38

Анонимен

преди 3 години

заради такива инфекционисти има пандемия.

37

Анонимен

преди 3 години

Пазете здравето си и се лекувайте ако трябва, но не ходете при проф. Николай Габровски от Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ от Медикал Караджъ.И двамата са изключително арогантни, нахакани, некадърни и интересуващи се само от парите ви. Ще ви осакатят с измислени си операции. Пазете се.

36

Анонимен

преди 3 години

Докторите и професорите в България са най добри ,уж никой не знае нищо за вируса ,а лекуват го ,и ваксини има ,защо трябва да затварят държавата ?

35

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Твърдението че ваксинираните придобиват по-добър имунитет срещу Ковид от преболедувалите е измама от най-долнопробен вид. Това ще ти каже всеки един лекар, който не е на хранилка при фармацевтичните фирми.

34

Анонимен

преди 3 години

Ефикасността на всяка ваксина е 60-85%.Така,че няма 100% протекция.Това е писано навсякъде,не е нужво доктор да плави изявление.

33

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Ако антителата придобити след ваксинация пазеха на сто процента, днес нямаше никой да говори за необходимостта от нова ваксинация срещу Ковид през есента. Поредната доза платени манипулации с цел сплашване на хората и увеличаване на печалбата. Поне да бяха осигурили ваксини!

32

Анонимен

преди 3 години

А защо никой доктор не излезе в медиите и не направи публична констатация че антителата от ваксина също не пазят на 100%? Защото преболедувалите няма как да му платят хонорар ли?

31

Анонимен

преди 3 години

Защо е новина това? Тези реплики слушаме от една година

30

Анонимен

преди 3 години

Най-мразя половинчати изказвания. Пребошедувалите нямали 100% защита. Ама в какъв период? Веднага след като са оздравели, след 6 месеца, след 12 месеца или завинаги?Какви са тея ***, които каните на интервюта?

29

Ужас

преди 3 години

Някаква а се налапала, за да убеждава хората в нещо, което науката отдавна е установила друго! Ако наистина мисли така този човек да бъде жив и здрав, но ако лъже и то умишлено с користни цели, нека Астра Зенека го застигне...

28

Анонимен

преди 3 години

до номер 23:..девер ми е с полож.пи си ар тест.ние сме с отрицателен.бабите и дядовците развиха симптоми 2 дни след него и са положителни на Ковид с пи- си -ар тестове.така че антиваксерите са неразумни и безотговорни хора.

27

До 25

преди 3 години

Къде и какво си прочел? Сериозно научно издание ли е или сайт от типа на kliuki?

26

Анонимен

преди 3 години

Аз се ваксинирам с ракия, салата, мезе, вино, чесън и лук. Как никой учен не се изказа за тази ваксина. И люта шкембе чорба!

25

Наблюдател

преди 3 години

Както винаги не е зададен най-важният въпрос: Защо след ваксиниране с Астра Зенека има случаи на тромбоза? Отговор: Когато имате естествено изградени антитела (след преболедуване) и някои й ви инжектира с ваксина съдържаща антигени на същия вирус, е напълно възможно да получите алергична реакция, в случая тромбоза.Мога да направя сравнение с повторно ужилване от пчела.

24

Челопеч

преди 3 години

Да си я сложи тиквата тази ваксина.

23

House M.D.

преди 3 години

А другарят Трифон Лисичков какъв хонорар получи от производителите на отрови, за да говори тези идиотщини?

22

Анонимен

преди 3 години

От това което прочетох за "Астра-Зенека" трябва да съм луд да се вксинирам с тоя жмел.

21

Анонимен

преди 3 години

До 18Аз, съпругата и детето не сме ваксинирани. Аз и жена ми преполедувахме сезонното нещо преди две седмици. Не се срещахме с възрастните, докато бяхме сополиви.Сега пак всички сме здрави, не сме ваксинирани и се срещаме на хапка и раздумка. Т.е. както винаги е било откак се помним.

20

Оффффф!

преди 3 години

Ние пък си изкарахме ковида и без ваксини. Лека хрема, температурка 2-3 вечери и толкова. Никакви антибиотици. Само аспирин с витамин С. Ей ни на! Живи и здрави.

19

До Колов

преди 3 години

Медиите писаха за поне 5 смъртни случая у нас след ваксинация с АЗ. Информацията им е подадена от лечебни заведения.