38

Анонимен

преди 4 месеца

До 33Значи седнали сте ми едни разбирачи, които си нямате и грам идея как стоят нещата в тази наука да ми говорите какво било имало вътре. В АстраЗенека има Аденовирус от Шимпанзе не клетки от ембриони. Те са нещо друго, което също се използва в медицината. А за аденовирса ще ми отнеме един ден да ти обясня какво е защо е от шимпанзе и пак няма да ме разбереш защото ти е по-лесно да вярваш, че ще ти вкарат ДНК на *** и ще ти променят ДНК-то. Ама то акъла ти е като на *** така че споко.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Няма смисъл от реклами и лъжи неви искаме никакви ваксини сложете си вие у *** тия ваксини долни убийци в затвора никой не ви вярва вече забрана за всички ваксини няма да се ваксинират хората стига гадове щтеви изметем

36

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 33Няма такива клетки в този препарат. Напълно си объркал лекарствата с антитела, като това на Регенерон с което беше лекуван Тръмп и ваксините. Но не се притеснявай никой не е и очаквал АНОНИМЕН псевдо задклавиатурен експерт да знае какво говори и без това.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Една ваксина с телешко моля.

34

Анонимен

преди 4 месеца

За мен това си е чиста търговска война в момента. Тук в Англия има 15 милиона ваксинирани с АстраЗенека. И, не, не сме тръгнали да измираме.

33

Анонимен

преди 4 месеца

И кво сега? Не искате да знаете, че има човешки клетки от ембрион в препарата. Добре, тогава повече няма да го казвам. По-лесно се живее когато човек не знае всичко...

32

Анонимен

преди 4 месеца

Евтина ваксина е Астрата, но с ниско качество................затова ни я пробутват на нас, българите!!От Германия, да го напиша за 100-тен път - тук се поставя САМО И ЕДИНСТВЕНО АСТРА на ВСИЧКИ под 64 години, включително медицинския персонал в Ковид-отделенията. Другите две са запазени САМО за пенсионери, на които също се бие и Астра. Масова ваксинация като в България НЯМА ДОРИ С АСТРА, още месеци ще се васкинират само приоритетните групи.

31

Във всички

преди 4 месеца

Ваксини има свинско и са неподходящи за вярващи мюсюлмани, да знаете, само алаха-лекува от ковида - божа работа е, който оцелее, не се ваксинирайте братя мюслюмани

30

Един.

преди 4 месеца

Това са тея от "най-мирната" религия, нали? Свинско не искали, но, за това пък Мохамедчо е ецкал малолетни и им обещава девици в рая, ако загробят неверник. Същите "мирни" ***, които трепат в Ирак християните, като мухи с вестник. Иначе, свинското им пречи. И като дойдат в Европа, искат християните да се съобразяват с тях. А вие с нас? Дали ако дойда в Индонезия, ще мога да празнувам Великден? Рождество? Съмнявам се. Вие сте нетолерантни, но искате от християнските ваксини, а?

29

Анонимен

преди 4 месеца

Ами там не са много образовани. Не знам как ще ги хващат в джунглата да ги ваксинират, ама е добра идея.

28

До Анонимен 26

преди 4 месеца

Нека си върви ваксинацията, има и политически решения...............след време като стане бума на онкологични заболявания (рак), Алцхаймер, Паркинсон, автоимунни заболявания и т.н............да не кажете, че не сте били предупредени!!Казвам ви го като лекар и като човек!!!

27

Alex

преди 4 месеца

Дано има повече етанол - поне да лОви :)

26

Анонимен

преди 4 месеца

Конспираторът лае, ваксинацията си върви.

25

До Има етанол

преди 4 месеца

Има не само етанол, но и органични съединения, които съдържат живак и алуминий..............оттам Алцхаймер и Парконсон!Айде да са ви честити..............новите ваксини!!!

24

До Намаймунининаправ

преди 4 месеца

Ами да ..................хората не се различават много от маймуните...............сега в България ще произвеждаме ваксини за хора - в Разград, досега само произвеждахме ваксини за животни..............но то голяма разлика няма!!!

23

Подкрепям

преди 4 месеца

Харам е, харам. Бийте по 3 дози за по-голям ефект.

22

Има етанол

преди 4 месеца

Колко да е подходяща за тези силно набожни които даже торта с есенсия не искат да хапнат заради алкохола в нея? Просто почертавам...

21

Намаймунининаправиха

преди 4 месеца

Съдържа гените на прародителите ни.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Ваксината не само е безвредна, но и безполезна след като важи само за 6 месеца. През септември какво? Пак ли ще се редим на опашки за ваксиниране? Просто няма смисъл.

19

До Аз

преди 4 месеца

Пфаизер/Бионтех също не е най-добрата ваксина...........Модерна(САЩ) е още по-добра !!!