56

Христо Христов

преди 3 години

Урсулата като има време да призовава, намери ли време да се ваксинира с обявената от нея за безвредна Астра Зенека или още се ослушва?Лицемерите като урсула трябва да бъдат презирани от всеки нормален човек, а не цитирани!

55

Христо Христов

преди 3 години

Всъщност, съветът на европа и британците натиснаха България да признае ДПС.

54

Христо Христов

преди 3 години

Никой нормален човек не взема съвета на европа на сериозно.Да не говорим за правозащитните му акции, стигнали до там, съдът им да защитава ислямски терористи от Интерпол.Прав е Ердоган да им бие шута на европейските лицемери. Въпросът е до кога ще търпим техните марионетки и *** борисов и захариева.

53

ognyanz

преди 3 години

И друг път съм писал (по повод на това, че джендърите даваха за пример Турция), че Турция може да подпише всяка подобна конвенция, тъй като никой не може да я задължи да я спазва. С нас обаче не е така. Ха сме я подписали, ха са ни налазили. И най-лошото е, че ще започнат от децата. А това не трябва да се допуска.

52

Анонимен

преди 3 години

Аха,значи преди Истанбулската конвенция ,мъжете спокойно пребивали жените си без да има наказателни последствия за това!Истината е че в тази Стамбулска конвенция покрай правата на жените се задължаваме да не пречим за пропагандирането на хомосексуализма и джендерството!

51

АнонимеН

преди 3 години

ВЪВ МОМЕНТА ЕДНА ЖЕНА В ТУРЦИЯ ИМА ПРАВО ДА Я ЗАРОВЯТ ДО ШИЯТА И ДА Я ЦЕЛЯТ С КАМЪНИ АКО НЕ Е УВЕДОМИЛА МЪЖА СИ , ЧЕ ОТИВА ДО ПАЗАРА!!!А МЪЖА И ВИНАГИ МОЖЕ ДА ИЗЛЪЖЕ, ЧЕ НЕ ГО Е УВЕДОМИЛА!!!!------------------ЖЕНАТА В ТУРЦИЯ Е С ПО-МАЛКО ПРАВА ОТ ДОМАШНО КУЧЕ! :D

50

Анонимен

преди 3 години

До 47:Ти виж само колко много жените мразят секса с мъже. Правете си изводите. Жените са много ужасни същества!

49

Ястребителят

преди 3 години

До АнонимеНЩо да не мога да наричюам буллгаропитецците братя *** гютверренино криводзурллат?! Налей всичко що е расло и пасло из балканският кенеффистттан булГЕЙристан сме буггаррри? Сега що се срамиш да се наричаш буггаарриин *** дзурлллло кривФа???!

48

Ха-ха

преди 3 години

Ако Турция реши да спазва ИК,трябва да окошари 1/3 от мъжкото си население,т.е. да си съсипе икономиката.Впрочем,кога е било Турция да спази нещо,което е подписала,ако не е в неин интерес???Освен ако не е принудена...

47

Анонимен

преди 3 години

Спежиален облек чителен режим на работа и ги вот за жените от всички професии. 6-часово работно ереме и 4-дне вна раб. седмица. Заплащането по споразумение и заслуги. Мн мъже свършват далеч по-слаба умсъвена р6абота от някои жени. Физическият труд ърябеа да бъде сведен до абсолютен минимум задъжително. Днес експлоатират жените с пренатоварване в разни частни бизнеси. Има много за обмисляне.

46

Анонимен

преди 3 години

Насилието над жени е недопустимо.Но тази конвенция няма никакъв практически ефект за защита на жените, а просто прокарва джендърски идеи. 1. Една държава може да прилага избирателно позитивните идеи от конвенцията и без да участва в нея. 2. На Иван от Перник като му падне пердето и почне да бие жена си не му пука дали има такава конвенция или не. То и сега е забранено, но такива хора нито знаят законите нито им пука за закони и конвенции като са на 4х100.

45

Анонимен

преди 3 години

Сестри българки, поне веднъж опитайте да правите секс с мъже. Може пък и да ви хареса.

44

Ястребителят

преди 3 години

Гай ***, на който жена му се е запиляла по странство да бере краставиците на Йорго и ягодите на Хорхе, и на 12 годишната и щерка италианските пенсионери са и обърнали хастара наопаки за 4 цигари и кутия кока-кола, се загрижил на колко години се женят момичетата в Турция. Вай анам вай вай вай вай ... *** *** ... поне тор за дива ливада да ставаше от тебе, но дори и за това не ставаш ...

43

Анонимен

преди 3 години

Турция е велика нация а турците са велик народ

42

АнонимеН

преди 3 години

КОЛКОТО НИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО СТАВА В ИНДИЯ ТОЛКОВА ТРЯБВА ДА НИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО СТАВА И В ТУРЦИЯ!!ТУРЦИЯ И ИНДИЯ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ :D

41

Ястребителят

преди 3 години

Братя българи, поне веднъж опитайте да правите секс и с жени. Пък може и да ви хареса.

40

АнонимеН

преди 3 години

НАСЕЛЕНИЕТО НА ТУРЦИЯ Е ОТДЕЛИЛА СЕ КАСТА ОТ ИНДИЯ ПРИМЕСЕНО С БЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ ЧРЕЗ ОТВЛИЧАНИЯ НА ДЕЦА МЛАДИ МОМИЧЕТА ЗА БУЛКИ И МЛАДИ МОМЧЕТА ЗА ЕНИЧАРИ !!!ЗАТОВА ТРАДИЦИИТЕ В ТУРЦИЯ И ИНДИЯ СА БЛИЗКИ! D

39

Анонимен

преди 3 години

Щеше да е интересно ако се появи и контрапротест, ама какво да се прави, мъжът обича жената, за разлика от жената, която мрази мъжа. Равноправие!

38

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНГанчо, я ми изгукай в балканския кенеффистан буллГЕЙристан защо има толкова много 25-26 годишни бабички. Моля??

37

Анонимен

преди 3 години

До 38А нашите ромей на колко години се женят. Ама те не го възприемат като изнасилване. За тях това е традиция. А хелзингският комитет пази ромейте и техните традиции.