120

az

преди 3 години

До КАТ СунгурлареПлащаме си осигуровки, и ще си ползваме всичко. И по заведения ще си ходим. Ако няма да ползвам лекар и линейки и тн. Да не ми събират данъци!

119

Анонимен

преди 3 години

ами отворете ги наистина и се организирайте този път, а не да се оплаквате само

118

Демократ

преди 3 години

Ако реши да продава заведението на витошка да звьнне

117

нарушител от Сунгур

преди 3 години

До КАТ СунгурлареА може ли да не плащам през това време здравни осигуровки, че от джоба ми излизат доста голяма сума. Щом няма да мога да ползвам здравната система, то няма и да и плащам, а се осигурявам върху 3000 лв и за разлика от вас, си плащам осигуровките, че даже и на държавните служители, като Вас!

116

Анонимен

преди 3 години

А бе одълже те локдауна до края на годината виждате че заразените така намаляват

115

КАТ Сунгурларе

преди 3 години

Има лесно. Да предложат на всички желаещи да разпишат официално, че няма да товарят по никакъв начин здравната система, ако се разболеят. Без право на линейна, болнично легло и ваксини, докато всички останали преди тях не ги получат. Пък да си ходят по заведения, колкото искат.

114

Анонимен

преди 3 години

бойкот на заведенията и ресторантите

113

Анонимен

преди 3 години

тоя мошенник Алибегов и ман=аф защо заразява хората.Да направим бойкот на заведенията.Никой да не ходи на заведение а когато отиде винаги да иска касов бон и фактура.Долен и мр+ъсен изн)удвач.

112

Ибо Ибрямов

преди 3 години

Работил съм при този, пълна ***. И един Боби има в същото заведение, отявлен *** с много пари. Който е бил сервитьор знае за какви намеци прави на момчетата.

111

Българка

преди 3 години

Ех, Ричард, Ричард......ББ те пусна по пързалката!

110

БАНко

преди 3 години

ТОВА Е ДА СИ ПЛАТЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ В ЧАЛГА ЗАВЕДЕНИЯ !!!

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 120 "Глория къде се разболя? Къде се раболяха всички чалга певици?"Ми къде могат да се разболеят бе, да не се бутат в градския транспорт или да ходят на училище? Естествено, че в заведение! Ама кво ме интересуват чалгaджийките? Я питай аз къде се разболях, а? Ще ти подскажа: не на заведение! Или казваш да затворим заведенията, за да съхраним безценните за кутурата и развитието ни чaлгaджийки, а нормалните хора кучета ги яли!

108

Анонимен

преди 3 години

Голям доктор станал.Дава акъл на докторите.Цяла Европа не знаят от къде е скока на заразените.Само Ричард Алибегов знае.Като се разболеят хората и починат кой ще му посещава кръчмите?За едните пари и майка..........си ще продаде.

107

Анонимен

преди 3 години

Ще отвориш чушки. Нищо няма да отвориш. Сега извиваш ръцете на правителството за още помощи. Как не се наяде на пари? Осем фирми имаш в регистъра и кой знае в колко още си под прикритие съдружник. ЩЕ ОТВОРИШ ЛИ КОВИД ОТДЕЛЕНИЯ В СЛЕДНИТЕ СИ ФИРМИ:-БОРО ТУР-ИНТЕР ГАЛАКСИ НЕТ ООД-РИКИ 06 ООД-Р.М. 2012 ЕООД-КВР-ИЗТОК ЕООД-Ригаст ЕООД-ХАЛФМУН БЪЛГАРИЯ ЕООД-РИКО 05 ЕООД??? АМА НЯМАШ ЛЕКАРИ. ЛЕКАРИТЕ СА НА РЪБА НА СИЛИТЕ СИ.Нагъл до безобразие си. Седнал да плаши Алибегов гаргите.

106

до 84

преди 3 години

Така никой в София няма да им работи.. както казвате. Но те наемат хора от малките населени места и от Северна България. Днес си го призна в ефир Алибегов. В Офанзива каза, че върнали хората от родните им места и работниците им наели нови квартири. Тоест хората работещи при Алибегов и в заведенията в София не са от София. Те са наети от други населени места защото в София хората не искат да работят на минимална заплата по 12 часа при тези кожодериии.

105

Анонимен

преди 3 години

Хубаво де, ама как станаха те виновни, след като единствен виновник за сегашната вълна си остава Вълчев с неговите заблуди за "безопасна среда" в училищата! Броят на заразените започна да се покачва края на януари! После Вълчев с целия си пилешки aкъл реши да пусне и другите ученици и броят заразени скочи рязко! И как в тая схема заведенията излязоха лошите? Не ме интересува заведенията дали ще са отворени, а Вълчев кога ще си подаде оставката, за да не подлага пак хората на масово заразяване!

104

Анонимен

преди 3 години

Алибегов лъже ,никакви мерки не се спазват ,защото петък и събота заведенията се превръщат в дискотеки всичко е на дансинга и един да има коронавирус ,всички се заразяват!Проверили го 14пъти,лъже ,освен това масово нарушават наредбата в петък и събота за 50% заетост на местата ,както и работа до 23часа.

103

Ужасена

преди 3 години

Няма нужда от толкова много заведения. МОЛове трябва да се затворят завинаги. Половината хотели трябва да се затворят.

102

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрах как точно ресторантите, които отвориха в началото на март са виновни за вълната, която започна от края на януари?

101

Влади

преди 3 години

Бе оставяйте ги да бачкат. Те и клиентите им са от "оня материал". Колко по-вече наритат камбаната, толкова по-добре.