41

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 45: Проблема на конвенцията не е в това, коя дума се използва за пол, а в това, че се говори за пола като са социален, а не физически. А това е неприемливо. Който се е родил мъж, трябва да бъде мъж, Която се е родила жена, трябва да бъде жена. Срещу природата не може да се върви. И най-нечестното в тази гнусна спекулация с пола, е че е пакетирана заедно в въпроса за борбата за домашното насилие.

40

ку40

преди 3 години

не сме средновековието, жените които са малтретирани имат вече възможноста да си сменят пола и те да бият

39

Анонимен

преди 3 години

До ФактАми естествено е, че сте будали, защото "***" е една от двете думи на английски за пол - мъжки или женски. "Трансджендър" е друга работа, но в ИК никъде не се поменава. Няма дори и намек. Другата дума за пол е прекалено двусмислена "sex" и затова се избягва в документи. Ама като има будали, ще се намери някой да се възползва от тях.

38

Факт

преди 3 години

До АнонименНеправилен превод на думата "***" бил проблема на ИК?Хептен будали май ни изкарвате!Тея неща ги разправяйте някъде другаде!А жените могат да бъдат защитени по много начини и без ИК!Тая мания за глобални закони трябва да бъде пресечена!

37

Анонимен

преди 3 години

Ако я нямаше тая конвенция, как щяха да се легитимират точно такива негодни творения, като Джамбаски например.

36

Анонимен

преди 3 години

До ФактНяма никави проблеми. Има един неправилен превод на една думичка "***" И оттам започна цялата работа. Може би защото вътрешно в себе си тези, кото са най-истерични против, си знаят, че са точно такива.

35

Факт

преди 3 години

До АнонименИстанбулската конвенция е хитър план за прокарване на Соросовите идеи.90% от нея са неща,с които всеки е съгласен,да не кажа,че са задължителни за съвременно общество.Обаче останалите 10% са съвършено неприемливи.И тука е уловката-Конвенцията НЕ допуска частично ратифициране!След като пъклената роля на Сорос в глобален план е на път да бъде разбрана от всички,няма нужда повече да се спори по ИК,а просто да бъде загърбена.Има и други решения.

34

Случаен минувач

преди 3 години

Истанбулската конвенция може да е с добър замисъл, но легитимира "третия пол", нещо, което не съществува. Все едно "дървено желязо" или някакви такива работи. Не можем да я приемем в този й вид!

33

Анонимен

преди 3 години

До 69Спокойно, де! И травеститите не е законно да се бият.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Още по-добре. Какъв ти е тогава проблема с ИК.

31

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаНе си истина, а тотална лъжа. Или пък някой ти е изпил мозъка. Вземи я прочети, ако разбираш написаното. ИК е против насилието г.лу.п.чо. Насилието най-вече над жени. Тези нашите *** така ви изпраха мозъците, че по-добре вървете в Турция. Там ви е мястото, м...*** ви цървуланска.

30

Анонимен

преди 3 години

И сега как ще я наричаме?

29

Истината

преди 3 години

Истанбулската конвенция има две прикрити цели:1. Да постави образованието под контрола на извратени ЛГБ бо-клуци.2. Да отвори широко вратите за натурализираме на още ЛГБ от-падъци от цял свят.Ако трябваше да е така - Господ щеше да ни е създал ***, като охлювите, но не е.Турците са постъпили изключително мъдро !!

28

До любознателен

преди 3 години

Брат, нещо си се объркал, повярвай ми!Реалността не е такава.

27

Анонимен

преди 3 години

-Турция се оттегля от Истанбулската конвенцияТя има за цел да защити жените от насилие-------------------Престанете с тези долни манипулации. Ако Истанбулската Ковенция бе само за това, никой нямаше да я отхвърля. Дори Турция.

26

любознателен

преди 3 години

Много хора имат абсолютно погрешна представа за Турция. Турция е много по-европейска държава от нашата, с пъти! И няма нищо общо с чалмалиите. И си уважават жените. Дори жени са глави на семейства, фирми, бизнеси. Модерни,красиви. еманципирани. Не че и там няма в забитани места плява както и у нас. И гейовете там нямат проблем.Проблема в Истамбулската конвенция не в правата на жените, а в извращаването на децата.

25

Анонимен

преди 3 години

Правилно решение, но от какъв зор го правихте това нещо в Истамбул. Сега позора вечно ще тегне върху майка Турция.

24

Ястребителят

преди 3 години

Добре, че беше господин Ердоан, да се свети името му, да пусне няколко милиона бежанци в Туркия! Сега винаги успявам да намеря някой сополив афганистанец с хюдж кок да ме отъркаля срещу една топла чорба. Че едно време само чичо ми Яшар беше винаги готов, ама той много ме биеше покрай хубавината и после трябваше да лежа по два-три дена в кошарата, докато се съвзема.

23

Сат Н

преди 3 години

Е, че ако Турция се изтегли от Истамбулската конвенция, името и отива на кино. Трябва вече да се казва Неистамбулска конвенция.

22

до 52

преди 3 години

то няма да ти отговори!