45

ДДРОнег

преди 3 години

Акулите няма да го изберат, щото ще им наруши спокойноот живуркане !!!А Бербатов може би е най-добрият шанс за изход от футболното блато, в коео твсе повече затъваме и краят му не се вижда !!!

44

Е, Умрем си за

преди 3 години

хора с такова самочувствие !Щял да оправи футбола !?!?Ало о о о, "малкият" , ако не слушаш футболните мафиоти, щети видят сметката за броени дни !

43

Футболист

преди 3 години

Даааа, поредният безплоден колец в градината на българския футбол е Бербатов ! Най-много след година-две от такъв президент да си направиш налъми за националния отбор !

42

_(*;*)_

преди 3 години

Димитър Бербатов ще се кандидатира за президент на БФС на конгреса през юни, твърди "24 часа".някъде да видяхте той линчо да е казал или писал подобно нещо,но успяхте да си спретнете чатче за плюене.!!! NO INDIANO !!!

41

Анонимен

преди 3 години

Кукла барби не заслужава нищо не игра за национала сега у лево

40

Атанас Велмазов

преди 3 години

Митко Добавката....пълен смеш.ник !!!!!!!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 3 години

Отново някой само заради име като футболист.Добър като футболист, но няма опит на управленска позиция.Поредният експеримент в БГ футбола.Дано да греша :)

38

Анонимен

преди 3 години

А дано, ама надали.

37

Асен

преди 3 години

Спортистите от Бербо, а зоба от мен бат Асен

36

...

преди 3 години

Тук не става въпрос за плюене, кой кой изоставил и кой на кой длъжен. Това е управленска позиция която изисква опит и то много. Къде е този на Бербатов? Ще е много интересно да мине от другата страна и тогава да го видим. Да си добър футболист не означава че си добър мениджър ( а и какво общо има?). Пример- Стоичков

35

Анонимен

преди 3 години

Заслужава

34

Дринго

преди 3 години

Я, Митьо фибата/диадемата ще оправя футбола.

33

...

преди 3 години

Да покажел как става. ХАХАХАХА. Кое как става!?!? Ще стане трудничко, а у нас определено е и пак някой му виновен. Пак ще зареже всичко.

32

Анонимен

преди 3 години

Некадърник ! Даже лиценз за треньор не можа да вземе

31

Анонимен

преди 3 години

"Бербатов се отказа, след като несправедливо започнаха персонални обвинения към него за неуспехите на "А" отбор!"Аууу ми сига като стане шевче и бат Венциподобните включат ла**нометите пак ли ще се откаже? Че му счупят фибата и ще се откаже?

30

Saki

преди 3 години

Е сега бат Венци ще получи киселини.

29

Анонимен

преди 3 години

Бербатов не ми е от любимците след като се отказа. И най ме издрзни,че отдавна беше решил да се махне,но изчака да подобри рекорда и тогава се махна. Което значи,че е играл за България последните мачове от лична амбиция да се запише в историята. Но ако трябва да избирам между него и онзи крадец Порточанов то определено бих избрал Бербатов.

28

Жо

преди 3 години

Дано имаме още много футболисти, които да се откажат от "А" националния отбор след 73 мача с 43 гола!Много футболисти, преди Бербатов са се отказвали от националния отбор и са продължавали да играят в клубните си отбори, но тях никой не коментира.Димитър Иванков се отказа презди Бербатов от националния отбор и продължи да играе в турския си клуб, но никой на го критикува за това.Бербатов се отказа, след като несправедливо започнаха персонални обвинения към него за неуспехите на "А" отбор!

27

ни са знай

преди 3 години

Хем безмозъчен, хем безочлив!

26

Анонимен

преди 3 години

Ако някой напише за какво се отказа от национала....ще повярвам, че ще оправи футбол! Аз лично дори тогава не разбрах? Някой нещо му каза ли? И кво? Тай се обиди ли? ВНесериозно е...и все пак защо напусна?