12

до монтьорчето

преди 3 години

До Анонимен 5До онзи с мацкатаКоя мацка от всичките, че ти на всички казваш и пишеш едно и също.

11

една

преди 3 години

Откъде изобщо знаете какъв оргазъм имали феминистките? И каква е тази неистова омраза към тях? Както писаха, вие ще бъдете ли на някого роб в буквалния смисъл, не в преносния, защото без нищо си такъв, защото векове точно такива са били жените? Няма, задължително ще направите нещо за себе си.

10

анонимна

преди 3 години

Стига с тези средновековни схващания за жените и престанете с феминистките, защото много добре знаете защо е възникнал феминизмът - за право на собственост, избирателни права и все така важни и съществени неща, а не както си въобразявате, да командвали. Иванов, как ще се чувствате, ако нямате право на нищо, ако искате по два лева за кафе, ако трябва във ВСИЧКО да се подчинявате, да сте приравнен с децата? И вие ще се борите, нали? Собственост на някого?!

9

да ама не

преди 3 години

До АнонименДо Анонимен 10 - това с притежаването на партньора в брака е пълен абсурд.Никой никого не притежава в брака, а и в живото като цяло. Само ограничени и необразовани хора могат да направят подобно изказване. Изневерите го показват ясно.И няма нищо общо с феминистките, които явно са ти фикс -идея, понеже силните, образовани и успели жени не обръщат внимание на малките мъже с големи комплекси, просто ги игнорират, с иронично-саркастичен смях и си избират истински качествен мъж.

8

Анонимен

преди 3 години

Мненоието на анонимните феминистки няма значение. В брака двамата се притежават един друг. В брака даваш на другия права над себе си, които никой друг няма. И получаваш права над другия, които никой друг няма. Само феминистките не го знаят това. Ама и защо ли им е... На тях брак ня им трябва. Те така или иначе нямат вагинален оргазъм.

7

Анонимен

преди 3 години

Счупи ли се брака, няма оправяне. Дори и да сте заедно, то брака е счупен.

6

Анонимен

преди 3 години

усетите ли го ,че шава , няма спасение.

5

Анонимен

преди 3 години

А може би ще звънне на си поговорим може и да се получи за мацката във бг говорим

4

Асан

преди 3 години

То бракъ моа да а свештен таковатъ, ама Айшету зима повеке паре куги я водът срамотна ***.

3

До Иванов

преди 3 години

Ти се радвай че нямаш син и да ти докара кандидат зет,че тогава е страшното!!

2

Иванов

преди 3 години

Бракът е свещен съюз, но и отговорност. Нормално е след известно време да се влезе в една рутина, но това е напълно нормално, няма как интоюният пожар да е вечен. Проблемът е в това, че нито мъжът вече е мъж на 100%, нито жената е жена. Дъщеря ми напусна кандидат зет ми, защото започнал да се държи като, цитирам " неин собственик". За бога, та той е мъж, алфа такъв, какво друго да се очаква? Еманципацията е най-големият враг на традициите и семейния уют.

1

Анонимен

преди 3 години

Мъж със слабо сърце не може да остане с една жена до гроб,дойде ли по голяма красавица само с долния мозък почваш да мислиш!!