50

:D

преди 3 години

До Така е ..България е просто колония на сащ....мн фантазираш с тия 20г....до сега само обвинения и накрая нищо такова не е имало...не са първите... :D:D:D:D:D:D

49

чудо невиждано

преди 3 години

До Христо Христов Ако са дъртаци официалната им клетва не е била към НАТО и затова не са клетвоотстъпници ,а изпълнили задълженията си от клетвата .Друг е въпроса кой ги оставил на служба след като войнишката им клетва е към варшавския договор и комунизъма

48

Анонимен

преди 3 години

България е Душата, Русия е тялото. Тялото е огромно, но без Душа е немощно. Ние *** клона, на който стоим. Разбира се не бива да се отказваме и от гениялните американски изобретения, като машината за пуканки.

47

Анонимен

преди 3 години

Само във Виетнам САЩ избиха няколко милиона цивилни. В Ирак близо един милион от които 200 хиляди деца, и после държавния секретар на САЩ се хвалеше по Fox News че избиването на тези цивилни си е заслужавало цената за да спасят света от оръжията за масово унищожение на Саддам, които се оказаха пълна лъжа

46

Striker

преди 3 години

Да не го бавят - направо на бесилката! За назидание на останалите и знак към Мужикистан!

45

айде

преди 3 години

До Анонимензаминава се руската *** от БГ.а с нея и селските кюнлий от софия дето ги направиха граждани след 44г.

44

Калеко Алеко

преди 3 години

Абе къде е Румбата, нито си чува нито се вижда, да не се е пренесъл превантивно в руското посолство ... !?

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе, то САЩ и НАТО с талибаните и със измършавяла та сирийска държава не може да се оправят вече над 10 години, а ние се пазим от Китай и Русия. Смях, смях, смях! Нека сме поне малко реалисти.

42

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНТо и НАТО е един хартиен тигър, който е голем само във филмите и медиите...

41

Истукан

преди 3 години

Това нещо беше предизборно и нагласено от ГЕРБ. Да освобождават веднага невинните хора! Сценката е проектирана от ГЕРБ, защото напоследък загубиха доверие и разликата им с БСП много се стопи.

40

Пунта МАра

преди 3 години

Каскетатурата пак отбива номера...Много шум за нищо.След изборите и този случай .като ония случай Малинов и ОРДЕНА ще отлети в небитието...Намирисва ми на ЦИРК БАЛКАНСКИ....

39

Анонимен

преди 3 години

Предателите ще си получат заслуженото! Време е фигуранта да отговаря за престъпленията и предателствата, които извърши срещу България!

38

НФСБ

преди 3 години

следващият мандат ще разтуриме еничарската руска вечеринка в България, така ще спре и корупцията и мутризацията, те са тяхно партизанско дело

37

абе

преди 3 години

До Анонименскоро ще го приберат и него като баш РЕЗИДЕНТА

36

Патриот

преди 3 години

Чета нескопосаните коментари на русофилите и се смея :)Само неграмотен и недоучил човек може да бъде фен на Блядостан!!!:)

35

Анонимен

преди 3 години

А къде е фигуранта?

34

АнонимеН

преди 3 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 НА СВЕТА И ТОВА ВСЕКИ ГО ЗНАЕ!БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО СУХОПЪТНА, НИТО МАОРСКА АРМИЯ ,ТА КАМО ЛИ ВЪЗДУШНА!!СНАСЯЛИ СА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАТО!

33

Анонимен

преди 3 години

Само във Виетнам САЩ избиха няколко милиона цивилни. В Ирак близо един милион от които 200 хиляди деца, и после държавния секретар на САЩ се хвалеше по Fox News че избиването на тези цивилни си е заслужавало цената за да спасят света от оръжията за масово унищожение на Саддам, които се оказаха пълна лъжа.

32

Анонимен

преди 3 години

След крайна бедност майка и дъщеря скочили заедно от 7 етаж. Майка и дъщеря се самоубиха заедно, като скочиха от жилището си на седмия етаж в блок на улица "Мусала" в Стара Загора.

31

Анонимен

преди 3 години

Хубава постановка да им помогнат за изборите