46

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха ваксинирани дори и с първа доза нямаше да стигнат дори до болница.

45

Анонимен

преди 3 години

Бойко е най-добрия ако не е той досега да бяхме изгубили битката с вируса.Благодарение на него България просперира,доходите се увеличат,пътища,магистрали,какво по хубаво.Велик водач,не е имало друг като него,народа го боготвори.

44

Плоскоземец

преди 3 години

При нас вируза го избутваме от ръбъ ,пада на черупката на 2-та костенурка и там умиргва.

43

Анонимен

преди 3 години

Браво на премиера,най-правилната политика за коронавируса,от Европа може само да се учат от него.За първи път от сто години случихме на водач,България е на прав път с него,дано изкара още пет мандата.

42

Анонимен

преди 3 години

*** народ - слаба държава. А като има и прости политици, които правят простотии за да се харесат на простия електорат, който в простотията си им е дал власт - дава такива трагични резултати.

41

Анонимен

преди 3 години

Софиянци са най-големия разпространител,защото са много хора на едно място и през почивните дни тръгват из страната и сеят зараза.Не ги пускайте да излизат от София до края на годината и ще се изчистим.Поздравления и за навременните мерки на НОЩ както и усилията на премиера без които нивата на заразата щяха да са още по големи.

40

Анонимен

преди 3 години

Много различен от грипа е този вирус. Грипът го туширахме преди да се появи с маските и дистанцията, а този вирус нас ни тушира сега за трети път.

39

Елемаг

преди 3 години

Не пишете сутрин обективни коментари,тролските държавни хранилки имат заповед за минуси.Чак към обяд стават и нормалните и надделяват.Сега и да пишете,че всичко е измама,сте с минусите назад.Оставете ги един друг да си пишат простотиите.

38

Реалист

преди 3 години

Мутрите явно целеха пикът на третата вълна да е в началото на март като пратиха най-малките деца на училище от 4 януари, но не им се получи. Засега вървим все нагоре и не е ясно кога ще е пикът.

37

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с обикновеният грип ?Къде изчезна? Не ви ли и мъчно за него

36

До 36

преди 3 години

Много ясно, че там където "ограничават мерките", ще са зле. Мерките трябва да са адекватни, а не да се ограничават.

35

Анонимен

преди 3 години

Изпращането на децата на присъствено обучение дава резултат - броя на заразените и починалите расте. В другите държави е същото. Например в Гърция децата тръгнаха присъствено на училище от 8 януари и там броя на новите случаи бързо се повиши, както в България

34

Анонимен

преди 3 години

Леле колко малко коментари. Тролчетата спят или са почивка ахахах

33

Анонимен

преди 3 години

Един познат на 39 години се зарази в края на октомври 2020 и дълго време не говореше с никой - трудно му беше да говори, изморяваше се. Сега от началото на март започна и да говори, но не много.

32

Анонимен

преди 3 години

"Затова е локдауна. За да им светне на някои лампата в празната кратуна,че или трябва да спазват дистанция и да ограничават контактите си или да се ваксинират."...................Ем си нагъл, ем си т ъ п.И понеже твойта кратуна (за разлика от мойта) явно е пълна, дали би могла да оформи отговор на един простичък въпрос. Защо там, където вече 6 месеца "спазват дистанция и ограничават мерките" (Гърция, Чехия, Франция...) са на същото дередже, че и по-зле?

31

Анонимен

преди 3 години

В неделя винаги са по-малко.

30

???

преди 3 години

До 30 не разбирамТо и аз не разбирам защо след хилядите обяснение все още има хора, които питат защо починалите или заразените в събота и неделя са по-малко, но не питам защо е така.

29

реджеб иведик

преди 3 години

ум царува ум робува ум патки пасе!!!!....и сега "новото" нормално-ненормално....АКЪЛ ПОД МАСКА НЕ ВИРЕЕ!!!...вие не гледайте какво се случва и какво всъщност става около вас а гледайте какво ви казват по тАлавизията по медиите и какво ви казват тези мякащи палячовци и джуджето Женерал от нощ!!!продължавайте да четете поръчкови статии и не разъщавйте съдете жестоко тези без маска а оставете да ви убиват и крадът на воля че това е нормално....троловете да ви манипулират в този сайт!!!...:)))))))))

28

Анонимен

преди 3 години

Все повече заразени и починали.Гарантирано от ГЕРБ.

27

Не разбирам

преди 3 години

Защо и починалите в всяка неделя са в пъти по малко