232

Демократ

преди 3 години

Кунчев си взима редовно заплатата що да мисли за - гладните с кредити

231

Анонимен

преди 3 години

В хосписите във Варна никакви мерки, кой влиза на свиждания, кой излиза никакъв контрол. Да въведат строги мерки, да се правят редовно тестове, плащат се не малки суми!!!

230

Де

преди 3 години

Десет секунди ще са нужни да посинееш, когато ти метнат въжето около врата. Рано, или късно господарите ти ще си избършат задните части с теб и другите слуги.

229

Анонимен

преди 3 години

Той локдаунът още не почнал, те вече ни облъчват, че ще ни е малко.Или ни имат за безобидни ***, които всичко ще преглътнат, или ние сме си безобидни ***, които всичко преглъщаме.Ще стане ясно на 04.04.

228

Анонимен

преди 3 години

Локдаунът от 10 дни нямало да бъде достатъчен.Абе не беше ли тоя същия, дето само преди дни, в началото на месеца, пееше наляво и надясно, че у нас нямало никакъв смисъл от мерки, защото хората не ги приемали и не ги спазвали?Как 10 дни няма да са достатъчни за мерки, които няма смисъл да се налагат?!?Лъжат-мажат-лъжат за намазаното и мажат върху поредното лъгано... и така, вече цяла година.Докога?!?

227

.!.

преди 3 години

Измамници

226

Анонимен

преди 3 години

Деамааму не ви и е срам всички да слушате мнението на орда ***, които цял живот са работили и живяли за кутия цигари и 2 литра бира вечер? Цял живот блее на минимална заплата, защото вместо да се развива то постоянно реве, колко зле било и си избира виновни за това и онова. Не ви ли е срам да се водите по акъла на разни коментиращи в днес.бг и други "АНОНИМНИ" авторитети, които на живо не се различават от скотове? На тия от "народа" им нямам доверие и кучето ми да гледат.

225

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига с тия вашите данъци, че сте смешни колкото мижавите парички, които изкарвате и още по-мижавичките, които давате на държавата, без да укриете. Не заслужавате дори лечение, като се разболеете и се влошите, ама пуста Хипократова клетва. Единствената причина, поради която искам да паднат и мерки, и локдаун е да ви оставят да се разболеете и да не ви лекуват после, както си заслужавате.

224

Анонимен

преди 3 години

И какво намек за спиране на изборите ли ,миналата година в много държави имаше избори ,да не вършат глупости герба

223

Анонимен

преди 3 години

Бая му се е усладил политическия живот, как пък един слаб и атлетичен няма горе, всичките са яко охранени. Шишо ще ми говори за здраве...

222

Мнение

преди 3 години

Целта на щаба е да станем мишки, криещи се в дупките си. Да сме залежали и първия път като ни духне вятъра навън да се разболеем и да се вдига още бройката, за да може диктатурата им да продължи.

221

Мнение

преди 3 години

Хора, не разбрахте ли - ако сте в активна възраст, вероятността да се разболеете тежко от ковид е минимална. Фокусирайте се върху това естествено да подсилите имунитета си - не се залежавайте, ако работите хоум офис, тренирайте, запазете позитивно настроение.

220

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя лyд ли е или нас прави на лyди???Какви антивирусни лекарства са измислили учените та така бодряшки да изразява увереност, че до есента щяло било да има лекарство срещу коронавирус???Тамифлу е противогрипно лекарство, но то помага само в първите часове от проявата на симптомите. Като се репликира вируса достатъчно - файда йок!Лекарство за СПИН измислиха ли?Сега уж имало вече, ама още не са го доказали!

219

Анонимен

преди 3 години

Точно така.Да не говорим за възможната свръх реакция на имунния отговор при ваксинация по време на епидемии.

218

Анонимен

преди 3 години

Ангеле, ще се появяват нови и нови мутации на вируса именно благодарение на ваксината и ти ако си учил достатъчно би трябвало да го знаеш това! Съответно, не само 10 дни няма да са достатъчни, а още 10, после още 10 и така до безкрай!Значи или си т.ъ.п или умишлено правиш безобразия!Ваксини срещу грип се поставят когато се очаква грипна вълна, а не в разгара на вълната! И това си го пише в листовките!

217

Анонимен

преди 3 години

Какво чакаш да ти кажат лекарите?Лекарите създадоха истерията, после почнаха да размахват ръце, че били претоварени и обвиниха хората в безотговорност.

216

Тикволандия

преди 3 години

"Затварянето за 10 дни може да не е достатъчно"? А министър Ангелов преди седмица-две все още повтаряше "Всичко е под контрол" и "Имаме план". Нека да каже сега какво е под контрол и какъв план има. Как да си планират работата тези хора от бизнеса, който ту го отваряте, ту го затваряте.

215

Ясновидец е, ясно

преди 3 години

Чудя се, ако изборите бяха на 24 април, примерно, кога ли щеше да бъде тази поредна вълна? Дали щеше и тя да се измести? Риторичен ми е въпросът, знам отговора.

214

Бай Кор

преди 3 години

Хората са казали: "Вържи попа, да е мирно селото"...в момента р обратното

213

Мяу

преди 3 години

Тези гадове се крият от народната любов и само лъжат!! Дайте да се вдигнем и да ги изгорим на клада!