25

майната

преди 3 години

До АнонименДа но се случва повсеместно !!! Така да се каже, по света без у нас!!!

24

Анонимен

преди 3 години

не разрешен протест.ами да го бяха разрешили.

23

Анонимен

преди 3 години

*В близост се бяха събрали около 150-200 леви активисти на контрадемонстрация, съобщи ДПА.*Ахаа!!! От нашите, нали!

22

Анонимен

преди 3 години

Ко стана сега, къде са тия *** дето ми се правиха на интересни и викаха колко СТРОГО било на запад? Направо е жалко и смешно как хората слагат маски когато влизат в супермаркет а малките деца не може с други думи ти могат да се заразят и евентуално да умрат няма проблем. Правят ви на маймуни всички.

21

Газдов

преди 3 години

Интересно как се изопачават нещата, всеки който смята, че мерките не са пропорционални на тежестта на болеста изведнъж се оказва човек отричащ съществуването на вируса. Аз знам, че вируса го има, знам и че в много редки случаи може да причините тежко протичане на болестта, но не смятам, че е необходимо да се затвори всичко и всеки по домовете и да ходят някои паникьосани до тоалетната в дома си с маска. Стига изкарвахте хората антиваксъри, защото не искат 1 не изпитана ваксина.

20

Анонимен

преди 3 години

по радието на магазина постоянно да повтарят мола спазвайте дистанцияНа кой магазин, бе човек? От месеци работят само супермаркетите и хлебарниците, а отскоро някои малки магазини по гарите със скъсено работно време. От няколко дни някои магазини с... предварително запазен час за пазаруване, все едно са лекарски кабинети. Сега всичко пак затваря.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Съвсем точно казано, това е психоатака и целта всяване на страх и паника. Надявам се най-сетне и тук овците да се усетят за какво става дума вместо да блеят ужасено, как ей току сега и ще вземат да се гътнат. Надявам се ама надали. А междудругото тролчета отново впрегнаха сили. Стотинки, стотинки ама без тях на къде...

18

Анонимен

преди 3 години

Рано или късно всички ще излезнат на улицата начело с ченгетата. Тогава да му мислят оядените куклуводи.

17

Анонимен

преди 3 години

А българските медии не смеят да отразят протестите в другите, за да не нарушат спокойствието на Шайката и току виж и в България станало така.

16

Анонимен

преди 3 години

Егоисти и оФце само има по тези "протести " ...Като нашите от миналата година в подкрепа на мафията и Фигуранта.

15

Анонимен

преди 3 години

Брех и *** и ганьовцитему, брех! Това, ако беше в Германия никога нямаше да се случи!

14

Анонимен

преди 3 години

Протести в много европейски градове.Гледайте в Ю ТУБ.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15На хората им писна да се държат с тях като със стадо.Не може по радието на магазина постоянно да повтарят мола спазвайте дистанция.

12

Анонимен

преди 3 години

На Герания и трябва нов Хитлер който да замени Меркел.

11

Анонимен

преди 3 години

Протестите са масови в над 20 държави, тук обаче няма да чуем нищо по въпроса. В нашите медии се чува само за *** и ***, евтина, цинична и жалка пропаганда. И да *** май се оказа международна личност. Neshtastnici!!!

10

Bili

преди 3 години

Тука пишат за Германия щото с половин уста дойче веле отрази...пълна цензура иначе за размера и глобалния аспект.В Амстердам, лекари и сестри са на протеста.

9

Тия

преди 3 години

Са внедрени. Тъпо е да твърдиш, че няма вирус, само това е достатъчно да компрометира протеста. Мерките трябва да се обаъждат на конструктивна основа.

8

Bili

преди 3 години

Протестите се концентрираха в Кесел, не пишете глупости колко били в Берлин...И е по цял свят днес не само Холандия, Канада, САЩ, Япония, Дания, Полша, Франция, Италия....

7

Bili

преди 3 години

Нормални хора протестират. Пресата ги описва като фашисти за да обезкуражи други да се присъединят. Инфилтрирани от полицията и лесно маниполируеми тийнейджъри се правят на " крайно леви".Истинските анархисти и крайно леви са с протестиращите.Раздрляй и владей, лепи етикети- стара милиционерска стратегия.

6

Трол

преди 3 години

Това са съвсем нормални, свободни хора!