91

Сата НАТО

преди 3 години

И другото е, че от изнесените "доказателства" не се вижда никаква връзка с руските служби, не е фиксиран момент и фактическо предаване на секретна информация, жената не е задържана "с поличньйми", текстът, който съдържа Ф-16 може да се окаже копи-пейст на абзац от Уикипедия и так далее... Дали Гешев организира театри, за да отчита дейност или руснаците са решили да му се подиграят и оставят седнал "в лужу" ? Понеже от цялата работа ще изгори само действащият служител на Военна информация.

90

Сата НАТО

преди 3 години

На първо четене и слушане, ми се набиват следните несъответствия: Следим ги от септември, но още не знаем каква точно информация са похитили и предали на чуждата държава, но пък сме сигурни, че не са нанесли непоправими щети, въпреки, че още се изяснява каква точно са я свършили шпионите. Аз имам едно подозрение - ако играеш оперативна игра и във всеки момент не си наясно какво точно се случва, може да се окаже, че под носа ти са провалили държавата, а ти се явяваш съучастник.

89

IQ 3.14

преди 3 години

ако под диалог се разбира да ни продадат за четвърти път виртуална ядрена електроцентрала, и да оптимизират самолети набор на вестник "Поглед", тенденцията е да им не върже скоро.

88

Петър Георгиев

преди 3 години

Надявам се все повече българи да работят за интерестите на Русия в България и все повече руснаци да си купуват имоти в България, та дай Боже един ден руската армия да нахлуе в страната ни и ни освободи от бруталното американско - брюкселско робство и геноцид. Слава на Русия! Слава на Путин!

87

Анонимен

преди 3 години

Какво да се прави: Гешев се събуди от зимния си сън и отчита дейност. Заедно с ББ и Катето Захариева. Вече залови фалшиви банкноти. Наркотиците ги залови бреговата охрана, а спецпрокурорите припнаха към морето да се похвалят, че ТЕ са свършили това. Дори се снимаха на кадро.

86

Анонимен

преди 3 години

Чест и слава на Русия!

85

ВГЗ

преди 3 години

Русия е враг на пендеховците.Те истерически ***, защото знаят какво го чака.

84

Това е

преди 3 години

Просто демонизиране на демоните !

83

Анонимен

преди 3 години

Виждам, че пасивно агресивната реторика на русофилите се вихри с пълна сила: от една страна ги "демонизират" отдруга страна те ще "дадат да разберем".Другаре, скоро в Русия - купони за хляб.

82

Булгар

преди 3 години

Знаеме се кави сме и кои сме. Затова си имаме тиква за водач. Не са ни виновни рашките!

81

Анонимен

преди 3 години

72 ВижПутя, как се прегръща и целува с Ердоган, как подготвя нови съвместни проекти и тогава фолософствай.

80

Анонимен

преди 3 години

72 Виж ***, как се прегръща и целува с Ердоган, как подготвя нови съвместни проекти и тогава фолософствай.

79

Анонимен

преди 3 години

102 Пошьол вон, здес България, не Русия, также ньет 16 руския губерния, ***. САЩ са наши партньори по линия на НАТО.

78

Руснак

преди 3 години

Бегето е краварска територия. Вс.

77

(-_-)

преди 3 години

И как точно вредят, че нещо не мога да разбера?Тия, които вредят са ясни, ама нещо не можеш ги вдяна, нали?

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99 - това важи не само за русия, *** като гледам само по нея плюете платени кло*ни. И кво толкова да шпионира, като за всичко значимо се провеждат публично известни конкурси?

75

Анонимен

преди 3 години

До (-_-)"Русия не е враг. Те просто си държат на интересите, за разлика от нас."Когато интересите им са да вредят на България е враг, каквато е всъщност ...

74

Българин

преди 3 години

До (-_-)...... Русия не е враг. Те просто си държат на интересите, за разлика от нас... Напротив, Русия ни е враг. Но още по-големи врагове са русофилите продажници!

73

СВОЙ

преди 3 години

Бойко се опитва да се подмаже на САЩ.

72

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотТи си завършилл право, когато аз съм станал трамвай.***, ако знаеха професорите ми в СУ какви убитаци си правят бъзици с професията им ....