159

Диана

преди 3 години

Аз не разбирам защо не можем да даваме български паспорти на всеки македонец, а само на тези с доказана българска рода. Наше право е ние да избираме на кого искаме да даваме български паспорт! Аз познавам сърби от РСМ с български паспорти. Как те са получили български паспорт без никаква българска рода? Това корупция ли е или нещо друго?...Всеки македонец, който поиска български паспорт трябва да може да го получи! Какви са основанията за невъзможност да даваме паспорти на тези хора?!

158

Няма

преди 3 години

Няма народи по света без измислена история.Всичко е лъжа и манипулация в изгода на определен кръг от хора.За съжаление по нищо не се различаваме от преди. Всички държави са създадени с цел да се използва максимално човешкия фактор. В момента ние сме роби както винаги,само че сме съгласни да бъдем такива.Преди хората са се раждали като,роби,васали,крепости селяни т.е. не са имали избор.Аз никога и на никой не вярвам,нито на Тръмп,нито на Байдън,Путин,а най-малко на продажбите балкански политици.

157

Ganjo

преди 3 години

Опознай света за да разбереш кой си ти.Няма народи без история.

156

Loyko

преди 3 години

До azТо България не съществува от 14 века,ти заедно сме били от 17 века. Това е според нашите исторически измишлйотини,които са си само наши,за вътрешна консумация и заблуда и псевдопатриотизъм.Величие базирано на измислена велика история води само до заблуда и липса на оценка кой сме и какви сме,както и къде сме.Липсва ни реална оценка за самите нас.Сбъркани критерии...

155

az

преди 3 години

До LoykoБългария и Македония (северна, де) през последните 1700 години са били част от една и съща държава почти през цялото време. Изключение са осми и двадесети век. Почти до края на седми век са част от Византия. 9-10 век - България, 11-12 век - Византия, 13-14 век - България (с типичното за Ренесанса разпадане на централната власт), 15-19 век - Османската империя. Така, че - от 17 века - над 14 века сме били в обща държава.

154

До

преди 3 години

Докато има овце,ще.има и овчари.И обратното може да се случи първо да са овчарите и след това да направят стадото.

153

И

преди 3 години

И двете държавни са създадени от Русия по едно и също време. Първоначалната идея на Русия била да бъде една,но е е успяла. Това е била причината за план Б.Но иначе и тогава при създаването им,тези които са знаели ,че ще управляват също са искали две държави за да може да крадат. Като цяло историята е представена погрешно.Като цяло ние сме един народ разделен на две,но не по желание на народа,а на големите сили и нашите герои.

152

Анонимен

преди 3 години

Ами кой ви би в главата да ги признавате първи!? Гърците добре им биха шута навреме.

151

Анонимен

преди 3 години

След като не изпълняват подписани договори за добросъседство, то ще трябва да подпишем по-конкретни и да ги изчакаме да ги приложат на практика. Мисля, че 28 год. ще им стигнат да си свършат работата, която засега даже е искат за започнат. Ние ще чакаме крайния резултат! Изречените от тях думи за добросъседство, нямат никаква стойност, а са селски опит за измама - доказано!

150

ИМАЙТЕ ТЪРПЕНИЕ!

преди 3 години

ИЗМИСЛЕНАТА ОТ КРЕМЪЛ ДЪРЖАВА "КОМИНТЕРНОВСКА МАКЕДОНИЯ " МНОГО СКОРО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ В НЕБИТИЕТО ЗАЕДНО С КРЕМЪЛ, НЕКА САМО СЛАВНИЯТ ДЖОУ БАЙДЪН СИ СВЪРШИ РАБОТАТА...

149

просто да обясня

преди 3 години

Балкан идва от Бол, боллук и означава много. В голямо количество. А Кан, означава кръв. Това е превод от латинското Хемус. Което е било преди 1396 г.

148

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,САМО за тези,които са склонни да се вглеждат БЕЗ НИКАКВО предубеждение:-С какъв диоптър са очилцата на ботоксоджукестата?.-Минус?..Плюс?Е,който разбира от тия работи много бързо ще забележи,че "диоптъра" им е..НУЛЕВ!!..Просто тая персони си ги слага за да изглежда "по-интелигентна" и да "замажат" смущаващия й изглед...конската й визия не изглежда толкова зле..според нейните надежди..

147

Чико

преди 3 години

До БунгарБалкан проислизало от мед и кръв според експертните познания на Бунгар. Пич, провери си отново какво е значение на балкан на турски. Просто гориста планина. Айде стига излишни драматизации на неща които са ясни, лесно проверими и логични. Търси си окултното при баба ти Ванга и отвъдното, но незанимавай останалите с твоите глупости.

146

hahahaha

преди 3 години

И най-големия макеонец в РСМ се казва Сашо Българина :))))))

145

Анонимен

преди 3 години

Защо не изплюете камъчето. Зад тези действия на Македения стои Сърбия. Защо им мълчите. Знаете, че сърбите са руски протежете и изпълняват заповедите на Кремъл.

144

Да-а-а-а-а !

преди 3 години

ТЕЗИ МАКЕДОНЦИ САМИ ЩЕ СЕ ИЗТРИЯТ, А ЩЕ ИМ ПОМОГНАТ ....

143

Анонимен

преди 3 години

тая иска да отвлече вниманието от собствените си Корупции !като я видя веднага ми е пред очите оная гадост в Алепу -бетонада и Унижтожаване на Природата !долу герб

142

Loyko

преди 3 години

Общото между България и Македониа е само Отоманската империя. Всичко друго е исторически интерпретации и измислици.Когато те затрупват с детайли и измислици,от много шума не виждаш дървото.

141

Бунгар

преди 3 години

Хубаво е да се знае,че най големият турцизъм ,наложен и в света е БАЛКАН/BALKAN/,което малко хора го знаят,даже и го изопачаваме като тълкуване,а то е просто.... BAL-мед и KAN- кръв. Какви ли не глупави тълкувания правят разни наши професори и езиковеди.Незнам защо нещат да кажат истината.Поради що се срамим да признаем,че сме били 500 години под владението на Отоманската империя.Там са били още 21 държави.Единствените освободени с чужда помощ / Русия/ сме ние.

140

Анонимен

преди 3 години

Бутай хотела/стена *** -не ни занимавай с гропости ! ама нагла и алчна ,след изборите ще си го дострои ,че и още 100 ще построи вътре в морето