10

Ало днесът!

преди 3 години

Не стига, че денонощно ни заливате с Ковид 19, ами сега и с Ковид 10. Утре ще ги изредите до милион ковиди. Ай стига вече...

9

Хахахххай

преди 3 години

Със сигурност са без ковид 10 виж за ковид 19 не е ясно дали нямаХаххаххйхйаЧетете си поне заглавията бе джурналеее

8

Анонимен

преди 3 години

добре че има места където нормални хора могат да ходят на плаж

7

Асан

преди 3 години

Тавъ дека *** глеате у небото зад самолетете са чипувете дека ви ги фръгът на тиъ дека нештът да съ ванцинирвът!Забивът съ у мозъку и после шъ работите бес паре и не а моате дъ се берете на орътъ пу къштите!Млогу а лошу!

6

На Иван брат му

преди 3 години

До по-долния психопат-параноик:И какво като ви чипират, ще ви следят кога ходите до външната тоалетна или пиете по кръчмите? Умрял някой да ви чипира...

5

Stoyanov

преди 3 години

Тоя вирус нов ли е стар ли е COVID-10.

4

Анонимен

преди 3 години

На Миконос май ходеха богатите педалли от цял свят. Точно тия и децата на тия дето ни измислиха тази пандемия. Ходят само по маски дибидюс. Маски, ама на очите.

3

Асан

преди 3 години

Абе виъ дъ не се падале на глъвътъ си и да сте получиле земетресение на мозакъ?

2

Анонимен

преди 3 години

НИЕ, ДЕТО ЗНАЕМ КАКВО ИМА ВЪВ ВАКСИНИТЕ, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ГИ ИЗМИСЛИЛИ, НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ, ЗА ДА НЕ НИ ЧИПИРАТ!

1

и тук всички

преди 3 години

се ваксинират с радост, без да знаят какво си бият, нямаме търпение да дойдат болните туристи с Ебола и ковид. Готови сме да посрещнем и туристи със SARS CoV 2023 ...само туристи да има....! Чакаме новите ваксини за SARS ...изгаряме от нетърпение да си вкараме в кръвта новите химикали. Които да ни предпазят от повторно заразяване и да пазят туристите също. Наскоро една Австрийка беше пуснала флаери, Аз обичам Еди кой си град, и затова ваксинирайте се. Като дойдат туристите да са в зелен град.