30

Анонимен

преди 3 години

Тамън са превели помощите от 1400 $ и репарациите и шимпанзетата наизлязоха на масова оргия да се възпроизвеждат, докато белите са се скрили като лалугери. Всичко върви по план на голбалистите.

29

Анонимен

преди 3 години

***, като искат толкова много да празнуват да отиват на стадион Лужники там товарищ убиец Путин организира луд купон без маски и без ограничения по случай поробването на Крим от Русия.

28

ГосТ

преди 3 години

Отворили са клетките на маймуните в зоопарка е видно от снимката. Ясно е, че маймуните най много врякат срещу мерките

27

Анонимен

преди 3 години

Д'иваци и д'обитък има навсякъде...В България особено много. Числата за пандемията са красноречиви.

26

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

ПАЗЕТЕ здравето и дyneто те са най важното

25

А?

преди 3 години

И тез ли са байганьовци, че не спазват мерките на щаба?

24

От бореца

преди 3 години

Е-па тоа филм съм го гледАл - планетата на маймуните.!.

23

анонимен

преди 3 години

30% от всички починали по света от ковид се пада на щатите , понеже са много умни също като в приказката -" Умник Гюро с умници другари" на Елин Пелин.

22

Анонимен

преди 3 години

Извинете снимката от Нигерия ли е или от САЩ?Щото на снимката виждам само ....

21

анонимен

преди 3 години

Невярващите в пандемията спокойно могат да съкратят пътя си до орландовци , проблема е , че завличат и други хора на там.

20

анонимен

преди 3 години

Масата американци никога не се е отличавала дори с минимален интелект.

19

До 20

преди 3 години

ПИЧ, аз съм на 73години ,моите родители са на друго място! а децата и внуците ми живеят отделно от мен. Ти на краставичар ,краставици не продавай ,ами дано ти дойде акъла в главата че да почине някой близък ,не е нужно да живеете заедно. Твоя пост показва че точно ти ,все още живееш с родителите си,ако не си сирак !

18

До 16

преди 3 години

На цял свят му писна факт!Но само пострадалите разбират опасноста ! Всеки си мисли ,,Това на мен няма да ми се случи" ,но изведнъж на някои им се случва ! И от имунният отговор на индивида зависи съдбата на заболелият.Вирусът предизвиква свръх реакция на имунната система,а там сме в божиите ръце! Някои го изкарват леко ,други много тежко ,а трети ,,угасват" бързо!.

17

Анонимен

преди 3 години

Да попитам, това ли е представата ви за наелението на държава претендираща да е свтовен лидер...?

16

Анонимен

преди 3 години

До 17Пич, ти ако още живееш при родителите си, нормалните хора отдавна сме се изнесли изпод крилото на мама. Освен това, никой не те кара да се срещаш с хора. Стой си удома! При мама.

15

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Властите много се страхуват от тълпи здрави хора, които се забавляват по улиците. Най им е добре да гледат хората затворени и маскирани по домовете им, умирели от страх да не пипнат някой безобиден вирус.

14

До14-Така така

преди 3 години

Две неща са безкрайни казва великият Айнщайн ,нали знаеш? За вселената всички знаем!Другото се отнася за такива като теб!...Ти в приют без родители ли живееш ? Защото ако някой от вашите или теб те гепи,няма да хукнеш към Алибегов, а към колегите на тези които си споменал !,,Не дърпай дявола за опашката",казва народът в такива случаи.!

13

Анонимен

преди 3 години

Ами накрая на хората им писва от тези мерки. Все пак никой не очакваше тоначалото цяло година да трябва да спазва някакви си мерки.

12

Всеки с акъла си !

преди 3 години

Бая невярващи в ,,скапания вирус" си заминаха!И млади и стари! Само като умре някой близък или родител пуберите почват да проумяват и вярват!Некрологът на един такъв невярващ виси на стената на входа на нашият блок в,, Ив. Вазов".Остави две малки деца сираци.Сега всички комшии станаха внимателни и туриха маските,пръскат в асансьора и избягват да се тъпчат в него .Животът си е ваш,но невежеството е винаги самоуверено,обаче разболее ли се някой тича към болницата ,а не в кръчмата !

11

Анонимен

преди 3 години

ОТВАРЯЯЯЯЯЙ!