55

Анонимен

преди 3 години

Че аз ако няма свинско, не консумирам ве. Ко праим са?!

54

Хер Вернер

преди 3 години

До АнонименМоя позната живее в Индонезия и за разлика от теб имам точна информация какво става там от години. И за разлика от тук - там не умират по стълбите на болниците. Можеш само да си мечтаеш за облужването и грижите към хората в тази страна. Преди да пишеш глупости вземи проучи малко какво става по света а не само в жалкото ти село.

53

Анонимен

преди 3 години

"АстраЗенека": Във ваксината няма свинско, подходяща е за мюсюлмани.. Има само маймунско. То може яде.

52

Листовка

преди 3 години

Една доза (0,5 ml) съдържа:Аденовирус от шимпанзе, кодиращ вирусния шипов (spike) гликопротеин на SARS-CoV-2 (ChAdOx1-S)*, не по-малко от 2,5 × 108инфекциозни единици(infectious units, Inf.U)*Произведен в генетично модифицирани човешки ембрионални бъбречни (human embrionic kidney, HEK)293 клеткичрез рекомбинантна ДНК технология.Този продукт съдържа генетично модифицирани организми (ГМО)

51

Анонимен

преди 3 години

Щом няма свинско значи не става.

50

Анонимен

преди 3 години

До Хер ВернерАбе вие като пишете мислите ли или просто написвата първата глупост която ви дойде на ум?

49

Хан Крум

преди 3 години

Астра Зенека лъже - във всеки флакон е напъхала по една свинска пържола - хем мазничка. Аз за това се ваксинирах 5 пъти. И червено винце върви с ваксинирането.

48

Хер Вернер

преди 3 години

Просто си намират повод за отказ да ползват тази псевдо ваксина - Астра зенека. :))Индонезия сама си произвежда ваксина и я ползва без да има проблеми с странични ефекти и смъртни случай.

47

Анонимен

преди 3 години

До 46А, значи като си чел "нещо смислено" си се преселил на Марс и вече не си балканец?

46

Анонимен

преди 3 години

До 45Бе не ми задавай въпроси ами отиди прочети нещо смислено за васкините вместо да ми се правиш на голям разбирач.

45

Анонимен

преди 3 години

До 44А ти на Марс ли живееш?

44

Анонимен

преди 3 години

До 42Сега ще направим ваксина с аденовирус от балкански селянин като теб. То дали шимпанзе или балканец много разлика няма.

43

Анонимен

преди 3 години

До 42Браво. Знаех си, че си умен по цялата глава.

42

Анонимен

преди 3 години

Аз знам как се сдобиват с аденовируса! Може ли да кажа? Значи глей ся: отиват при едно шимпанзе и почват "моля ти се кихни върху тази кърпичка!" полсе прибират надлежно кърпичката и отиват при друго шимпанзе и така докато съберат материал за няколко милиарда дози ваксина!

41

Анонимен

преди 3 години

Работническата класа прочела два фейсбук поста и станала експерт по векторни ваксини. Каква нация бе... кадърна! От всичко разбира.

40

Анонимен

преди 3 години

До 39Аз съм го написал. От Шимпанзе. И???? Аденовироси от шимпанзета или още CHaD използват и при васкините за Ебола. Не са нещо ново. Ама вие понеже вчера чухте за тях и вече станахте експерти. Ти имаш ли дея как се манипилира ДНК изобщо?

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Да, анонимни разбирачо, и този аденовирус се отглежда върху....? Що не вземеш да провериш, а после да пишеш.

38

Анонимен

преди 3 години

До 33Значи седнали сте ми едни разбирачи, които си нямате и грам идея как стоят нещата в тази наука да ми говорите какво било имало вътре. В АстраЗенека има Аденовирус от Шимпанзе не клетки от ембриони. Те са нещо друго, което също се използва в медицината. А за аденовирса ще ми отнеме един ден да ти обясня какво е защо е от шимпанзе и пак няма да ме разбереш защото ти е по-лесно да вярваш, че ще ти вкарат ДНК на *** и ще ти променят ДНК-то. Ама то акъла ти е като на *** така че споко.

37

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл от реклами и лъжи неви искаме никакви ваксини сложете си вие у *** тия ваксини долни убийци в затвора никой не ви вярва вече забрана за всички ваксини няма да се ваксинират хората стига гадове щтеви изметем

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Няма такива клетки в този препарат. Напълно си объркал лекарствата с антитела, като това на Регенерон с което беше лекуван Тръмп и ваксините. Но не се притеснявай никой не е и очаквал АНОНИМЕН псевдо задклавиатурен експерт да знае какво говори и без това.