235

Баце, завалията...

преди 3 години

съвесем е издухал. дано изборите наистина да го издухат !

234

Анонимен

преди 3 години

Ся се бие в гърдите че нещо е направилА кога не даваше защото се кланяше на някои забрави

233

Анонимен 2

преди 3 години

Бат Боко,теб ако поне малко те е грижа за народа в България,няма да е най-бедната с нещастните хора в Европа.

232

Анко

преди 3 години

"Сега сме 100 процента енергийно независими, никой не може да ни спира кранчето и като прибавим намаляването на цената на газа, може да се каже, че свършихме добра работа", посочи Борисов.Не е за вярване,свършихте я направо и точно,като кучето на нивата или,като вожда Винету в палатката.Маскарад.

231

Анонимен

преди 3 години

Верно!?

230

да

преди 3 години

независим бил хахаха

229

Петров

преди 3 години

Излиза, че Германия ползваща преобладаващо евтин руски газ не е суверенна държава, понеже вече десетилетия е зависима от Русия . Обаче немците това не го знаят, имат най-високия жизнен стандарт в ЕС и си живеят живота.

228

Анонимен

преди 3 години

Гърция и Турция ни цакат с двойни цени на руските.

227

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Виждаме раците . Газта гони 1,10 -1,15 лева .Очакваме сега крабовете и лангустите .

226

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Гледам какви индивиди е имало в тая държава, писалите, архитекти и тнт а сега какви са на власт от толкова години , ще се емигрира няма да гласуваме не и докато не направим партията на безпартийните пълна с млади обикновени хора. Трайно безработни,клошари,работещи, просветени, а не като сегашните непросветени ***, които служат на вожда им и народа се самоубива и емигрира или гладува.

225

ЗАЛИВАТ МЕДИИТЕ МУ

преди 3 години

НАЛИ ПОМНИТЕ КАКВО КАЗА ЛУДИЯТ ОТ СНИМКАТА:"АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ". НА ТОВА РАЗЧИТА, ЧЕ НАРОДЪТ Е *** И СЕ ХВАЩА НА ВСЯКА ЛЪЖА НА ЛУДИЯ ОТ БАНКЯ. НО КОЛКОТО И "***" ДА Е НАРОДЪТ, ДАНО НЕ Е ТОЛКОВА КЪСОПАМЕТЕН И ДА ПОМНИ ЧЕКМЕДЖЕТАТА С ПАЧКИТЕ И КЮЛЧЕТАТА. ЗАТОВА ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦИ ГАНИН. ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ СА ОНИЯ 30 МИЛИАРДА ЕВРО, КОИТО ТРЪГВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ДА ГИ ОТКРАДНЕ. А, И ОСВЕН ТОВА ЧАКА ГО СЪД И ПАНДИЗ ПАЛАС.И ОЩЕ ПО-НАГЛИ ЛЪЖИ ЩЕ РАЖДА БОЛНИЯТ МУ МОЗЪК,С КОИТО ЩЕ НИ

224

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

В политиката просперират само такива като Борисов, на които олигарх е дал пари за да работят за него, ако си трайно безработен млад човек или клошар или работиш за мизерна заплата, няма как да направиш партия и тнт, всяка партия има десетки и стотици офиси, това са милиони само за офисите им. Вижте медиите и вижте в медиите кои партии се показват всеки ден само милионерските, а малките партиики дори не ги и знаете кои са

223

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Как е възможно такива да са на власт, явно е възможно, гледам в другите държави имат млади премиери 30 40 годишни мъже и жени а тук *** и кликата му са на власт, ще ги вкарат в затвора, след това трябва да се конфискува на всички политици краденото. Лустрация, и след това да се промени конституцията така,че всеки които стане народен представител, министър и тнт да си получава заплатата от професията, а това да му е като отговорност пред обществото и да не взима заплата от народа

222

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Ефекта Дънинг Крюгер, цялата клика 1 милион чиновници са такива, докато такива са на власт, няма да има промяна а народа няма да гласува за никой, премиер трябва да е млад в 20 те или 30 те си години човек, от партията на безпартийните като се създаде .И психиатри не може да ги променят,те са най-долните твари, индивиди които са готови да лижат всеки за да крадат.

221

Анонимен

преди 3 години

100 % от нас нищо не зависи !

220

Анонимен

преди 3 години

давай бат БойкоПокажи им къде зимуват раците

219

Иван

преди 3 години

Лъже тази тиква както винаги, важното е, че има балъци дето му се връзват. Ако ги няма тях, този си отива. Поддържа го само простотията. Нищо не е направил освен магистрали. Енергийно независим е човек, който си произвежда сам електричество. Нито е подарил генератори на хората, нито е построил електроцентрала, нито е разработил газово находище.

218

Анонимен

преди 3 години

За едно е прав независими сме ,от нас нищо не зависи .

217

Иван

преди 3 години

Докато не се махне този червей, не очаквайте светло бъдеще.

216

До Тиквата

преди 3 години

Да ти го сложи в чертата ти отзад оня от Симитли преди да пукнеш....