22

Анонимен

преди 3 години

До 16 и 18Мне пич, не съм ти дала минус аз, щото сега видях коментара ти. Самодостатъчна в смисъл, че мога да върша всякаква работа, мога да изкарвам пари, чувствам се перфектно без хора около мен. Колкото до вибратор...хъм, всяка относително по млада жена (без значение от зодията) може да си забърше мъж по избор, когато и ако и се притиска такъв. Много са, навсякъде са и са адски лесни.

21

Несмезодий

преди 3 години

Както за прасетата има Коледа, така и за уфцете има Гергьовден.

20

...except me...

преди 3 години

Баща ми е овен и много лесно палеше от нищо, но стигна ли 40 улегна и се укроти. Никога не съм вярвала, че ще се омъжа за овен, защото сме страшно различни с огнените зодии, но и при мен така се получи. Аз съм козирог и ако говорим за амбициозност и последователност мисля, че сме няколко нива нагоре от повечето овни.Доста ми е странно, че това е от водещите им характеристики.

19

Зодия

преди 3 години

Отвраааааатт.

18

Менко на 49 вдовец

преди 3 години

До 15, на мига ми даде минус.... не неси агресивна не....

17

Анонимен

преди 3 години

До 12 я кажи рибко, ти ква' зодийка си?

16

Менко на 49 вдовец

преди 3 години

До 15: щом си си самодостатъчна изхвърли вибра,,,тора и да говорим после.....!!!!!!

15

Анонимен

преди 3 години

До 10Повечето неща НЕ важат за мен и обкръжението ми (повечето сме овни). Не съм агресивна, конфликтна, нито съм инат особено много. Може да се каже, че съм припряна, че обичам да се налагам ( когато съм права), малко ми липсва емпатията и съм си самодостатъчна, но не смятам че това са толкова лоши черти ;))

14

Анонимен

преди 3 години

До 8Е, че то всяка 2 ра жена отговаря на изискванията ти не пич ;)

13

ПроСоТо

преди 3 години

До ЩирлицПоласкан съм,че коментарите ми не те дразнят чак толкова много!...А забележката ти говори добре повече за теб,отколкото за мен!

12

(-_-)

преди 3 години

Аз пък смея да твърдя, че овните са най-големите темерути и типигьози от целия зодиак. Жената е овен и по-просто г ове до едва ли съм срещал, имах и една шефка овен.. Пази боже! Толкова п р оста, че изгони най-кадърните си служители.Та, опазил бог от овен б ахти нещастието!

11

Коч

преди 3 години

Абе така се знае за ОВЕНА-влак и овен като се срещнат ,влака се измества от линията!

10

IT-спец

преди 3 години

аз като овне мога да кажа че написаното е много истина.. агресивни сме но не и без причина, някои са коментирали по доло за самочувствие, да така е имаме голямо (но има покритие) разбира се че съм си намирал майстора но когато овен прави нещо винаги има план B и C, тоест при намиране на майстора по точно на майстора му се стъжнява много повече всичко поради добре планирано действие (от към овена).. но като цяло мисля че сме положителни и добри хора съдя по себе си и по мои овни приятели...

9

Щирлиц

преди 3 години

До ПроСоТоСега разбрах,защо ми допадат твоите коментари.И аз съм Овен.

8

Анонимен

преди 3 години

Да е средна на ръст 165-170,килограмите да са и нормалните спрямо ръста,със стегнати задни части и средни на големина стегнати гърди!!

7

Овенка

преди 3 години

До 6Я да чуем за изискванията, кой знае може да покрием 1-2 ;)

6

До 3

преди 3 години

Няма такъв шанс,това че търся овенка не значи че ще се хвана със всяка от тази зодия,имам доста високи изисквания за външен вид ;)

5

ПроСоТо

преди 3 години

До АкулатаЩом можеш да пишеш тук,би трябвало и да можеш да четеш!Ето нещо,което би могъл да прочетеш,ако са беше напънал:-Велики представители на "Овен",повлияли на света:-"ОвидийРене ДекартВинсент ван ГогХанс Кристиан АндерсенТомас ДжеферсънЛеонардо да ВинчиДруги интересни личности, родени под знака на Овена: Джоан Крауфорд ,Тенеси Уилямс , Джакомо Казанова , Марлон Брандо, Спенсър Трейси , Леополд Стоковски."Само ЧАСТ о "общността"!Отделно има за българи,родени под тоя знак!

4

Акулата

преди 3 години

Овните са мега прости селски билкии с претенции *** и арогантни обикновенно си го намират в живота ... кой да ги извози и изклати . Просто имат големи претенции но нямат покротие тоест мозък.

3

:))

преди 3 години

До Анонимен 1Много внимавай да не налетиш на разярена слоница,че как ще се откопаваш от купчината направо не ми се мисли!