11

Анонимен

преди 3 години

Който трие постове ковида ще го гепи.

10

Анонимен

преди 3 години

Журналятаааааа, предатели национални, добро утро.А нещо за масивните протести и сблъсъци с полицията да кажем? Или каисиите между краката ви както винаги са изсъхнали и върнали се в корема от страх. Повтаряйте си логореята. Фалшивата пандемийка трябва да мине нали. За германия протестите нещо? Карай ние се информираме или поне малко по-умничките от сред нас.

9

Анонимен

преди 3 години

Така се прави - първо ваксиниране после вдигане на мерките. Нашите управници пак объркаха реда на нещата - поредния експеримент да се сложи каруцата пред магарето - дори го нарекоха "Български модел на тъпоумието"!

8

...

преди 3 години

Близо 30 милиона ваксинирани плюс строга карантита вече месеци. А ние по дискотеки и кръчми. На кой да се сърдиш като няма легла и линейката снове от болница на болница...

7

крайно време

преди 3 години

За разлика от други държави, Англия е в карантина от Ноември, нищо чудно, че 70 милионна държава има по-малко случаи от нашата малка държавица.

6

noFreeman

преди 3 години

щяла да смекчава... хората по улиците са на нож... пишете истината, че когато ТЯ дойде няма да ви има сайтчетата...

5

Шиши

преди 3 години

Бдете щото там е най-изродената нация .Векове наред са се кръвосмешавали и в следствие на това са най-боледуващана нация заедно със САЩ.Не случайно там има и най-много ге-й....ове защото жените и са грозни дебели над 120 кг .Представете си Пеевски с рокля ,макияж и много пръстени и гривни и ще добиете представа как изглеждат жените им!Та помнете ми думата морът там тепърва предстои ,заразата лавинообразно ще скочи !Просто гледайте и си спомнете какво съм писал!

4

Анонимен

преди 3 години

За Англия не знам,ама тук в БГ колко бързо щеше да изчезне този вирус ако всичко що къта огнестрелни оръжия беха отишли пред парламента!!

3

Анонимен

преди 3 години

Всичко си има граници включително и търпението на хората особено на тези които са загубили препитанието си заради ограниченията.

2

Анонимен

преди 3 години

Посредством мерките, правителствата си играят с търпението на управляваните народи. Правят го периодично-перманентно. Виждали сте как акордеонист свири на акордеон, разпъвайки и свивайки маха на музикалния инструмент. И така до края на пандемията.

1

Sk

преди 3 години

Не смекчи, а отмени! Още протести трябват!! Тези са малко!!