финансовите пазари растяха. Общата капитализация на корпоративния пазар на ценни книжа достигна 100 трилиона до края на годината. Фондовите индекси на много водещи корпорации нарастват експоненциално през годината; така, акциите на корпорацията Тесла на Илън Мъск са поскъпнали с 9 пъти. Този "пир по времето на чумата" обаче не е безплатен. Ще трябва да се плати.

110

Анонимен

преди 3 години

Аз съм Веган

109

Анонимен

преди 3 години

Едно герберастче се е развихрило.. ваксинирай се бе, и стига си плакал и сополивил. Ваксини каквито щеш. Надявай поне две маски и противогаз след ваксинацията. И спри да пишеш платени коментарчета, че много ви е паднало нивото в герб. Като няма какво друго- айде руснаците са виновни.